Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
monia35: kochana gratuluje
Mala czarna wlasnie mi sie wydaje ze na tym usg zwyklym widac bo jak by bylo cos nie tak to lekarz by dal skierowanie na kolejne badania . Wiec jednak powinni zauwazyc.
monia35 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:no ja się właśnie zastanawiałam czy takich wad nie widać na rutynowych usg? Czy dopiero prenatalne dają do myślenia? A może była skierowana na prenatalne bo coś nie tak było na normalnym usg?
Ja jak miałam USG to było widać że pęcherzyk żółtkowy był nieodpowiedniej wielkości to był 7 tc..więc wydaje że widać nieprawidłowości.. -
Talia na 1 str pod lista mam i terminów jest link do tabelki i tam wyświetla się link na fb
Sajgonara bo my widzimy to co chcemy widzieć
Swoja drogą jak mi dziś wyszło 77% na dziewczynkę to całkiem serio pomyślałam sobie ze niefajnie dla dziewczynki jak od kilku tygodni mowie do niej per synus.. -
Natali dobrze wiedzieć, mam nadzieje ze ludzie nie będą się rzucać na to jak swego czasu na kurtki narciarskie wyrywając je sobie z rak. A ja dziś oglądałam sukienki, swetry i topy na vubu, bardzo przystępne ceny i choć nie są typowo ciążowe to powinny się nadac
-
Ja jak mowie do brzusia to tak jak mozna mowic do chlopczyka badz dziewczynki
ale jak mowimy o naszym kruszku z moim to zwracamy sie tak jakby byl synek , nie mam pojecia jak to robimy
Moj i tak mowi ze tak mysli ze to synus ale nie jest pewny -
Ale wam zazdroszczę
ja to jeszcze przynajmniej z miesiąc do ruchów
przynajmniej tak mówią, ze ok połowy w pierwszej ciąży
ciekawa jestem czy się zorientuje ze 'to jest to' jak to jest?
ja juz w łóżeczku ledwo żywamam dwa zdj które dal mi lekarz wydrukiwane.
-
Aniu... przezywam to razem z Toba..
Aaaa i powodzenia na wizytach trzymam bardzo mocno kciuki . Bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 08:10
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
Mala Czarna mnie nadal mecza mdlosci poranne ktore koncza sie sciskaniem porcelany i wieczorne .....Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan