Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moodliszka: moze troche posprzataj i sie potem polen
Mala czarna : aa sobie wykrakalas
Ten dzien jest masakryczny czuje sie jak bym co najmniej ciezarowke za soba ciagla , taka jestem zmeczona
Co do tego testu wyszlo mi ze :
- na 40% chlopczyk
- na 60% dziewczynka
Ja tam i tak w te rzeczy nie wieze ale zrobic sobie takie smieszne testy lubie -
Wynik:
Na 35% będzie to chłopczyk.
Na 65% będzie to dziewczynka
hmm tez nie wierze w te bajki zreszta na kilka pytan nie znalam odp
..choc tez lubie takie tescikiskarb15 lubi tę wiadomość
-
Chłopak czy dziewczynka ?
Ankieta oparta na mądrościach ludowych.
Wypełnij ankietę na podstawie odpowiedzi mamy i będziesz wiedział/a jakiej płci będzie dziecko.
Jeśli nie znasz odpowiedzi na pytanie zostaw je puste, nie wpłynie to na odpowiedź.
Wynik:
Na 55% będzie to chłopczyk.
Na 45% będzie to dziewczynka
Też zrobiłam z ciekawości -
czesc dziewczyny czy bylaby ktoras zainteresowana ubrankami dla dziewczynki h&m,george,f&f,next,early days i inne od rozmiaru 50? nie zniszczone, dodaje gratisy w postaci skarpetek i czapek.jesli bylaby ktoras zainteresowana prosze napisac do mnie lub polubic post
-
Sarah czy ostatnio nie proponowalas tego samego dla chłopca?
myślę ze chętne na fajne ubranka by się znalazły tylko jeszcze nie wiemy na jaka płeć kupić
Zamarynowalam mięsko w whisky i potem lecimy na grilla do teściów bo pogoda się robi
Jaki ja mam dziś ogrooomny brzuch :o -
U mnie majówka z bólem głowy
pewnie przez pogodę.
Przesądny test mnie rozbawił
Na 70% będzie to chłopczyk.
Na 30% będzie to dziewczynka.
Przeczucie na chłopca więc zobaczymy czy się sprawdziciasteczkowa lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny jak tak czytam o tych plamieniach, to jest mi tak strasznie głupio, że od czasu do czasu zdarza mi się panikować... Od początku ciąży nie miałam żadnych plamień. A tu czytam, że tak wiele z Was się z nimi boryka...
Skarb, wyszło na to, że wytarłam tylko kurze, a resztę zrobił mąż jak wróciłPodczas robienia obiadu zrobiło mi się strasznie słabo, więc się nade mną zlitował. Miałam spadek cukru
zmierzyłam zaraz po tym, gdy zrobiło mi się słabo i mój wynik to 64, a przecież co chwilę coś jem i piję. Maleństwo wszystko chyba ze mnie wysysa
-
Cisza, wszystkie na majówkach
A ja padam.. Trzeci dzien taki bol glowy, ze zwariowac mozna.. Teraz jest nieco lepiej, ale juz czuje ucisk w glowie i zaraz znowu sie zacznie.. W nocy mialam takie sny, ze sie nie dziwie, ze taki bol glowy mnie chwycil xD A to ze juz urodzila, a to ze mierze jakies buty, a pozniej ze krwawie i trace malenstwo.. no masakra jakas..
W poniedzialek wieczorem prenatalne- chyba juz zaczynam przezywac((
-
Drogie Panie!
Po pierwsze serdecznie gratuluję i wszystkim Wam i Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia.
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
Ciasteczkowa też mam ostatnio dziwne sny, czasem jakieś cuda niestworzone, a innym razem śni mi się, że już nie jestem w ciąży i się budzę i łapie za brzuszek. Już mało Tobie zostało do USG
.
Ja dziś byłam na grillu jak przystało na majówkę, oderwałam się od ciągłego siedzenia w domu i dobrze mi to psychicznie zrobiło. Do tego jestem dziś bardzo zmęczona, więc chociaż się porządnie wyśpię. Od kilku dni też mnie głowa boli. Musi być dobrze!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 21:44
ciasteczkowa lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
U mnie wszystko pięknie się układa maleństwo ma już 8 cm i ruszało rączkami na usg byłam tak zachwycona że ani słowa nie mogłam powiedzieć
... Lekarz musiał maluszka obudzic bo na początku spało ale jak zakaszlałam to drgneło i na boczek się przełożyło machając .łapką:*:*:*:*
Micia, Kasia Kraków, Mala_Czarna_89, madzi4aam, ciasteczkowa, Kitaja, Ona_89', Izzy lubią tę wiadomość
-
Wchodzę późnym wieczorem i tylko jedna strona??? Świetnie, to znaczy ze wam się nie nudzi
My spędziliśmy popołudnie na świeżym powietrzu a wieczór razem na kanapie, nawet dziś Laurze daliśmy fory i pozwoliliśmy oglądać film o małym dziecku z nami. Teraz zasneli- mój mąż, Laurka i tak leżą wtuleni we mnie. Jestem szczęśliwa. Mam wszystko co ważne tak blisko
Kolorowych snówmadzi4aam, olcia88, Kitaja, Ona_89', Micia lubią tę wiadomość
-
Natali jeszcze urośnie :*
moje 14.04 miało 3,7cm a 30.04 juz 8 cm:)) rosną maluchy
Lekarz zgral nam na pena zdjęcia i film i pen drive przestał działać na drugi dzień.. nawet nie widziałam co tam byłobylismy u kuzyna informatyka ale lipa.. na wtorek umowilam się z lekarzem żeby zgrać jeszcze raz..
-
fajnie, ze maluszki rosna i wszystko jest ok. Marze zeby z moim tez bylo wszystko jak nalezy. Jak tak bedzie i jutro zobacze je cale i zdrowe to tylko uszy uratuja mi usmiech, zeby nie zawijal sie dookola glowy
hehe
Teraz sie zaczynam denerwowac bo jak patrze na Wasze brzuszki na fejsie to u kazdej cos widac a ja plaska jakas takaBrzuch mnie wcale nie boli - tylko plecy czasami .. Pocieszam sie, ze przeciez po to biore ten specjalny magnez zeby nie bolalo... no ale jak zaczynasz sie nakrecac to we wszystkim widzisz ciemne strony... Dzis to pewnie nie usne