Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia przykre zachowanie ze strony meza i znajomych, takie malo empatyczne...podejrzewam, ze jak Ci ludzie sami beda w ciazy, to beda chochac i dmuchac na siebie. Olej ich i po prostu mysl o swoim zdrowiu i szukaj wsparcia tam, gdzie je dostaniesz czyli u mamy i tu na forum ofc:)
Szpital moze nie jwst zlym rozwiazaniem, jesli mieliby Cie podleczyc, no i tam pewnie bys bardziej lezala niz latala i ogarniala rozne sprawy.
Mnie czeka chyba ciezki tydzien , od wczoraj wieczora sie denerwuje i martwiei chcialabym juz nd za tydzien -
Hej olcia my co prawda jeszcze się nie znamy bo jestem tu od dwóch dni tzn wtedy się ujawnilam bo czytam od początku;)
Nie przejmuj się Kochana innymi wiem ze to przykre ale teraz najważniejsza jesteś TY i DZIECIACZKI! A maz prędzej czy później zrozumie swoje błędy wiec trzymam kciuki żeby to było prędzej;)
Świetnie ze dzieciaki zdrowo rosną. Myślę że szpital w twoim wypadku jest dobrym rozwiązaniem.
A czy ty przypadkiem nie miałaś się oszczędzać?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 08:20
Micia lubi tę wiadomość
-
Tak, tak... Olcia miała się oszczędzać
Ponieważ nie jest zupełnie asertywna i nie potrafi dopominać się o swoje, to szpital jest najlepszym rozwiązaniem.
Swoją drogą Olcia najlepsze życzenia urodzinowe
Dbaj o siebie.olcia88 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Olcia teraz ty i twoje dzieciaczki sa najwazniejsze pamietaj ! :*
Haha niby 2 trymestr a mam takie wielkie i masakryczne mdlosci ze masakra :o
I tak wgl jutro wizyta boze kiedy to zlecialo ? -
Olcia nie denerwuj się, jesteśmy z Tobą.Ja też się wściekłam na mojego, ponieważ stwierdził że nie dbam o niego że od 2 miesięcy nie gotuje obiadków,ale ja tak samo pracuje jak on, nie jestem na chorobowym, w pracy jestem codziennie przynajmniej do południa, jeszcze w sobotę organizowałam komunię, źle się czułam, a musiałam zrobić na dodatek jeszcze wymiotuje, wiem że on też pracuje i to dłużej, ale mi też się nie dostaje obiadków,moja córka je u mamy i w szkole, a i dowiedziałem się na badaniach,iż wstrzymać się z kochaniem, ponieważ mam za nisko łożysko, teraz to już wogule nie będzie miał kobiety.Pozdrawiam
-
Skarb dobrze ze zlecialo
ja odpukać miałam 2 dni bez mdłości co za ulga po kilku miesiącach!
Moze nie powinnam tego tu pisać ale kochać mi się chce jak nigdy w życiu wystarczy ze m na mnie spojrzy a juz mam dreszcze ciekawe co gin na to powie.
Olcia witaj! Dobrze ze się odezwalas i dbasz o swoje zdrowie
Moremi a ty jak się czujesz? -
Aniu zlecialo to nawet nie wiem kiedy , zapomnialam juz w sumie o tym przez te ruchy malenstwa
Tutaj o wszystkim mozemy pisac wiec sie nie krepuj
mi tez chce sie jak cholera , ale co zrobie? Jutro sie podpytam czy moge , bo jak moj wroci to zeby wiedziec juzhuhu mam nadzieje ze juz wtedy tak
-
Olcia 100lat najlepszego!
szkoda ze cie najblizsi zawiedli ale to tak jest nie rozumieja ze ty jestes w ciazy a maz no dobrze daj mu czas niech sobie przemysli zachowanie..
Skarb mi niby mdlosci przechodza a wczoraj po obiedzie tak mnie zmulilo ze zostalam w lozku pod koldra i tylko drzemalam zeby to mdle uczucie przeszlo..
ja tez mam ochote na meza ale boje sie, my to juz mamy dlugi post ze mi sie po nocach
snia te rzeczy
Zbieram sie do lekarza jeszcze wczesnie ale juz o tym mysle oby bylo dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 10:01
Micia lubi tę wiadomość
-
majeczka8: koochana , ja normalnie ledwo zyje tak mnie mdli
- jeszcze gorzej niz przed tem
Nie jestes jedyna ja poszcze od konca lutego- a o tych snach w nocy to juz nie wspomne, tylko takie zboczone mi sie snia
Trzymam kciuki za wizyte :**
Olcia : Sto lat i spelnienia marzen. !
-
Hej dziewczyny, u nas dziś chłodno i pada. Ja od 9 w pracy i oby do 26:30. Wczoraj nawet nie bardzo miałam okazji odpocząć. Praca, torty, zakupy i dopiero o 21 położyłam się. Jeszcze muszę Nati kupić kosmetyki na wyjazd i chyba będzie już wszystko. Chrzestna kupiła kurtkę przeciwdeszczowa,my buty, kostium kąpielowy. Dziś muszę wszystko naszykowac,jutro pakowanie i we wtorek jedzie na 4 dni do Zakopanego i Poronina.
Jak ja jej zazdroszczę tego wyjazdu. Ja pewnie dopiero na wakacje wyjadeMuszę poszukać kwater w Augustowie. W tym roku nastawiam się na zwiedzanie okolic.
Jutro usg prenatalne,a za tydzień wizyta u nowej gin. Troszkę się boję, jaka jest -
majeczka8: kochana ja tez jestem w 13 tyg i 1 dniu ( 14 tyg) masz termin na ten sam dzien co ja 14 listopad ?
-
Ja też właśnie wszystko pozyczalam i dostałam później w opłakanym stanie. A teraz praktycznie dalsze koleżanki zaproponowały które by mi do głowy nie przyszły. Dwie maja synów jedna córkę wiec mogę rodzic syna
A potem wszystko co teraz kupie wystawie na aukcje i nie dam juz nikomu bo najgorzej na tym wyszlam -
Dziewczyny ja dzisiaj umieram. Za ymną najgorsza noc w życiu. Chyba się zatrułam. Całą noc nie spałam ,bo źle się czułam ,a nad ranem koło 4 wzięły mnie takie wymioty ,że przez godzinę nie mogłam zapanować. Od wysiłku wyskoczyły mi jakieś wybroczyny na twarzy . Normalnie masakra. I jeszcze do tego dzisiaj biegunka,a mieliśmy dzisiaj jechać po samochód. -
MW biedna ty.. leż i kuruj się. Coś ostatnio chyba wisi w powietrzu z tymi wirusami bo co chwilę ktoś coś łapie.. zdrówka życzę..
ja też nie najlepiej się czuję.. leże odpoczywam.. po obiadku tylko skoczymy zagłosować i z powrotem do łóżka..
przed chwilką zamówiłam mopa parowego mam nadzieję że będę zadowolona i trochę odciążę mojego męża w sprzątaniu i przynajmniej będę mogła podłogi pomyćnie sądziłam że tak mi sprzątania będzie brakowało hehe:)
i oglądam zabawki na dzień dziecka dla mojego urwisa. a przy okazji jakoś aukcje z rzeczami dla malucha same mi wskakują
jutro pędzę do lidla po leginsy ciążowe i chyba skuszę się na bodziaki dla młodego bo są fajne w gazetce.
miłego dnia kobietki..