Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarbie bedzie dobrze jestes teraz pod fachowa opieka i to jest najwazniejsze,beda Cie miec pod stala obserwacja.
Mam taka ochote na lody nadziewane toffi w czekoladzie mlecznej z karmelizowanymi orzeszkami,a nie mam ochoty dralowac do tesco.
Musze sie pochwalic,ze przyjechala do mnie Mama i powiesila mi firany bym sie nie musiala wspinac i pomyla okna, normalnie Kochana jest:)
skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mam takie pytanie,ktore mnie zastanawia:) Byl juz temat farbowania wlosow,ale bylam z mama dzisiaj u fryzjerki (robila baleyage). Nie wiem czy miala nakladane farby z amoniakiem czy bez,a troche tam siedzialam .Myslicie,ze te "zapachy" jak siedzialam troche dalej mogly jakos zaszkodzic? Lekarz zakazal farbowac wlosy,ale nie pomyslalam,ze w farbie przeciez moge wdychac siedzac z boku.Niby nie czulam tak zapachu to moze byly bez amoniaku. Eh juz sie czegos doszukuje normalne..Wybaczcie,ale teraz ja chyba mam jakies schizy:Jestes juz z nami
-
Żeby tak moja mama miała takie pomysły
Nie przejmuj się, tak naprawdę zaszkodzić dzidzi wcale nie jest tak łatwo. Kiedyś kobiety pracowały do porodu a przecież niektóre były fryzjerkami i wdychaly farby codziennie.
Zjadłam i leze. Teraz moje życie wygląda tak ze po każdym wysiłku leze. Najgorsze ze przyzwyczaiłam się do tego i inaczej nie umiem
A jak dłużej stoję na nogach to brzuch ciągnie, normalne to?Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny mam nadzieje ze macie rację
dobrze ze jesteście bo czasem mam momenty ze bym chyba zwariowała. Gdybym mogła to już wolałabym chodzić do pracy przynajmniej nie byłoby czasu na niepotrzebne zmartwianie a tak człowiek siedzi w domu i szaleje:/
-
Hehe;) jak jestem w pracy, gdzie oprocz siedzenia stoje i chodze to z brzuchem jest ok, a jak w domu, gdzie wiecej odpocztwam, leze i uwazam na siebie, to jak stoje to mnie boli;) ale np. robienie obiadu czyli stanie ok.15-20 min jest malo komfortowe.
Zeby przerwac schize -
Ja lekarza nie pytałam o farbowanie, ale w 7tc mialam juz taki odrost, że powoli dostawałam depresji. Napisałam więc na forum kwietniowek czy one farbowaly wlosy i czy ma to jakiś negatywny wpływ na maleństwo. Napisały ze mozna bez problemu farbowac farbą bez amoniaku i robic to przy otwartym oknie. Polecaly farbe loreal prodigy. W sumie w ciąży farbowalam już dwa razy. Nie wyobrażam sobie chodzić z odrostem na pół głowy. Moj naturalny kolor to jasny brąz a farbuje na blond. Zresztą jak mijalam kobiety w ciąży to raczej wszystkie miały zadbane wlosy, a wątpię żeby każda z nich miała swój naturalny kolor.
justa1234, Miu95, moremi, Kasia Kraków lubią tę wiadomość
-
Dostalam nospe i luteine dopochwowo - najlepsze biore swoj magnez a babka sie tak skrzywila ze smiac mi sie chcialo bo pewnie pomyslala ze ja ta luteine dopochwowo polknelam
-
maia1991: dziekuje
Co do babek wszystkie sie znaja tu wiec nie gadalam z nimi ni nic.. 8 lozek i jest nas tu 5 a 3 jutro maja cesarki .. -
To jest najgorsze w 1ciazy polozyli mnie do 4babek one gadaly miedzy soba a ja sierotka do telefonu i mojego lub mamy potem trafialam na fajne laski z ktorymi wieczorem to spac sie nie dalo bo smialysmy sie jak glupie hehe a na koniec po porodzie mialam laske ktorej syna karmilam bo ona pokarmu nie miala a on ciagle plakal wiec jak moja spala to ja robilam podmianke z nia i maly pil a spal po moim mleku z 3godziny hehe nie moglam patrzec jak oni sie mecza no to pomoglam
Mala_Czarna_89, olcia88, Ona_89' lubią tę wiadomość