Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny przyznaje się ,ze nie pisze i nie czytam Was....jestem zmęczona jak cholera , w pracy prawie śpię, w domu umieram bolą mnie nogi , głowa, i mam kaszel such taki który powoduje mi odruch wymiotny i katar...wizyta dopiero za tydzień a i tak wiem ,ze zwolnienia nie dostanę bo zmęczenie to nie choroba...wracam do domu i płacze bo nie mam siły wstać. Pracuje z młodzieżą w szkole i wierzcie mi ,ze mam wrażenie ,że oni cierpią też na tym ,ze nie oddaje w 100% siebie. Dziś wyjątkowo wychodzę po 9 , więc wyspałam się i co dalej nie mam siły siedzę i patrze w tv nawet nie jadłam...Mąż mówi zawsze odpocznij i tyle z jego strony.
-
Galaretka wrote:Dziewczyny przyznaje się ,ze nie pisze i nie czytam Was....jestem zmęczona jak cholera , w pracy prawie śpię, w domu umieram bolą mnie nogi , głowa, i mam kaszel such taki który powoduje mi odruch wymiotny i katar...wizyta dopiero za tydzień a i tak wiem ,ze zwolnienia nie dostanę bo zmęczenie to nie choroba...wracam do domu i płacze bo nie mam siły wstać. Pracuje z młodzieżą w szkole i wierzcie mi ,ze mam wrażenie ,że oni cierpią też na tym ,ze nie oddaje w 100% siebie. Dziś wyjątkowo wychodzę po 9 , więc wyspałam się i co dalej nie mam siły siedzę i patrze w tv nawet nie jadłam...Mąż mówi zawsze odpocznij i tyle z jego strony.
-
Galaretka nie kumam lekarzy którzy nie chcą wystawić l4. Ja pierdziele czy on nie kuma ze kobieta w ciąży może się fatalnie czuć? Spróbuj powalczyć o to zwolnienie? Powiedz ze masz ciężka pracę i ze nie dajesz rady. Chodzisz prywatnie czy na NFZ?
-
Galaretka, walcz o zwolnienie. Przecież nie możesz się tak męczyć! Ja też nie rozumiem lekarzy, którzy robią problem z L4. Ja dostałam od razu gdy powiedziałam gdzie pracuję i jakie są warunki. Zresztą lekarz od razu się mnie pytał czy CHCĘ iść na zwolnienie, dopiero później zapytał o moją pracę.
-
No wiec ja po obchodzie i badaniu ,
ocenialo mnie 7 lekarzy - fajnie sie
paradowalo z golym tylkiem na
wieszku . Ordynator zle szyjke
zmierzyl bo szyjka.jest dluzsza niz 3 i
5 cm bo ma gdzies 4 i 5 spoko jak
mozna sie tak pomylic ?A i maja
mi pessar zalozyc i sama mam sb
zamowic za 170 zl , dostalam
kroplowke rozkurczowa jeszczeWiec leze i nie mam co panikowac ..
Mala_Czarna_89, moodliszka, moremi lubią tę wiadomość
-
Skarb to dobra wiadomość, że szyjka jest jednak dłuższa, ech lekarze
. Trzymaj się tam, czyli wszystko na dobrej drodze
.
A dlaczego musisz za to płacić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:15
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Boze Anita,ale mi ulzylo tak sie wczoraj martwilam o Ciebie.Jakbys juz malo przeszla...co to za ordynator nie wazne najwazniejsze,ze wszystko jest dobrze:-* trzymaj sie tam malenka wszystkie forumwe ciotki trzymaja za was kciuki :-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja dzis z mezem sluchalismy serduszka malucha ❤️ Cudowne uczucie.Dzis pobolewa mnie brzuch czuje takie rozciaganie.Dzis mam w planach kupic kwiatki i posadzic na tarasie taka piekna u nas pogoda
maz dzis ma wolne i posprzatal caly dom z rana -cudownie no tylko niech ten brzuch przestanie bolec
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja a jaki masz detektor? Ja swój zamówiłam w niedzielę na allegro co się okazało firma z londynu przesyłka dojdzie w ciągu 14 dni roboczych to gdzieś za tydzień hehehe - dopiero teraz przeczytałam
. Ciąża mnie nauczyła cierpliwości więc poczekam, bo i tak mdłości mnie nie opuszczają i kłucia w dole brzucha
.
Ja to bym się do pracy nie nadawała, dosyć, że rano mdłości i słabo, to wystarczy, że pójdę do sklepu i wrócę i już jestem wykończona. Ja bym zmieniła lekarza. Ciąża może i nie jest chorobą, ale jednak odmiennym stanem i trzeba na siebie uważać i się oszczędzać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:50
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Kochane dziekuje
Mialam wam szybciej dac znac ale rozmawialam z babka w pokoju i wgl
Tak mi lepiej ze nic sie nie dzieje jejkus jaka ulga !
Teraz leze odpoczywam dbam o dzidzia
A ordynator powinien dostac wpier *** bo juz sie balam ze cos z malenstwem sie stanie jak tak mozna ?Kitaja, Shibuya, Micia, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Myslalam ze jak sie jest ubezpieczonym to za darmo ale jak widac placic trzeba , no ale coz zamowilam juz
-
A u nas dziś brzydka pogoda. Obiad mam z wczoraj wiec dziś zamierzam leżeć i spać
Od rana znów brzuch ciągnie wiec nawet gdybym chciała to nie ma mowy żebym cos zrobiła bo wtedy twardnieje bardziej. Dziwi mnie ze mam tak po przespanej nocy gdzie rano powinno być ok a nie jest:(
Galaretka ja bym poszła do innego lekarza. Po co masz się tak męczyć? -
Myslalam ze jak sie jest ubezpieczonym to za darmo ale jak widac placic trzeba , no ale coz zamowilam juz
Jeszcze ten ordynator cholera jednawas nastraszyla no zabic zabic !!