Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowa mamusie :*
Ja ci o aktywnym zyciu nic nie powiem bo leze .
no i banka prysla tak milo bylo jestem taka mlodziutka ze na mnie babki z pokoju sie krzywo patrza ojojhaha
-
Już wydaje mi się ,że znalazłam
mam taki, który pokazuje szybkość tętna więc mam nadzieję,że to co wskazywało 130-140 to maluszek. Szybko ucieka,więc za bardzo nie da posłuchać ale mam nadzieję,że z czasem bedzie mi szło
Dziękuję za pomoc:) czytam Was na bieżąco i za każdą trzymam kciuki!Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
PCO, niedoczynność z Hashimoto, laiden hetero, niedobór białka s, dodatni antykoagulant tocznia -
Aga ja niestety też z tych leżących moja aktywność polega na przejściu się po syna do przedszkola czyli 3 min drogi od domu:)
ale w pierwszej ciąży głównie spacery.
Bóle głowy miałam parę razy ale za to tak mocne że całą noc i czasem nawet jeszcze rano wstawałam z tym bólem. Ale teraz na szczęście spokój <odpukać>Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:37
-
Ginger ja sobie nie potrafię wyobrazić uczucia "stawiającej się macicy".
Witaj Aga. Ja kolejna lezaca
Anitko miałam to samo w pierwszej ciąży mloda to traktowana z góry jak mnie to wkrw... To samo obserwowałam u sienie w pracy, dziewczyny uwielbialy gnebic praktykantki, nie wiem czy to jakieś dowartościowanie się czy jak.. Moje uczennice były zawsze dobrze traktowane a przy tym miałam z nich dużo pożytku nie rozumiem takiego przedmiotowego traktowania ludzi
u mnie odpukać teraz z brzuchem niw jest zle. Ale po zrobieniu obiadu i nakarmieniu rodziny położyłam się trochę. Maleństwo słodko mnie Mizia od środka
-
Inny Shibyua takie bóle jak ty opisujesz też miewam często właśnie jak na okres. Ale oprócz tego właśnie to napięcie nie jest to bolesne ale nieprzyjemne. Poprostu jak idziesz to tak jakby ci mega ciągło brzuch w dół nie wiem jak to inaczej opisać. I wtedy ci brzuch twardnieje. W pierwszej ciązy sporadczynie się to zdarzało od ok 25 tc a teraz mam tak od początku:/
-
Ja Ci aniu kiedys opisywalam bo ja mam ta kochana stawiajaca sie macice . To jest to samo co Ginger mowi
Ja nie wiem co im do tego pytajac sie a ile masz lat .. Zal jakis nastepnym razem powiem 15Bo to nie ich interes
Gadam z jedna babka w pokoju w sumie
-
Ginger84: wiesz pomijajac szpital powiem ci jak mialam to leczyc po za nim 2 x nospe 2 x magnez i lezec lezec potem odpoczywac i jak nawiecej lezec
Dzis mi ginka mowila ze lepiej jest
olcia mam nadzieje ze nic zlego :* -
Shibuya: hahhahahahhaha nawet o tym nie pomyslalam ale pokapowaly by sie bo polozne do mnie mowia kochane dziecko - jest pomiedzy nami spora roznica , ale sa spoko martwia sie pytaja jak sie czuje nawet lozko poprawiaja
kazaly mi jesc bo stwierdzily ze dzidzia glodze
A skad ja Shibuya znam te zachcianki pomarzyc moznaShibuya lubi tę wiadomość
-
Skarb wiem ale nie umiałam sobie tego wyobrazić.
Jak mi podnieśli ciśnienie w banku wrr nie dość ze dodzwonić się nie można bo odsyłają od konsultanta do konsultanta to jeszcze mi baba będzie wmawiać ze podaje zły numer klienta i zły mój pesel choć to dane z ich kartki przepisane. Godzinę straciłam na telefonie po czym stwierdziła ze nie może mi pomoc. Jak mnie jutro zobaczą w banku to nie recze za siebie
Shibuya mnie wladnie na piwo i papierosa naszło po tej milej konwersacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:01