Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka, kurcze bo nie bardzo zrozumiałam pytanie.. Byłam teraz u gina i dostałam drugi raz skierowanie na usg. Wcześniej na prenatalne, teraz na to połówkowe. Upomniałam się sama, wypisał bez problemu. Mam nadzieję, że o to chodziło.
Nie nadążam dzisiaj za Wami laski, tylko piszecieDzisiaj jestem jakaś.. rozczulona. Widziałam się dzisiaj z koleżanką, jej synek ma 8 m-cy i jest cudowny! Jak ja bym już chciała mieć mojego robaka na rękach..
Cebulka, jejku.. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.Nie ma innej opcji!
-
haen. : nie pamietalam ... ale jak je zobaczylam to sie przerazilam - to jest przesada
zorro dziekuje :*
olcia : slodki malutki brzus :*
cebulka ' bedzie dobrze polezysz i wszystko sie unormuje .ja mam pessar i czuje sie spokojniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś pomidorowa oraz kokardki z warzywami w sosie pomidorowym ;p Jakaś faza na pomidory naszła ;p
Dziś, jak z mężem słuchaliśmy serduszka detektorem to mały tak fajnie pluskał i pukałSuper to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:44
Micia, Izzy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na rozstępy używam olejku Mamamil. W pierwszej ciąży też używałam tylko kremu tej firmy i rozstępów nie miałam. Za mało smarowalam piersi i na nich mi się niestety zrobiły...
perelka89 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Uff nadrobiłam wasze wpisy, a od mojej ostatniej obecności trochę się nazbierało.
Czytając was, utwierdzam się w tym jak mało wiem i ile jeszcze przede mną
Dziękuję za cenny uwagi, informację ( i od promocjach i butelkach, smoczkach itd i o "instrukcji kąpieli bobaska"- od razu wysłałam mężowi hehe
Witam też Zorro i Nymerię
U mnie ogólnie ok, chodź mam spadek formy i brak chęci. Jednak dziś pierwszy raz od 4 dni zrobiłam obiad - mąż się ucieszył, ale żeby mi to smakowało
Ostatnio męczą mnie dziwne sny- też o tym pisałyście wiec uspokoiłam się troszkę!
Jutro mam badania prenatalne. Mam małego stresika, ale nie mogę się doczekać co tam słychać u mojego bąbelka. Ciekawe czy lekarz powie mi coś na temat płci3majcie kciuki dziewczyny!!
PS.
Kto mi powie jak zrobić paseczek? Próbowałam ale nie dałam rady
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Cebulka, a zdjecie pesara powoduje skurcze? Pytam sie tak z ciekawosci, bo tylko slyszalam, ze cos takiego jest.
MadaLena na pewno wszystko jutro bedxie ok, nie denerwuj sie;)
Wasze brzuszki wygladaja na ciazowe i sa nisko, a ja mam wrazenie, ze u mnie urosl na gorze, blizej linii biustu i w ogole czuje tam rozciaganie (no na dole tez) -
Witam się po wizycie maluszek ok, wyniki dobre szyjka ok no i to jednak raczej chłopak będzie
widzieliśmy antenkę
kończę branie luteiny no i ze względu na to że tsh się unormowalo i jest już drugi trymestr odstawiam też euthyrox
haen, perelka89, Micia, Mala_Czarna_89, Izzy, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Haen nie dopuszczam do siebie innej myśli, ale wiecie jak to jest. Mimo to człowiek się denerwuje....
Ciekawa jestem reakcji mojego M na dzidzię. Już od kilku dni chodzi i pyta czy to aby na pewno w piątek to badanie i że się nie może doczekać...
Cebulka właśnie doczytałam się, że ty po żywieniu jesteś - ja teżSGGW?