Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka a gdzie chodzisz do lekarza?
I z której strony pod Warszawą mieszkasz?
Olejek ze słodkich migdałów doskonale nawilża i nie zostawia tłustego filmu, a i można go stosować do pielęgnacji dzidzi:)
Mhh to może ja jutro przed badaniem skuszę się na łyczka coca coli
Miłej nocki dziewczyny! -
Dzień dobry
Do 7 moge pospać, ale przecież po co.. od 6 już się wierce.
Galaretka myślę, że nie zaszkodzi jak pójdziesz do gina zapytać o to skierowanie. To usg połówkowe jest chyba najważniejsze.
Wczoraj już nie miałam siły nic napisać booo.. pierwszy raz w tej ciąży wyszliśmy gdzieś razem z mężem.Wybraliśmy się do pizzy hut i było bardzo miło.
Ja jadłam makaron i bar sałatkowy a mężu pizze. I oczywiście zjadłam pół porcji i usypiałam ledwo żywa.. Mąż miał ubaw 'nie ma to jak wyjście z ciężarną'.
Ale wreszcie się gdzieś wyrwaliśmy bo już mnie nosiło.
A dzisiaj zamierzam robić liste-wyprawke dla robaka.Fajna jest ta na pierwszej stronie, na pewno skorzystam.
Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć , że jest fajna promocja w smyku. Rzeczy przecenione nawet do 50 %. Ja już trochę zamówiłam. Wczoraj w tesco również kupiłam, poluje na promocje, bo gdyby nie one, to te rzeczy są bardzo drogie:)
Rozmarzona lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
Izzy sama od kilku dni zabieram się za modyfikacje pod siebie listy z I strony. Moze faktycznie dzisiaj.
Czy ty dalej pracujesz czy jesteś teraz juz na L4?
Mona ja się do smyka ztazilam bo na Boże Narodzenie obkupiłam tam wszystkie dzieci z rodziny i np za monopoly dałam 150zl a w tv reklamowali to samo za 80zli tak z kazda jedna rzeczą. No chyba ze jak maja obnizke to się oplaci.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamusie
Ja już na nogach, dziś mam parę spraw do ogarnięcia, a tak mi się nie chce...
Mona,w wolnej chwili zerknę na tego Smyka. Fajnie,że piszesz o tych promocjach.
Tylko faktycznie na Smyka trzeba uważać i porównywać ceny. Chcieliśmy z mężem kupić ( ze 3lata temu ) karuzelkę Fisher Price na prezent. Kosztowała 399zł! Później sprawdziliśmy w Internecie i tam normalna cena była w granicach 150złSynuś
-
nick nieaktualny
-
Mała Czarna pracuje ale bardzo spokojnie
Jak rano gorzej się czuje to po prostu zostaje w domu.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Buffy, sesja... zupełnie zapominam o szkole..jestem na zaocznych i nie byłam na żadnych zajęciach w tym semestrze. Dobrze, że to już ostatni.
-
Shibuya, sesja zdjęciowa w studio jako prezent ?
Albo rowerek biegowy z tych mniejzych np. Puky lub z Decathlonu
Witajcie,
Przełożyli mi wizyte na 11 czerwca na wieczór, uff a już sięstresowałam że odwołającałkiem. Od początku ciąży każda wizyta była u innego gina i sięlekko wczoraj wkurzyłam ale już jest ok.
Promocje fajowe, ja o ile nei widzę unisexowych ciuszków to sięz zakupami wstrzymuję, łatwiej kupić pod płećPółśpiochy i bodziaki fajne są w Pepco i Auchan
za małe pieniążki.
Micia lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Dziewczyny, co dwie głowy to nie jedna
co mogę kupić na dzień dziecka i na urodziny chrześniakowi?
W czerwcu kończy dwa latka - ma wszystko, wiec nie mam żadnego pomysłu -
Ja zakupy planuje robić dopiero gdzieś około 25-30 tydz ciąży wiadomo korci mnie ale się wstrzymam
Co do połówkowych to mi na teście Pappa napisali że 20-22 tydz a mam zadzwonić w 17 i się umówićMicia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Shibuya : heh skad ja to znam tez mam chrzesniaka w pazdzierniku bedzie mial 4 latka i zawsze nie wiem co mu kupic , zazwyczaj kupuje cos takiego co nie przekroczy moich mozliwosci - ma wujkow ktorzy kupuja wymyslane prezety ale co zrobic..
Mad ma wlasnie fajny pomysl ale zalezy czy juz tego nie ma
Zakupy mysle robic pozniej tak po 20 przed 30 tygodniem
Co do polowkowym robi sie sje 18 - 22 tyg , czyli ja sobie pojde by bylo najlepiej w 21
Aaa mnie dalej dobijają mdłościMicia lubi tę wiadomość