Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale naklikałyście
Perełka89, ja smaruję na noc brzuch i biust oliwką, a na dzień balsamem do ciała babydream. Oliwkę najpierw miałam też z babydream (fajna i tania),ale troszkę jednak męczył mnie zapach i zmieniłam na Mustela 9. Jestem systematyczna,bo mam tendencje do rozstępówPrzytyłam 4kg,a wszystko poszło mi w brzuch i cycki.
perelka89 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Ja smaruje gerberem
biust i brzuch, nie obiadkiem tylko kremem na rozstępy z gerbera, niezły, neutralny zapach i nietlusty.
Groszek rwie się do szkoły, na wywiadówce dziś skakał bardziej niż kiedykolwiek. Zebrałam gratulacje, choć mamy w szoku, ze z takim brzuchem termin na listopad. Laurcia super oceny, dostałam też podziękowania za czytanie dzieciom książki przed lekcjami (uczestniczymy w takim programie, dzieciaki przychodzą do szkoły na 7:40 i codziennie jakiś rodzic czyta dzieciom baje). Generalnie mega dumna z córki jestem,posłanie 6latka do szkoły przyniosło same profity
Ale mnie dziś dziwnie brzuch boli, znow się niepokoję. kluje od czasu do czasu. Muszę odpocząć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:34
-
Cebulka - tak mieszkam w Wawie, ty też?
Aga z OM na 28.11 - i tak trzymać będzie dzidzia miała urodzinki prawie z imieninami Tatuśka
Dziewczyny ja jestem za kosmetykami naturalnymi, jeszcze nie smaruję ( no czasami) ale kupiłam olejek ze słodkich migdałów. Moje koleżanki stosowały i były zadowolone.
-
Kobiety a więc usg genetyczne wykonane dzidzia zdrowa ale też strasznie niesforna
trzy razy podchodziliśmy do usg bo malec nie miał ochoty współpracować z Panem doktorem
odwrócił się pleckami i miał nas w nosie
prawie trzy godz walczyliśmy żeby się pokazał no ale w końcu się udało
oczywiście dzidzia nie pokazała wszystkiego a mianowicie dalej nie wiemy co się kluje hihih :-*
Galaretka, olcia88, Mala_Czarna_89, Shibuya, haen, Molcia, Micia, MadaLena30, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny