Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to witam się mamusie już w domku .
Zrobili mi badanie wszystko jest ok . Teraz mam leczyc się w domu .. Mam zażywać : Gyno - femidazol 1x1 , Cipronex 1x1 , linex - forte 1 x 1 , nospe forte 1 x 1 , magnez 2 x 1 <zapomnialam nazwy cos na a > , luteine podjezykowo 2 x 1 . Wiadomo jeszcze witaminy 1 x `1 mam plenalen multivit z DHA
Mam się oszczędzać , nie forsowac moge wstawac no ale wiecie z umiarem lekaz zalecil mi odpoczynek, a i jeszcze nie mam wskazan by chodzic do szkoly no moze ze uda mi sie ich coś wyprosic w szkole
To chyba tyleZdziwilam się że to juz nawet sie nie przygotowalam . Jutro brat jedzie po moj wypis i zobacze jakie tam zalecenia mi powypisywali , kazalam tez zaswiadczenie napisac do szkoly.. A jak bede miala jakies pytania bede dzwonic do swojej ginki i tyle
No dziwnie sie tu czuje !
AA i jeszcze brat mi mowil ze moja babka i dziadek wiedza , wiec lada moment beda wiedziec wszyscy - to tak dla pocieszenia.
Ale to i tak dobrze bo juz 16 tc , a w 1 wszyscy wiedzieli od 8 tygodnia -
A mi głupio z kolejną zabawką wyskakiwać i męża. Z jednej strony to może uratować życie, a z drugiej, przecież nigdy tego nie było, a ludzie żyją
Nianię mam, na bank się przyda, bo nasza sypialnia jest na końcu domu.
I tak samo się zastanawiam ile czego, można dostać do głowyA prawda jest taka, że nawet jeśli czegoś "braknie" to i tak sobie poradzimy, więc chyba nie ma co przsadzać, bo np ubranka są na początku na chwilę.
Skarb super, teraz musisz o siebie dbaća czujesz ten krążek?
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Aniu nie czuje czasem lekke pieczenie przy siusianiu czulam teraz juz ok . Jak aplikowalam luteine dopochwowo to go czulam
Teraz tez mam jedne tabletki dopochwowo linex forte - uzupelniaja flore bakteryjna przy i po antybiotykoterapii - sa wielgachneeee kanciaste nosz kurde jaja sobie robia- to chyba facet wymyslil ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:54
-
Podobno jak miałam kilka miesięcy to mi takie bezdechy zdarzały się dosyć często. Ale fakt- żyję do dnia dzisiejszego
Zaczynam doceniać, że tak dużo rzeczy dostaniemy po maluszkach z rodziny. Nawet nie wiedziałam, że ten monitor to taki wydatek.
Skarb, dobrze,że już jesteś w domu. Uważajcie na siebieSynuś
-
Witam sie i zaraz ponownie spadam na zajęcia. My na plusie jakieś 3kg chyba. Dziś niestety kolka znów i mega twardy brzuch. Z tej okazji wstawiam fotkę jak wyglądamy
Ja monitor oddechu jak najbardziej bo to moja fobia sprawdzanie czy ktoś oddycha - człowiek/ pies/ kot
Mala_Czarna_89, haen, Agnike, Micia, monia35, Ona_89', agulla03 lubią tę wiadomość
-
Widzę, że nie tylko ja jestem miłośniczką białych ram
Ale myślę, że wybiorę coś właśnie też dopiero jak sobie wózeczki na żywo pooglądam, dotknę, przejadę.. Bo w internecie to już wszystko mi się wymieszało. Są sklepy, gdzie mają dużo różnych firm i modelów?
Mam dziś anty jedzenie- pierwszy raz. Z całego obiadu zjadłam tylko ziemniaczki w mundurkach z solą i masłem, nie mam ochoty na mięso, toż to szok -
nick nieaktualnyByłam dziś na wizycie ...mówie Pani ,ze jestem zmęczona a ta ,ze to przesilenie wiosenne ( dobrze,że mam zwolnienie od internisty) bo wyniki ( moczu) mam dobre. Następna wizyta za 6 tyg. 2 lipca i tak sobie myśle kiedy sie robi usg połówkowe? bo IZZY Ty dostałaś skierowanie na badanie i masz przyjść po usg? a ja tak owego nie dostałam...tylko znów krew i mocz. I jak do niej pójdę to będzie 23 tydzień zanim mi da skierowanie i ja zrobie usg to pewnie 25 jak nie dalej...hmmm coś mi się tu nie podoba.
Co do mojego usg z wtorku dostałam zdjęcia ale nic na nich nie widać!!! Mam zmierzone tylko długość dwuciemieniową i kość udową i teraz jazda po całości po pierwszym pomiarze moje dziecko jest do przodu 2 dni a po udku o 6! nogi ma tydzień,ze tak powiem dłuższe !
Jeśli chodzi o wagę od początku 2 kg na plusie ale ,ze zawsze miałam nadwage myślałam ,ze bardziej się otocze tłuszczem.
DDziewczyny piękne brzuszki !
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie Ciezaroweczki:)!
Ale tu dzisiaj wesolo czytalam,czytalam i nadazyc nie moglam
Jak takm samopoczucia:)?
Modliszka, ja mam taki bol na udzie po prawej stronie jakbym sie gdzies grzmotnela,a nic takiego sobie nie przypominamI wlasnie jak temu sie przygladam to nic tam nie ma,ale jak dotkne to boli. Czas ciazy to ciagle paranoje
dzisiaj przez chwile sie nachylalam i potem brzuch mnie bolal i tez sobie zaraz zaczelam myslec czy czegos nie narobilam.
U Was tez taka pogoda spiaca i smetna?
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Zaczynam doceniać mojego gina za to, że "dyskretnie robi swoje", np widziałam, że mierzy przezierność, bo akurat wszystkie tu o tym pisały, ale nic nie mówił, więc dla mnie- było w normie, bo inaczej zleciłby dodatkowe badania
a ja nie przejmuje się, nie sprawdzam, nie przeliczam.
U mnie avent dobrze się sprawdził, więc znów kupuję, drugiej marki nie znam.
Nie wiecie kiedy na nfz przypada usg? czy to jest polowkowe, czy polowkowe jest dodatkowo platne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:15
-
nick nieaktualnyNa nfz są 3 to pierwsze - powiedzmy genetyczne /prenatalne ze sprawdzaniem kości nosowej itd , połówkowe i trzecie przed wydobyciem potworka.
pierwsze 11-13t6d połówkowe czytam teraz ,ze 18-22 t a do trzeciego kiedy jeszcze nie doszłam pewnie po 30tMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Aniu nie czuje czasem lekke pieczenie przy siusianiu czulam teraz juz ok . Jak aplikowalam luteine dopochwowo to go czulam
Teraz tez mam jedne tabletki dopochwowo linex forte - uzupelniaja flore bakteryjna przy i po antybiotykoterapii - sa wielgachneeee kanciaste nosz kurde jaja sobie robia- to chyba facet wymyslil ;/
Skarb to samo pisalam kilka dni temu, ze tylko chlop mogl wymyslic globulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:17