Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka : wybaczam
malo co bym do sklepu po nie nie pobiegla ale sie powstrzymalam bo pewnie w sobote o tej godzin zamkniety
dawno bie bylam tu w sklepie to nie pamietam jak otwieraja
Ach zachcianki ciazowe
Magdalenko : no to gratuluje II trymestru :*
Moim zdaniem 5 miesiac to wlasnie sie zaczyna od 18 tygodnia
Rozmarzona : no i teraz mamuska szczesliwa nie ma ci odkladac jezeli chcesz cos maluszkowi kupic
Kinia : Witaj :* gratuluje
mam nadzieje ze odnioslam sie do wszystkich postow
Ale zmulilo mnie na wieczor ze ide spac wlasnie :* Dobranoc mamusie buziaczki dla Was i Waszych slodkich maluszkow :*
perelka89, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, my juz po głosowaniu, maz pojechał do pracy, ja siedzę i pije cappuccino a kot wariat mojego brata myśli, że uda mu się stanąć na tym białym łączeniu w oknie balkonowych ech
Milej niedzieli mamuśki ! A aaa my od jutra 5 mies.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 07:41
Mandi :), skarb15, agulla03, perelka89, Zorro, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry mamusie :*
Nie dawno wstalam i powiem Wam ze mam takie mdlosci jak na poczatku ciazy
Galaretka gratuluje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 08:49
-
Witaj Kinia,
Ja robiłam. Moim zdaniem Twój wynik jest OK. Ja na trisomię 21 miałam ryzyko 1:14300. Na pozostale mniej niż 1:20000.
Galaretka, zwierzaki są super. Czasem mam niezły ubaw jak oglądam takie wyczyny. Moj psiak zawsze gramolił mi się na kolana (30kg)Synuś
-
Wiecie co mamusie mam nadzieje ze na wizycie 1 czerwca w dzien dziecka dowiem sie kto tam siedzi , oczywiscie jak maluszek nie bedzie sie wstydzil
To bedzie 18 tydzien i mam taka cicha nadzieje
-
Anitko ja też żyje tym ze 1 czerwca się dowiem a jak się nie dowiem to pewnie będę rozczarowana. Czy na słabszej jakości sprzęcie na tym etapie można juz zobaczyć płeć?
Ale mi groszek na suwaczku przez noc urósłWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:39
perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: kochana mam to samo zyje ta nadzieja ze dowiem sie co to za ktos tam siedzi
gorzej wlasnie jak dzidzia nie pokarze albo ginka powie ze to za wczesnie czy cos i nie wiem
Wiem ze mozna zobaczyc plec od 17 tygodnia ta pewniejsza ale nie wiem wlasnie czy zalezy to od jakosci sprzetu hmm -
Perelko mam nadzieje ze dzidzia pokaze ladnie mamusi i nie bedzie wstydliwa
Bo juz nie moge sie doczekac jak sie dowiem
Hahha mam to samo do teraz mecza mnie mdlosci i czasem jeszcze wymioty , czuje sie jak na poczatku ciazy czyli tragicznieNie wiem nie wiem czy w 5 msc przejdzie