Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ubranka rzeczywiście najładniejsze są typowo dla dziewczynki lub dla chłopca. Anita jakbyśmy się obie dowiedziały w ten sam dzień byłoby super
Maz przejrzał dokładnie listę wyprawkowa, stwierdził ze nie jest tak zle
Mam dylemat.. Rok temu zaczęłam robić prawo jazdy i nie skończyłam. Tzn zostało mi kilka godzin do wyjezdzenia. Kusi mnie żeby do tego wrócić, przydałoby się przy dzidzi a potem dopiero trudno będzie zrobić. Mój mnie przekupuje kupnem samochodu. A ja się boje tych stresów..olcia88 lubi tę wiadomość
-
Mała Czarna ja miałam tak jak Ty z prawkiem w pierwszej ciąży. Niestety ciąża zagrożona i dopuściłam. To był błąd. Powróciła po 4 latach i w pół roku sobie poradziłam. Dziś nie wyobrazam sobie nie mieć prawka. Nati ma zajęcia w różnych częściach Wawy i przemieszczanie się komunikacja nie wchodzi w grę. Traciłybysmy 4 godz na dojazd na tańce, a w tygodniu trzy razy jeździ. Na angielski cztery godziny tygodniowo.
Z Nati jeździłam wszędzie komunikacja,bo mąż pracował, czasem teść nas gdzieś zawiózł. Teraz jestem niezależna.
Bierz się za konczenie kursuMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mandi melise sobie zaparz,pytalam lekarza i mozna pic w ciazy,tule mocno :-* mala Czarna moze warto zrobic jednak teraz pozniej bedzie Ci trudniej a tak przy dwojce dzieci bedzie Ci troszke latwiej majac prawko, jak jeszcze dobrze czujesz sie w ciazy to ja bym robila
a duzo zostalo Ci godzin do wyjezdzenia?. Ja wlasnie szykuje sie na lotnisko
2 tygodnie bede w Polsce yupi ,szkoda mi tylko zostawiac mojego samego, no ale troszke odpoczniemy od siebie i zatesknimy
a to zdrowe w zwiazku.A jutro wizyta,ciekawe czy lekarz potwierdzi plec
milej niedzieli mamuski
Micia, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witam Was Skarby i nowa mamusie Kinie:)
Przeczytalam wszystko co napisalyscie i musze powiedziec,ze zapewne poznacie teraz plcie waszych szkrabow :)To juz bedzie dosyc wysoki tydzien i pewnie nawet slabszy sprzet to wychwyci,az Wam tego zazdroszcze bo ja musze czekac jeszcze tyyyyyle tygodni :)Macie racje ladniejsze ciuszki sa takie typowo dla danej plci bo tak to ciezko cos kupic
Tez mi sie wydaje,ze 5 miesiac od 18 tygodnia,eh czlowiek chcial tu na skroty
Kitaja, masz racje rozlaka Wam sie przyda niedluga bo przynajmniej zateskni Mezus za Wami i pozniej nie bedzie mogl sie od Was oderwacSama czasem bym tak chciala,ale z drugiej str chlop pod reka tez sie przydaje
Mala Czarna, aaa czyli Ty masz guziczki dodatkowo do regulacji to swietnieBo ja mam sporo wolnego materialu na rosnacy brzuszek bez regulacji
Mi tez wlasnie nad pepkiem urosl jak u malego Obelixa (najpierw idzie moj brzuch,pozniej dluuuuugo dlugo nic i dopiero ide ja
),ale miejsca na taki wiekszy jeszcze sporo jest :)Nie bede sie martwila,ze beda z czasem przyciasne bo tam niektore przy mierzeniu sprawialy takie wrazenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 13:00
Kitaja lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Natali Laura też będzie miała dodatkowe zajęcia niby niedaleko (15-20min na nogach) ale w zimie łatwiej byłoby autem podjechać niż w mróz i zamieć z wózkiem się pchac. Ok dziewczyny wezmę się za to tylko zapału z siebie troszkę muszę wykrzesać
zostało mi chyba niecałe 5h trzeba będzie dokupić.
Bawilysmy się w sklep, podzielilysmy ubranka na unisexy, dziewczęce i chlopiece. I do śmieci. Wiekszosc będzie po domu, wiec czekają nas zakupy. Ale potraktuje to jako dobry pretekst do kupna nowychWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 13:00
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Poczułam Maleństwo!!! Tak naprawdę to mama mnie przekonała, bo ja się upierałam,ze to jelita. Przyłożyłam detektor dokładnie w to miejsce i bezbłędnie trafiłam
Ale jestem szczęśliwa
haen, Rozmarzona, Izzy, Kitaja, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Mala : mam nadzieje po cichutku na to licze
co do prawa jazdy ja chcialam sobie zaczac robic tak w czerwcu ale przy mojej zagrozonej ciazy i lezeniu ten stres jest nie potrzebny
Chodz wiem ze bym byla mistrzem kierownicy bo jezdzilam juz samochodem ha !
Mandi hmm ? ja sie zawsze odstresowuje puszczajac muzyke glosno. czasami czytajac . Kochana tylko to ci poradze bo nie znam innych sposobow mysl o maluszku :* !
Rozmarzona : a no mam nadzieje ze juz wlasnie zobacze bo u mnie tez wlasnie gorszy nie co sprzet
Aaa bo ty dopiero na polowkowtm podgladniesz maluszkaczyli jeszcze chwile
szybko zleci ja zyje dniem jak mi II jasniutka kreska wyszla ktora wierci sie w brzuchalku
Zorro : gratuluje kopniaczkowZorro, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona no mam ta regulacje i jeszcze dodatkowo doszyte guziczki przeze mnie 8 lat temu zeby było ciaśniej. Tym razem jednak moje guziki nie będą potrzebne bo brzuch jest większy.
Zmniejszam znow duphaston do 1 tabletki. Zastanawia mnie co to zmniejszanie ma na celu.
Zorro gratulujęZorro, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Obudzilyscie sie w koncu bo nie mialam z kim konwersowac
!
Mala Czarna, wlasnie stopniowo to mysle,ze dobrze kazal ci odstawiac dupka. U mnie powiedzial,ze mam skonczyc resztke opakowania,ktore mi zostalo i juz przestac brac. Wlasnie nic mi nie wspomnial o zmniejszaniu z dwoch tabletek na jedna,ale mysle ze wie co robi?
Aa to Ty taka zdolniacha lubisz przerobki przy ciuszkach? Ja wole na gotowca, nie mam do tego cierpliwosci hihih
Wiecie cos ostatnio napieta sytuacja miedzy mna,a Mezem ;/ Ja jestem nerwowa, On zaczyna tez sie zloscic moimi humorami i tak sie sprzeczamy momentami ehh. Wlasnie tak to jest jak sie jest calymi dniami w domu,a Maz wraca z pracy i o wszystko mi przeszkadzaMomentami mam ochote pojechac do rodzicow na pare dni,ale wiem,ze za bardzo bym sie tym przejela i bym miala dola. Zreszta zaraz by pytali co sie stalo itp,a my zazwyczaj nie mamy jakis wiekszych klotni.
Zaraz ma przyjsc kolezanka na kawe to moze choc troche sie odstresujeJestes juz z nami -
Rozmarzona u mnie to samo z mężem. mam humory i choć nie chcę jemu się dostaje. Mam nadzieje ze po odstawieniu hormonów trochę przejdzie.
My dziś gnijemy na kanapie, szkoda ze słoneczka nie ma, bo i chęci do życia brakuje.
Groszek dziś pierwszy raz kopnal Laurkę w rączkę