Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mala czarna ja wzielam 3 kesy i mi si odchalo
haha dokladnie ! skad ja to znam tez jestem za tym by brzuszek jak najbardziej rzucal sie w oczy hahadlatego by go podkreslic zakladam dopasowana tunike bo zwykla bluzka siega mi do pepka - zeby brzuszek ladnie podkreslic
nawet w szerszych bluzkach brzuszek sie pokazuje
Chwale sie po prostujestem taka szczesliwa
aaa i moja rodzinka udaje ze nie istnieje -
Dobrze, dobrze, niech nam rosną brzuszki
Moj już jest spory, większość bluzeczek musiałam pochować,bo pół pasa od spodni ciążowych na wierzchu bylo
Dziś pół dnia spędziłam w samochodzie. Cieszę się, że zainwestowałam w adapter do pasów- czuję się z nim naprawdę komfortowo. Na początku chciałam jeździć tylko z tym poprzecznym,a ten z brzucha umieszczać pod tyłkiem, ale mąż mnie nastraszył, że w razie wypadku po prostu się na nim powieszę...
Skarb, przykro mi,że tak Cię traktują. Najważniejsze,że z mężem Ci się układa i jak sama mowisz- jestes szczęśliwa.skarb15, perelka89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Zorro z kad ja to znam
mialam zawsze zwykle dopasowane ciuszki teraz to bym musiala w nich z brzusiem na wieszku chodzic , ale mam po 1 ciazy ciuchy wiec mam.w czym chodzic i nie widze potrzeby dokupowania nawet bo mam ich troche
ja jak jezdze samochodem zapinam pasy ale trzymam je przez cala droge bo mi brzuszek sciskaja i zle sie tak czuje
Wiesz tym sie juz nie przejmuje przykro bo przykro ale co im zrobisz ?teraz najwazniejsza jest moja rodzinka nic wiecej
Zorro, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też muszę się do czegoś przyznać. Od tygodnia mam remont mieszkania - głównie malowanie. Wszystko robi moj mąż. Śpimy u mojej mamy. Jednak jak pierwszy raz malowalismy mieszkanie to robiliśmy to wspólnie. No i tym razem nie wytrzymałam i jeden dzień postanowiłam pomóc mężowi. Kupiłam sobie maseczke na twarz zeby nie byc tak bardzo narazona na te zapachy i do dzieła! Byłam taka szczęśliwa malując
chodziłam na czworaka i mylam listewki ktore zachlapalam farbą aż miałam wrazenie że mi sie dzidzia buja w brzuchu. Niestety malując pootwieralam okna na oścież a pogoda jaka jest każdy widzi i jakies przeziebienie mnie zlapalo. Teraz leżę pod kocem i sie wygrzewam. Mam katar i kupilam w aptece krople Quixx extra ktore farmaceuta polecil dla kobiet w ciąży.
Jednak i tak nie żałuję że mogłam się choć troszkę przyczynić do zmian w naszym gniazdkumam nadzieje że dzidzi nic sie nie stanie przez to ze przez kilka godzin wdychalam farbę.
olcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkarb sory !
Ona bo przecież ciaza to nie choroba hihihi , ja też jak dojdziemy do etapu mmalowania będę śmigać z pędzlem bo zawsze robiłam wszystkie wykończenia a farby teraz chyba tez są mniej szkodliwe za to przeciąg jak zawsze wykończyć potrafi , odpoczywaj kochana .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 18:08
perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale się rozpisałyście
Izzy jak tak samo jak ty dziś obudziłam się z bólem głowy, który nie ustępuje do tej chwili!! Mam wrażenie, że głowa mi pęknie, a jeszcze siedzę w pracy
Hean razem z Tobą trzymam kciuki za pracujące mamusie!!
Planuje iść na zwolnienie od lipca, bo pracodawca musi znaleźć kogoś na zastępstwo.
Mhh mam wrażenie, że od kilku dni mój brzusio robi się większy i gdyby nie to że muszę jeszcze w pracy trzymać info o bąbelku w tajemnicy to bym dumnie go nosiła
Staram się sypiać tak jak piszecie na lewym boku, ale budzę się już w różnych pozycjach, ciężko jest mi się przyzwyczaić bo zawsze spałam prawie na brzuchu hehe
A dzisiaj z rana w euforii podzielenia się nowiną zapomniałam się przywitać w 2 trymestrze
Miłego wieczoru !!Molcia, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Ja tu wracam i sobie mysle,ale bede miala pisania do nadrobienia,a tu prosze nie ma takiej tragedii nadgonilam
!
A wiec! Skusilam sie Dziewczyny na pare rzeczy dla maluszka
Przydaly mi sie Wasze informacje na temat promocji w tesco (akurat ostatni dzien) i w smyku. W tesco wzielam body 5-pak (staralam sie cos unisex,ale mi to i tak wyglada na bardziej chlopiece bo zielen tam jest
),lapki niedrapki tez kupilam. Natomiast w smyku skusilam sie na taki polarkowy cienszy kombinezonik pluszowy,body na dlugi rekaw 3-pak i kocyk mi sie trafil za 20zl,wiec tez go wzielam (taki bedzie nie jeden potrzebny,wiec dlaczego by nie:).
Takze troszke przyszalalam i Maz jak zobaczyl ile tych rzeczy tam maja w smyku to stwierdzil,ze chyba tu przyjdzie na zakupy z moja mama bo on i tak sie na tym nie znaA wiec bedzie kaska w lapke,ale tragarz przeciez tez potrzebny hihih
Pozniej przy powrocie zlapala mnie taka kolka jak przy tej nerkowej co nieraz miewam,ale lagodniejsza. Dzidziusia dzisiaj tylko chwile czulam i to wlasnie po lewej str,wiec chyba dodatkowo mnie wygniotl tamWzielam wiec nospe i lezalam bo wydawalo mi sie tez,ze wszystko sie napielo w brzuszku.
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wierzcie mi badz nie,ale jeszcze wczoraj do Meza mowilam wieczorem ,ze jakbym to ja zjadla lapki pomidorowe
! Widze duzo babeczek z nas ma taka zachcianke
Niestety o nich zapomnialam dzisiaj, a mam chec na cos takiego wlasnie slonawego chrupkowego
Galaretka, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ja dziś w pracy, a jutro wolne
Córka poszła do koleżanki na noc, a my zaraz jedziemy do Ikea.
Jeszcze 5 tyg pracy i koniec. Już nie mogę się doczekać. Teraz już tylko 6 dni w tyg będę jeździć, nie daje rady 7 dni. Od września zatrudniamy dziewczynę do pomocy. Z wielkim brzuchem nie dam rady skakać w kafejce przy ludziach.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona no to masz juz więcej niż niejedna listopadowka
My byliśmy na ogródku pod wiatą warto było mimo deszczu posiedzieć na świeżym powietrzu. Uwaga- ubealam pierwszy raz ogrodniczki ciążowemyślałam ze będą za duże ale gdzie tam super chowają brzuszek i ciepło w nich
-
Ale zazdroszcze,ze moglas sobie w ogrodku posiedziec
ja takie przyjemnosci mam jak do mamy pojade,a nie zawsze sie da
I nie jest jeszcze w tych ogrodniczkach te miejsce na brzuszek (material) za duze
? Pytam bo ja bylam dzisiaj w h&m i jak dluzej poszperalam to znalazlam fajne ala dresowo-legginsowe spodnie
Nawet w miare cena 79.90(niektore byly po ponad 100) i dosyc dosyc wygladaja jak sie zalozy,ale material na brzuszek jeszcze taki luzny bo to niezle zapasy na wiekszy, gdy urosnie bebolek :)Stwierdzilam,ze jedne takie sobie sprawie typowo ciazowe spodnie w razie brzydszej pogody bo tak to te ceny nie sa takie niskie by kupowac nie wiadomo ile
Jestes juz z nami -
No wlasnie sie sama zastanawiam kiedy zaczyna sie 5 miesiac bo na jednych forach pisza,ze w 17,a na drugim,ze 18 pogubilam sie
Perelka, bo czasem przyjdzie taka ochota i czuje sie mus by zjesc fastaTez tak mam momentami,ze sie nie opre pokusie i zjem choc wydaje mi sie,ze moze sie to zle skonczyc
Jednak nie narazie bylo ok,ale unikalam gotowych fastow takich jak mc czy kfc i jadalam w sprawdzonych budkach np zapiekanke taka tam zachcianka
Jestes juz z nami -
Galaretka wrote:Ja robie mężowi gyros bo wróci dziś z pracy o 21 i jutro na 24 h. Wdaje mi się ze piersi które kupiłam śmierdzą ale nie wiem czy tak jest na prawdę bo ostatnio wszystko mi śmierdzi cały dom...
Hihi albo masz odrzut i odraze do kuraka jak jaDla mnie jego smazenie i won zle sie zakonczyla
Pozniej juz tak nie reagowalam,ale nie mialam nawet ochoty sprobowac
Jestes juz z nami -
rozmarzona tak, jest miejsce na brzuszek ale ja mam powiększony nawet juz pod piersiami. Dziś tesciowa poglaskala to duuuzo nad pępkiem. A spodnie maja po bokach guziczki do powiększania na późniejszy etap ciąży.
Moim zdaniem 5 miesiąc zaczyna się w 18tcperelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość