Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam ochotę na ogórki małosolne
. Co do imion to póki co mamy dla chłopaka Przemek, ale czy to będzie Przemcio to się okaże
. Dla dziewczynki nie mamy, bo intuicja nam mówi, że to chłopiec. Czas pokaże
. Chciałam Oliwka ale już nie chcę. Pewnie imię samo przyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:18
perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Natali a ja z kolei skłaniam się do imienia z literka r bo wszyscy mamy je w naszych imionach i wiem może to głupie ale nie chce żeby młody czuł się wyobcowany takie moje ciążowe widzimisię
dla dziewczynek podobają mi się: Eliza, liwia, Nadia,Blanka,Marika,ElenaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:24
perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
apropo imion ja wybrałam fabian lub sandra laura też jest ładne. ja mam termin na 16 listopad. właśnie nie wiem czy się załapie bo jeżeli ustawa zostanie podpisana z dniem 1 czerwiec to w życie wejdzie 1 października.. mam nadzieje , że znajdą się dziewczyny na forum które myslą co zrobić gdy prowadzi się działalnośc gosp, aby podzielic się opiniami na ten temat, bo dla nas na dg zasiłki są malutkie gdy się nie pokombinuje..
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Natali to ja mowie ze Groszek zostanie jak się nie zdecydujemy
Aga no no ciąża na całego
Marta ta ustawa jest przewidziana na 11 czerwca na posiedzeniu w senacie. Jeśli wprowadzi poprawki (oby) to wróci do sejmu. Jeśli nie to pójdzie juz tylko po podpis do prezydenta. Na moje oko najwcześniej wejdzie 1 października, na macierzyński można iść 6 tygodni przed planowanym terminem porodu
Po 4 miesiącach zafarbowalam włosy, czarna znów jest czarna, jak mi dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:14
-
Micia wrote:Dzięki dziewczyny Kochane jesteście :*. Rozmarzona ja właśnie mam zaczerwienione dziąsło w miejscu po ósemce i nie chce żeby się to rozwinęło. Bo na początku ciąży miałam od czasu do czasu krwawienie ale dziś ten ból to nieznośny pierwszy raz mi się pojawił. Molcia z chęcią poproszę o nazwę tej pasty, bo już chciałam sachol użyć ale jak nie można to wytrwam do jutra.
-
Olciz gratuluje Tolka:)
mam nadzieje ze to ze się nie odzywam za duzo to mnie nie eliminuje z forum:) poprostu naprawdę dawno sie tak nie czulam:) ale czytam was na bieżąco takze jestem ciagle z wami:)
u nas imie tylko dla dziewczynki;)) Adrianna i moze juz jej nic nie wyrośnie to nie będziemy mieli dylematu co do imienia dla chłopaka)
perelka89, Kitaja, Mad. lubią tę wiadomość
-
Dzięki Molcia jutro kupię
. Póki co robiłam płukanki z szałwii i rumianku, troszkę złagodziły stan, ale jutro koniecznie zakup miękkiej szczoteczki, pastę do zębów i ten preparat. Zawsze jakieś dodatkowe wydatki, ale najważniejsze by nic nie bolało.
Rozmarzona Ty dziś pisałaś o hemoroidach ja niestety mam po operacji rozlanego wyrostka się nabawiłam. I od wczoraj przypomniały o sobie nic przyjemnego, muszę lekarza poprosić o czopki. Jak nie urok to sr...
. Ważne, że dzidziuś ma się dobrze serduszko bije jak dzwon
.
perelka89, Kitaja, Rozmarzona lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
perelka89 wrote:Mi dla dziewczynki Agatka sie podoba, ale jeszcze sie zobaczy
Dziewczyny jakie macie fajne brzuszki ciazowe
A ja dzis pierwszy dzien od tygodnia bez wymiotow i jem normalnie
A Skarb sie dzis nie odzywa? Mam nadzieje ze nie czytasz zadnych smutnych historii.
Olcia gratulacje chlopczyka, ciekawe czy drugi tez chlopczyk
O wow Mala Czarna jaki staz z mezem
A oto moj brzuszekkazdy mowi ze cos maly jak na taki miesiac ciazy
-
perelka89 wrote:No to nie jestem sama, bo juz myslalam ze cos nie tak z tym moim brzuszkiem:p ja akurat schudlam 2kg.
No ale napewno nam w koncu urosna te brzuchy i bedziemy mogly sie chwalic
Micia trzymaj sie biedna z tymi swoimi dolegliwosciami.Micia, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość