Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natali tez mnie zaraziłas tym adamexem barletta. Śliczny jest. Mialam nie kupować wózka ale na ten chyba jednak się skuszę
musze tylko znalezc sklep żeby go na żywo zobaczyć. Ty go oglądałas w sklepie czy tylko na necie?
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Natali zaciekawilas mnie tym wozkiem adamex barletta i wyszukalam fajny filmik.
https://www.youtube.com/watch?v=O1UAbHpgemw
Babka wszysciutko pokazuje wyczerpujaco co ten wozek ma i "potrafi" bardzo praktyczny musze powiedziec choc z wygladu samego by mnie nie przekonal, tutaj jednak milo sie zaskoczylamJestes juz z nami -
Rozmarzona mnie mój maz wkurza dzisiaj chodzi i zaczepia a potem się dziwi ze mam minę albo nie chcę się przytulac. Łatwo mnie teraz dotkac głupim tekstem, to fakt. Teraz leze pod kocem i sobie czytam a on przy kompie obok mnie
jak stare małżeństwo
Dziewczyny o atest to chodzi mi konkretnie o fotelik samochodowy do wózka riko Nano. -
Ginger cieszę się że się odezwalas. Juz miałam zle przeczucia. Czy przy pierwszej ciąży też cię tak bolał brzuch? Dziwne to, ale najważniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze
Natali coraz bardziej podoba mi się ten twój wozekpisałaś kiedyś ze zrobił na robię super wrażenie w sklepie nie? Maz też jest na tak. Dobrze ze jeszcze tyle czasu bo pod tym względem mam mętlik w glowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 17:52
-
A bardzo duży jest po złożeniu? My niby mamy kombi, ale jak ja nas pakuje na wyjazdy (na każdą pogodę) to wszystkiego jest masa. Rowerek, wózek, przenośne łóżeczko, torby i my.. i się nazbiera
Kisiel sobie robię na poprawę humoru. Wszystko mnie drażni wrr.. -
Mala Czarna, to samo przerabialam na dniach z Mezem co pisalam
Nie przejmuj sie mamy do tego prawo by miec humory,a Oni powinni to rozumiec i nas wspierac o :)Czasem nawet lepiej wyrzucic cos z siebie, troszke rozladowac atmosfere tak by sie oczyscila , oczywiscie ze zdrowym umiarem by nie pojsc na rece
Tak na powaznie to nie przejmuj sie doskonale Cie rozumiem Myszko i glowka do gory, jeszcze do Ciebie przyjdzie
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mała czarna właśnie nie przy ciąży z Patrykiem ni miałam żadnych objawów ale byłam tez trochę grubsza. Dlatego mój gin szuka przyczyny tych boli. Zobaczymy jak wyjdą wyniki. Teraz leżę i umieram to jest nie do zniesienia ból brzucha i krzyża jednocześnie paranoja jakaś
uspokojona jestem ze z ciążą wszystko ok ze szyjka długa zamknięta, łożysko ok. Ale wiecie ciężko jest się w pełni cieszyć jak cały czas boli. Aż mam wyrzuty sumienia.
A wózek napewno musze zobaczyć na żywo bo bardzo mi się podoba. Mamy kombi wiec myślę że będzie ok i mieszkam w domu wiec wnosić tez nie musze.
-
hej , jestem nowa, chociaż od początku ciąży czytam forum listopadówki .. :)czy jest tu jakaś dziewczyna , która prowadzi działalność gospodarczą, bo ja tak i ciekawa jestem czy obejmie nas wysoki macierzyński. na dniach ustawa poszła do senatu. odzywajcie się chetnie pogadam na ten temat..
-
natali101 wrote:Dziewczyny, a macie już imiona wybrane?
U nas dla córeczki Alicja i nie podlega dyskusji.jeśli chodzi o synka to już gorzej - obecnie Julek Ale do negocjacji,choć Natalia ostro protestuje
Mam przyjaciółkę Alicję szalona kobieta;)
U nas pod uwagę brane:Wiktor, Kacper, Marcel, RemiK, Fabian. Mialam inne jeszcze ale mężowi się nie podobają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:01
-
Mi tez dla chlopca Wiktor sie podobal,ale Mezowi nie,wiec dla chlopca gorzej bedzie. Jednak w razie czego to Krzyś mi sie nawet podoba
Dla dziewczynki podobala tez mi sie Ala,ale przeszlo na Oliwke bardziej i zobaczymy co jeszcze dojdzie
Jestes juz z nami