WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali tez mnie zaraziłas tym adamexem barletta. Śliczny jest. Mialam nie kupować wózka ale na ten chyba jednak się skuszę;) musze tylko znalezc sklep żeby go na żywo zobaczyć. Ty go oglądałas w sklepie czy tylko na necie?

perelka89 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy mieć właśnie Tutka 3in1 :-) Fotelik samochodowy ma atesty bezpieczeństwa, na pewno, bo sprawdzałam.

Synuś :-)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali zaciekawilas mnie tym wozkiem adamex barletta i wyszukalam fajny filmik.
    https://www.youtube.com/watch?v=O1UAbHpgemw

Babka wszysciutko pokazuje wyczerpujaco co ten wozek ma i "potrafi" bardzo praktyczny musze powiedziec choc z wygladu samego by mnie nie przekonal, tutaj jednak milo sie zaskoczylam :)

Jestes juz z nami :)
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger oglądałam osobiście w sklepie.
    Każdy z nas ma swoje wymagania co do wózka. To co mi odpowiada, nie musi innym i odwrotnie. Dlatego polecam obejrzeć kilka modeli i zdecydować

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona mnie mój maz wkurza dzisiaj chodzi i zaczepia a potem się dziwi ze mam minę albo nie chcę się przytulac. Łatwo mnie teraz dotkac głupim tekstem, to fakt. Teraz leze pod kocem i sobie czytam a on przy kompie obok mnie
    jak stare małżeństwo :P

Dziewczyny o atest to chodzi mi konkretnie o fotelik samochodowy do wózka riko Nano.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 25 maja 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger cieszę się że się odezwalas. Juz miałam zle przeczucia. Czy przy pierwszej ciąży też cię tak bolał brzuch? Dziwne to, ale najważniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze :)

Natali coraz bardziej podoba mi się ten twój wozek ;) pisałaś kiedyś ze zrobił na robię super wrażenie w sklepie nie? Maz też jest na tak. Dobrze ze jeszcze tyle czasu bo pod tym względem mam mętlik w glowie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 17:52

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i mi i mężowi przypadł do gustu :-) nawet Natka stwierdziła, że fajny. Dużo czasu, to będziesz mogła na spokojnie obejrzeć różne wózki.
    Dla mnie wielkość po złożeniu nie ma znaczenia,bo oba auta duże, a i dźwigać nie będę musiała :-D

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 25 maja 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bardzo duży jest po złożeniu? My niby mamy kombi, ale jak ja nas pakuje na wyjazdy (na każdą pogodę) to wszystkiego jest masa. Rowerek, wózek, przenośne łóżeczko, torby i my.. i się nazbiera ;)

Kisiel sobie robię na poprawę humoru. Wszystko mnie drażni wrr..

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Czarna, to samo przerabialam na dniach z Mezem co pisalam :) Nie przejmuj sie mamy do tego prawo by miec humory,a Oni powinni to rozumiec i nas wspierac o :)Czasem nawet lepiej wyrzucic cos z siebie, troszke rozladowac atmosfere tak by sie oczyscila , oczywiscie ze zdrowym umiarem by nie pojsc na rece :D Tak na powaznie to nie przejmuj sie doskonale Cie rozumiem Myszko i glowka do gory, jeszcze do Ciebie przyjdzie :)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm pojadlam dzisiaj wielkich borowek amerykanskich tylko troche malo ich bylo :D Co to tam takie male pudeleczko na raz hihi :) teraz wzielam sie za delicje mniam :)

• natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały nie jest Ale i wielki też nie. Ja kombi na codzień jeżdżę.,a na rodzinne wypady mamy większe auto. Choć pamiętam wyprawę z Nati malutka, to po dach byliśmy zapakowani

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała czarna właśnie nie przy ciąży z Patrykiem ni miałam żadnych objawów ale byłam tez trochę grubsza. Dlatego mój gin szuka przyczyny tych boli. Zobaczymy jak wyjdą wyniki. Teraz leżę i umieram to jest nie do zniesienia ból brzucha i krzyża jednocześnie paranoja jakaś:( uspokojona jestem ze z ciążą wszystko ok ze szyjka długa zamknięta, łożysko ok. Ale wiecie ciężko jest się w pełni cieszyć jak cały czas boli. Aż mam wyrzuty sumienia.

A wózek napewno musze zobaczyć na żywo bo bardzo mi się podoba. Mamy kombi wiec myślę że będzie ok i mieszkam w domu wiec wnosić tez nie musze.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a macie już imiona wybrane?
    U nas dla córeczki Alicja i nie podlega dyskusji.jeśli chodzi o synka to już gorzej - obecnie Julek Ale do negocjacji,choć Natalia ostro protestuje

Micia lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • MMartaa Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , jestem nowa, chociaż od początku ciąży czytam forum listopadówki .. :)czy jest tu jakaś dziewczyna , która prowadzi działalność gospodarczą, bo ja tak i ciekawa jestem czy obejmie nas wysoki macierzyński. na dniach ustawa poszła do senatu. odzywajcie się chetnie pogadam na ten temat..

3i49io4pumnm9gni.png
  • Agnike Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten tutek fajny kolorystycznie,ale gondola bardzo mała.
    A foteliki to raczej wszystkie atesty mają ja raczej bym patrzyła na jakim miejscu są w rankingu jeżeli chodzi o bezpieczeństwo ;)

ex2bio4pxrb7jglc.png
    8unevfxm57wbd6tj.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w domu mam nasze truskawki,arbuza i banalny - będzie wyzerka na kolację. Chyba, że teściowa coś zrobiła. Hitem są kanapki, bułka z masłem i pomidor malinowy,czasem zdaza mi się zagrysc arbuza ogórkiem małosolnym :-D

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Dziewczyny, a macie już imiona wybrane?
    U nas dla córeczki Alicja i nie podlega dyskusji.jeśli chodzi o synka to już gorzej - obecnie Julek Ale do negocjacji,choć Natalia ostro protestuje
    1

Mam przyjaciółkę Alicję szalona kobieta;)
    U nas pod uwagę brane:Wiktor, Kacper, Marcel, RemiK, Fabian. Mialam inne jeszcze ale mężowi się nie podobają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:01

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Marta wsrod Nas :)

No masz Mala Czarna, dopiero rozmawialysmy o Mezach i ich humorach. Wlasnie wrocil moj z pracy i czasem sie zastanawiam czy to on nie jest w ciazy :O Chwila humoru,a zaraz sie klocimy Matko Kochana nie nadazam :)

Wysłany: 25 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jak w suwaczku- Nadia lub Wiktor, myślałam ze tak zostanie jednak Laura protestuje co do Nadii a maz próbuje wynegocjować Remika.

Witaj Marta, jeśli masz termin na początek listopada to powinnaś się załapać.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez dla chlopca Wiktor sie podobal,ale Mezowi nie,wiec dla chlopca gorzej bedzie. Jednak w razie czego to Krzyś mi sie nawet podoba :) Dla dziewczynki podobala tez mi sie Ala,ale przeszlo na Oliwke bardziej i zobaczymy co jeszcze dojdzie :D

‹‹ 439 440 441 442 443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ