X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali tez mnie zaraziłas tym adamexem barletta. Śliczny jest. Mialam nie kupować wózka ale na ten chyba jednak się skuszę;) musze tylko znalezc sklep żeby go na żywo zobaczyć. Ty go oglądałas w sklepie czy tylko na necie?

perelka89 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy mieć właśnie Tutka 3in1 :-) Fotelik samochodowy ma atesty bezpieczeństwa, na pewno, bo sprawdzałam.

Synuś :-)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali zaciekawilas mnie tym wozkiem adamex barletta i wyszukalam fajny filmik.
    https://www.youtube.com/watch?v=O1UAbHpgemw

Babka wszysciutko pokazuje wyczerpujaco co ten wozek ma i "potrafi" bardzo praktyczny musze powiedziec choc z wygladu samego by mnie nie przekonal, tutaj jednak milo sie zaskoczylam :)

Jestes juz z nami :)
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger oglądałam osobiście w sklepie.
    Każdy z nas ma swoje wymagania co do wózka. To co mi odpowiada, nie musi innym i odwrotnie. Dlatego polecam obejrzeć kilka modeli i zdecydować

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona mnie mój maz wkurza dzisiaj chodzi i zaczepia a potem się dziwi ze mam minę albo nie chcę się przytulac. Łatwo mnie teraz dotkac głupim tekstem, to fakt. Teraz leze pod kocem i sobie czytam a on przy kompie obok mnie
    jak stare małżeństwo :P

Dziewczyny o atest to chodzi mi konkretnie o fotelik samochodowy do wózka riko Nano.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 25 maja 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger cieszę się że się odezwalas. Juz miałam zle przeczucia. Czy przy pierwszej ciąży też cię tak bolał brzuch? Dziwne to, ale najważniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze :)

Natali coraz bardziej podoba mi się ten twój wozek ;) pisałaś kiedyś ze zrobił na robię super wrażenie w sklepie nie? Maz też jest na tak. Dobrze ze jeszcze tyle czasu bo pod tym względem mam mętlik w glowie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 17:52

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i mi i mężowi przypadł do gustu :-) nawet Natka stwierdziła, że fajny. Dużo czasu, to będziesz mogła na spokojnie obejrzeć różne wózki.
    Dla mnie wielkość po złożeniu nie ma znaczenia,bo oba auta duże, a i dźwigać nie będę musiała :-D

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 25 maja 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bardzo duży jest po złożeniu? My niby mamy kombi, ale jak ja nas pakuje na wyjazdy (na każdą pogodę) to wszystkiego jest masa. Rowerek, wózek, przenośne łóżeczko, torby i my.. i się nazbiera ;)

Kisiel sobie robię na poprawę humoru. Wszystko mnie drażni wrr..

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Czarna, to samo przerabialam na dniach z Mezem co pisalam :) Nie przejmuj sie mamy do tego prawo by miec humory,a Oni powinni to rozumiec i nas wspierac o :)Czasem nawet lepiej wyrzucic cos z siebie, troszke rozladowac atmosfere tak by sie oczyscila , oczywiscie ze zdrowym umiarem by nie pojsc na rece :D Tak na powaznie to nie przejmuj sie doskonale Cie rozumiem Myszko i glowka do gory, jeszcze do Ciebie przyjdzie :)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm pojadlam dzisiaj wielkich borowek amerykanskich tylko troche malo ich bylo :D Co to tam takie male pudeleczko na raz hihi :) teraz wzielam sie za delicje mniam :)

• natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały nie jest Ale i wielki też nie. Ja kombi na codzień jeżdżę.,a na rodzinne wypady mamy większe auto. Choć pamiętam wyprawę z Nati malutka, to po dach byliśmy zapakowani

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała czarna właśnie nie przy ciąży z Patrykiem ni miałam żadnych objawów ale byłam tez trochę grubsza. Dlatego mój gin szuka przyczyny tych boli. Zobaczymy jak wyjdą wyniki. Teraz leżę i umieram to jest nie do zniesienia ból brzucha i krzyża jednocześnie paranoja jakaś:( uspokojona jestem ze z ciążą wszystko ok ze szyjka długa zamknięta, łożysko ok. Ale wiecie ciężko jest się w pełni cieszyć jak cały czas boli. Aż mam wyrzuty sumienia.

A wózek napewno musze zobaczyć na żywo bo bardzo mi się podoba. Mamy kombi wiec myślę że będzie ok i mieszkam w domu wiec wnosić tez nie musze.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a macie już imiona wybrane?
    U nas dla córeczki Alicja i nie podlega dyskusji.jeśli chodzi o synka to już gorzej - obecnie Julek Ale do negocjacji,choć Natalia ostro protestuje

Micia lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • MMartaa Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , jestem nowa, chociaż od początku ciąży czytam forum listopadówki .. :)czy jest tu jakaś dziewczyna , która prowadzi działalność gospodarczą, bo ja tak i ciekawa jestem czy obejmie nas wysoki macierzyński. na dniach ustawa poszła do senatu. odzywajcie się chetnie pogadam na ten temat..

3i49io4pumnm9gni.png
  • Agnike Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten tutek fajny kolorystycznie,ale gondola bardzo mała.
    A foteliki to raczej wszystkie atesty mają ja raczej bym patrzyła na jakim miejscu są w rankingu jeżeli chodzi o bezpieczeństwo ;)

ex2bio4pxrb7jglc.png
    8unevfxm57wbd6tj.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w domu mam nasze truskawki,arbuza i banalny - będzie wyzerka na kolację. Chyba, że teściowa coś zrobiła. Hitem są kanapki, bułka z masłem i pomidor malinowy,czasem zdaza mi się zagrysc arbuza ogórkiem małosolnym :-D

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Dziewczyny, a macie już imiona wybrane?
    U nas dla córeczki Alicja i nie podlega dyskusji.jeśli chodzi o synka to już gorzej - obecnie Julek Ale do negocjacji,choć Natalia ostro protestuje
    1

Mam przyjaciółkę Alicję szalona kobieta;)
    U nas pod uwagę brane:Wiktor, Kacper, Marcel, RemiK, Fabian. Mialam inne jeszcze ale mężowi się nie podobają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:01

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Marta wsrod Nas :)

No masz Mala Czarna, dopiero rozmawialysmy o Mezach i ich humorach. Wlasnie wrocil moj z pracy i czasem sie zastanawiam czy to on nie jest w ciazy :O Chwila humoru,a zaraz sie klocimy Matko Kochana nie nadazam :)

Wysłany: 25 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jak w suwaczku- Nadia lub Wiktor, myślałam ze tak zostanie jednak Laura protestuje co do Nadii a maz próbuje wynegocjować Remika.

Witaj Marta, jeśli masz termin na początek listopada to powinnaś się załapać.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez dla chlopca Wiktor sie podobal,ale Mezowi nie,wiec dla chlopca gorzej bedzie. Jednak w razie czego to Krzyś mi sie nawet podoba :) Dla dziewczynki podobala tez mi sie Ala,ale przeszlo na Oliwke bardziej i zobaczymy co jeszcze dojdzie :D

‹‹ 439 440 441 442 443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ