Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki perelka dla dzidziusia wszystko
. Fajny ten Twój brzusio taki malutki. Na pewno urośnie. Wczoraj widziałam babeczkę w ciąży taka szczuplutka a brzusio taka wypukła piłeczka odstająca. Mi tam nie spieszno już do dużego brzucha, bo połowa ubrań ciasnych a bluzki jakieś krótkie się zrobiły, mimo, że brzuch jeszcze jakiś wielki nie jest chociaż ludzi już się przyglądają na ulicy
. Mój wczoraj do mnie widziałaś jak się na twój brzuszek patrzą
.
perelka89, Kitaja, Rozmarzona lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ale brzuszki ! A ja tak dumnie swój wypinam, pfff. Ale podoba mi się, że ludzie widzą już
Dziewczyny, ten Adamex piękny, zakochałam się. A bliźniacze takie brzydkie
Współczuję Wam z tymi dziąsłami, u mnie nie jest aż tak źle, też bolą, nie mogę mojej szczoteczki medium używać tylko teraz curaprox ultra soft czy coś- któraś pisała. Nienawidzę miękkich szczotek, ale teraz zbawienie.
Rozmarzona - z moich doświadczeń, leżąc na lewym zalecanym boku może Cię uwierać trzustka, nie wiem na ile to może się potwierdzać, przy zdrowym narządzie. Ja po zapaleniu trzustki mam kilka zwapnień i od 3 lat co jakiś czas boli mnie leżąc na lewym boku, kiedyś bolało więcej więc oduczyłam się na nim spać i teraz zaczynam na nowo. Ale broń boże nie pomyśl, że masz coś z trzustką bo nie pijesz i nie bierzesz leków silnych teraz. Tylko to bardzo delikatny narząd, dużo osób o nim w ogóle nie myśli. Z kolei jak kuje z prawej, no to wątroba albo kolka jelitowa jak coś się zblokuje, jak któraś ma zaparcia.
Ja obecnie piję hebatkę z kopru. Kilka dziennie bo niby działa rozluźniająco na mięśnie, jak nasza luteina i nospa, więc wybieram to jak dodatkowy wspomagacz.
Ginger, ból który opisujesz to jakbym siebie słyszała. Od 2 tyg codziennie boli mnie brzuch. Inaczej niż moje jelitowe sprawy. On jest tak napięty, że nie wytrzymuje. Ciągły ból. Jak stoje, chodzę to masakra. Jak usiądę, położę się to jest do zniesienia chyba nie działa grawitacja tak. Oczywiście rozkurczowe nie działają. Miałam dziś wizytę i też wszystko jest ok. Jak się Ginger dowiesz to daj znać, bo zaczynam, myśleć, że może tak musi być i że tak dzieci rosną. Ale Ty mówisz, że to druga ciąża i że w pierwszej tak nie było... Aaa no i najważniejsze, razem z tym bardzo bolą mnie plecy w krzyżuKażde schylenie to masakra a to dopiero początki...
Micia, perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajne brzuszki dziewczyny
Olcia gratuluję synka, ciekawe co tam drugie ma między nóżkami
Molcia może czasem spotykasz się z moim mężem na sali, on też jest adwokatemMnie być może w przyszłości też kiedyś spotkasz - przymierzam się do egzaminu na tłumacza przysięgłego
Tu fota mojego brzucha z dziś
Nie wiem czemu ale mnie wysadza od góry, dzidzia chyba sprawia, że mi narządy się tak układają. W galerii handlowej ludzie przyglądali się mojej wypukłości - fajne uczucie, a ja specjalnie nałożyłam obcisły top
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bb230db68af.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:44
perelka89, olcia88, justa1234, Mala_Czarna_89, haen, ewulek, Rozmarzona, maia1991 lubią tę wiadomość
-
Olcia właśnie żadna pozycja nie daje ulgi leki tez nie koszmar:/ jeśli wyniki będą ok to chyba faktycznie pomyślę ze to przez naszą budowę bo ty tez drobniutka jesteś. W ciąży z Patrykiem jednak miałam pare kg więcej. A co tobie lekarz powiedział o tych bolacH? Skonsultuje to jeszcze na polowkowych które mam w czerwcu u innego lekarza. Ale ta lekarka na prenatalnych powiedziała podobnie ze niestety przy takiej budowie może tak to wyglądać. Olcia krzyże tez dają mi popalic:/ czasem jakby mnie ktoś na pół przecinal bo ból z przodu i z tyłu:/ ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:12
-
nick nieaktualny
-
Hmm do złotych tarasów raczej nie pojadę
a propos prezentow powiedziałam mężowi żeby zaczął oszczędzac tak coby prezent z okazji urodzenia mu syna był wart tych moich boli i wyrzeczeń
oczywiście mały juz mi to wynagrodzi ale nie zaszkodzi jak mąż się postara
A ja dziś wybrałam kolczyki kupiłam i kazałam mężowi dać żeby Patryk mi dał na dzień mamy bo biedny nie wiedział co mi dać wiec oprócz obrazka prezentu zrobionego w przedszkolu dostane kolczyki:)perelka89, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
U mnie narazie malutki brzusio w porównaniu do waszych
Ja wózek chce 2 w1, fotelik na isofix kupie. Tam w tym tutku jest opcja trzy lub dwa więc ok. Chodź widziałam dziś takie zestawy z fotelikami maxi cosi i baza w promocyjnych cenach, ale najpierw muszę podjechać zobaczyć jaka baza i fotel najbardziej pasuje do auta.
Co do imion to my mamy wstępnie wybrane Zuzanna lub Mateusz
A co do boli to jeszcze mi doszedł dziwny ból lewej piersi taki prąd czasem mi przechodzi od sutka do środka klatki piersiowej ale tylko na lewym cycku -
Kurcze cały czas bez wizyty było ok ale teraz gdy został nam tydzień i jeszcze czytam wasze wspaniale informacje po waszych wizytach to nie mogę się doczekać
Ginger świetny pomysł z kolczykamipamiętam rok temu w tym czasie pracowałam w salonie kosmetycznym i przyszedł tatuś z 2 letnim synkiem kupić mamie na dzień matki bon upominkowy z zabiegiem, bardzo sympatycznie to odebrałam
Skarb co ciebie ostatnio tak mało? Zle się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 23:04
-
Madzia4aam gratulacje
a ja juz druga noc z rzedu i nie moge spac...w domu jak jestem spie nawet po 12h i jeszcze musze robic popoludniowe drzemki,a tu 4h snu tylko,ratunku jestem jak zombi ;-(
Marta1986 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Wczorajsza wizyta hm...mam mieszane uczucia,odebralam wynik cytologi i wyszla drozdzyca dostalam antybiotyk pimafucin na 6dni,kazal mi odstawic dupka do czwartku po 2 *1 a pozniej przez tydzien 1*1 takze mam nadzieje,ze organizm dobrze zaraguje,ufam mu bo w koncu jest moim lekarzem
dzidzia duza,badania wszystkie ok( oprucz tej nieszczesnej cytologii) widzialam mojego ruchliwego malucha i mam piekne zdjecie jak wsadzil paluszka i zaczal ssac (chyba)
no i co najwazniejsze Pan doktor zapytal czy cos czuje a ja mowie tak,ze troche jelita chyba dokuczaja mi po prawej stronie wskazalam palcem a on przylozyl glowke usg i mowi to maluch rozpycha sie raczka,poryczalam sie ze szczescia:-) taki piekny prezent dostalam na dzien matki
Shibuya, Ginger84, perelka89, ewulek, Molcia, Mala_Czarna_89, Mandi :), Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witam o poranku! Pooglądałam wasze brzuszki i stwierdziłam, że ja to dopiero wyglądam jak matka polka. Mam wielki brzucho i cycki do karmienia
Wczoraj Was nie czytałam bo chora leże od niedzieli i nie mam na nic siły. Co do imion to mnie się podoba dla dziewczynki Lena albo Nina ale Mój za nic nie chce się zgodzić a jak chłopiec Maciek będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 07:44
-
Shibuya ja też nie mam wybranego szpitala i ciągle zaglądam na różne strony i fora. Twój lekarz przynajmniej pracuje w jakimś szpitalu i ja bym się tego trzymała. Z moją siostrą tak było, że rodziła w szpitalu w którym pracowała jej gin i pomimo, że miała wolne to wszyscy tam wiedzieli, że siostra jest jej pacjentką.
-
nick nieaktualnyTo jest fajne , że na podobnym etapie każda z nas wygląda inaczej ale też mnie pobolewa pęcherz jak Was i tez jestem zmęczona itd. Co do imion to miał być Ignacy Kamil ale coś ostatnio mi Ignacy Ne podchodzi ...nie wiem jak to mężowi uświadomić bo od poczęcia do brzucha mówiliśmy Ignas a teraz omijam ten zwrot .
Wczoraj mieliśmy maraton po sklepach szukanie kuchni , szaf, farb itd a ja nic tylko wszędzie widzę rzeczy dla dzieci.
Wczoraj mój arcy zadowolony mąż uświadomił mnie , że ma urlop od 25 czerwca 11 dni tylko szkoda , że nie brał pod uwagę , że ja pracuje ! Ale reszta urlopu na jesień
miłego dnia i wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia matki! !!Shibuya, ewulek, Zorro lubią tę wiadomość