Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Czarna
Ja miała takie plamienie implantacyjne... a że ja praktycznie przed każdym okresem miałam plamienia stwierdziłam, że nie uda udało się zajść w ciąże. Ale to plamienie odbiegało od tego przedmiesiączkowego, że nie nabierało intensywności i trwało około 3 dni.
W pierwszej ciąży plamienia odstał około 8 tyg ciąży i brałam luteine do około 21 tyg ale podobno ciąża nie była zagrożona wiec nie mam pojęcia czym tak naprawdę było to spowodowane. -
Shibuya - Jeśli chcesz możesz już zacząć od dzisiaj, nie ma jakiś określonych na to terminów tak samo jak nie ma kremów które zapobiegają rozstępom. To kwestia genetyki elastyczności skóry, szybkości powiększającego się brzuszka oraz przybywających kilogramów... Ja smarowałam się bardzo szybko jeszcze nie miała brzuszka a przytyłam koło 30 kg i niestety rozstępy są prawie na całym ciele
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Rozstępy tak naprawdę towarzyszą hormonom i fakt faktem niektóre panie są na nie skazane. Warto podpatrzeć brzuchy mam i babć bo niestety (albo stety) to idzie w genach. Ja się smarowałam od grudnia (a rodziłam w marcu) i na brzuchu nie mam ani jednego. Za to po porodzie nie smarowałam i w ciągu doby, kiedy to moje piersi urosły do niewyobrażalnych rozmiarów przeorało mi je całe ;/
zytka moim zdaniem o ile nie ma przeciwskazań to czemu nie. Choć też staram się, żeby było delikatniej. Wskazane na końcu ciąży, fajnie otwiera szyjkę macicy -
Agnike super! To idziemy mniej więcej tak samo, mój maluch też ma koło 1 cm.
Galaretka - właśnie to samo mówiłam o wieczornych mdłościach! Cały dzień nie wystarczy, jeszcze wieczorem muszą męczyć ;(
Shibuya - smaruj już oliwką, na pewno nie zaszkodzi.
Zytka - mnie lekarz kazał się wstrzymać w pierwszych tygodniach..respondeca lubi tę wiadomość
-
Dzieeczynki zegnam sie z Wami. Jestem od wczoraj w szpitalu i leze na obserwacji podczas poronienia. Oby udalo sie bez lyzeczkowania... Trzymajcie sie mamusie zycze spokojnych 9 miesiecy. Juz niedlugo do Was dolacze w koncu i ja zostane szczesliwa mama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdack3 - Trzymaj się kobietko ;*
Co do seksu: są zwolennicy i przeciwnicy.
My z sexem wstrzymujemy się w pierwszym trymestrze i to nasza decyzja.
Jeżeli partnerowi to nie przeszkadza, to czemu nie
Oczywiście nie doprowadzamy się do zaniedbania i radzimy sobie innymi sposobami uzyskiwania przyjemności
A co do brzuszków - też mam napuchnięty wzgórek łonowy i to nie ściema:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 00:01
-
Witajcie, ja od wczoraj chodze jak struta i pełna pesymizmu. Odebralam wyniki bety po 4 dniach wzrosla o połowe, troche mało.(W czwartek było 249 a w poniedziałek 536) Wczoraj bylam u gina, na razie kazal nic nie zmieniac bo mam ladny progesteron i czekac do usg serduszkowego tj 27/28 marzec. Juz nie pamietam kiedy sie tak martwilam. Jutro chyba po raz ostatni zrobie bete i odpuszczam.
karte ciąży tez mi lakarz załozył ale na tym etapie nie cieszy mnie to wcale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 07:00
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Magdack bardzo mi przykro Trzymaj się Kochana
Betty nie jest taka zła ta beta.. Nie stresuj się Słońce Myśl pozytywnie i cierpliwie czekaj. Trzymam kciuki!
Btw.. nie śpie od 6, męczę się z mdłościami. I odkryłam co mi rewelacyjnie pomaga! Gorący napar z rumianku na czczo. Rewelacja, czuje się o wiele lepiej. Może i Wam pomoże.Betty Boop lubi tę wiadomość
-
Próbuje Was nadrobić Program wyznaczył termin porodu na 21 listopad dzień urodzin mojego siostrzeńca w następny piątek pierwsza wizyta u lekarza trochę się denerwuję pierwszą ciąże poroniłam - mam wielką nadzieję, że teraz będzie dobrze!
JusWik lubi tę wiadomość
-
A czuję się w sumie nie źle co prawda mam mdłości ale do wytrzymania najgorzej o dziwo wieczorem i dziś mam lekki ból głowy a tak wszystko super u mojego lekarza jest trochę jak za dawnych czasów przychodzisz i która jesteś w kolejce tak wchodzisz ale to najlepszy lekarz w okolicy i w szpitalu w którym chciałabym rodzić
A jak Twoje samopoczucie? -
magdack3 wrote:Dzieeczynki zegnam sie z Wami. Jestem od wczoraj w szpitalu i leze na obserwacji podczas poronienia. Oby udalo sie bez lyzeczkowania... Trzymajcie sie mamusie zycze spokojnych 9 miesiecy. Juz niedlugo do Was dolacze w koncu i ja zostane szczesliwa mama
Izyy groszek mial 5.8mm wczoraja termin na 13 listopada ale raczej nie pewne ze poczatek listopada urodze z synem tydzien wczesniej przed terminem a do tego groszek mzoe nadrobic straty i sie okaze na nastepnej wizycie,ze bedzie inny termin:)
fuffka - gratulacje i witajWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:07
-
paola87 wrote:Dziękuję Śliczny ten blondasek z avatara Jeśli to do niego lecisz to nie zatrzymuję
chcialam jeszce wczoraj odpisac ,ale mnie scielo normlnie .. nie wiem nawet kiedy zasnelam ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:10