Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka30 wrote:A czuję się w sumie nie źle co prawda mam mdłości ale do wytrzymania najgorzej o dziwo wieczorem i dziś mam lekki ból głowy a tak wszystko super u mojego lekarza jest trochę jak za dawnych czasów przychodzisz i która jesteś w kolejce tak wchodzisz ale to najlepszy lekarz w okolicy i w szpitalu w którym chciałabym rodzić
A jak Twoje samopoczucie?
Mój ginekolog przyjmuje tylko prywatnie
Jeśli chodzi o moje samopoczucie to jest rewelacyjne, tylko piersi zaczynają mnie coraz to bardziej boleć i mój węch się wyostrzył ...ja nie wiem co to są mdłości ale mam jeszcze na to czas.
Faktycznie u Ciebie jest jak za dawnych czasów ohhh kiedy to było -
A mnie całą noc głowa bolała Ból nasilił się gdzieś o 4 i już spać nie mogłam, budziłam męża żeby po apap do apteki pojechał, a jak wrócił to bałam się wziąć. W końcu wzięłam przed chwilą w pracy, bo aż mnie mdli z bólu, ciekawe czy pomoże, apap nigdy nie należał do moich faworytów
A mój plan na najbliższe dni jest taki: jutro wyjeżdżam z moim, ma egzaminy i będę mu towarzyszyć Czwartek i piątek wolny Spędzimy miło czas (poza egzaminami rzecz jasna ), w piątek powrót i cały wolny weekend tylko dla siebie A w środę pójdę na USG, zobaczę śliczny mały zarodek i malutkie serduszko i będziemy się cieszyć Taki mam planewulek lubi tę wiadomość
-
magda trzymaj się kochana
Fufka witamy, tak właśnie myślalałam ostatnio, że mało mam mamy z drugiej połowy listopada
paola a gdzie się wybieracie?
A, mój mały apel: wydaje mi się, że jak my się martwimy, to dzidziusie też, więc bardzo proszę o optymizm! Sama się staram od tygodnia i nawet zaczyna wychodzić, kiedyś musi być dobrze, no!Giannaa lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:a ja uważam, że kremy na rozstępy na pewno coś dają. Jak mają się pojawić rozstępy, to owszem - pojawią się, ale może mniejsze niż gdyby kremów nie stosowano
mam zamiar kupić sobie balsam palmers, elancyl i olejek bio oil - o wszystkich słyszałam pozytywne opinie i nie mogę się zdecydować, będę stosować na zmianę
Mi dzisiaj temperatura spadła o 0,5 stopnia i zaczęłam wpadać w panikę - wiem głupota, ale taka już jestem że ze mnie straszna panikara, aż się boję co to będzie dalej.
Idę na pierwszą wizytę w czwartek, chociaż wiem, że jeszcze raczej nie będzie nic widać to i tak nie mogę się doczekać!!!Shibuya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak dajecie rade w pracy? Ja sie wcale skupic nie moge. A na dodatek moj szef z Anglii wpadl z niezapowiedziana wizyta wiec bedzie intensywny tydzien. On jeszcze nie wie ze jestem w ciazy wiec musze udawac ze jest ok ale produktywna nie jestem ani troche. Jak patrze w komputer to mi sie wszystko rozmywa i chetnie bym zasnela. A na spotkaniu tak mi burczalo w brzuchu ze zagluszalam co mowil
-
Termin mam też na listopad. Ale Jestem w 6 tyg 5 dni ciąży. Do niedzieli miałam duży ból piersi i pobolewanie podbrzusza, czułam też wydęty brzuch. Teraz wszystkie objawy od poniedziałku ustąpiły. Czuję się jakbym nie była już w ciąży:( Nie mam też mdłości:( Chyba oszaleję. Poprzednią ciąże straciłam było poronienie zatrzymane w 8 tyg. Do gina mam dopiero na przyszłą środę, ale nie wytrzymam w tej niepewności. Boję się, że ciąża się nie rozwija.
-
nick nieaktualny
-
Ania, też mam lepsze i gorsze dni. To nie musi oznaczać niczego złego. Ale rozumiem Cię bo też to przechodziłam w poprzedniej ciąży..
Teraz moje dni kręcą się wokół mdłości. Już nie wiem co mam robić Dziewczyny. Wiem, że to normalne ale czuje się fatalnie. Po rumianku albo przekąsce przechodzi na 20-30 minut i wraca z podwójną siłą. Masakra..
Buffy będzie dobrze, zobaczysz! Trzymam kciuki .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 12:46
~~Ania~~ lubi tę wiadomość
-
Magda - trzymaj się :*
Jeśli chodzi o kosmetyki - trzeba doczytać od kiedy można używać, niektóre są dopiero od 4go msca, ja teraz smaruję się oliwką z rossmanna dla ciężarnych 2-3 razy dziennie, zależy jak tam mi się uda.
U mnie wciąż napadowe bóle brzucha, ale póki nie plamię i nie krwawię dr kazała wytrzymać. Moje jelita są bardzo wrażliwe i źle znoszą burzę hormonów, aaaale... dla takiego celu warto znieść wszystko
Piękne słoneczko za oknem - wiosna idzie! Więcej optymizmu Dziewczyny! (pisze to osoba, która sama się obawia o ciąże ;P)