Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
celine89 ja mam dokladnie termin na 14.11 choc pewnie to sie jeszcze zmieni ale widze ze idziemy tak samo tz ja mam dzis 5tyg I 3dni wiec mamy roznice jednego dnia
ja tylko chce zeby wszystko bylo dobrze przez cale ciaze czego wam wszystkim rowniez zyczeKitaja lubi tę wiadomość
-
A ja byłam dzisiaj u lekarza jest serduszko, udało nam się posłuchać maleństwo ma 7,4 mm tyle szczęścia dostałam clexane 0,2 mg, żeby trochę rozcieńczyć krew i żeby ukrwienie macicy było lepsze. I całą masę badań do zrobienia. Ale emocje kolejna wizyta za 3 tygodnie
Gratuluję kolejnym przyszłym mamusiomWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 22:30
Mala_Czarna_89, Kitaja, majeczka8, ewulek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,nie nadal boli podbrzusze - ciagnie mnie, czasem kluje a czasem taki okresowy ból mam, strasznie sie tym martwie ale nie plamie wiec chyba wszystko ok. A wizyta dopiero w sobote bo lekarz na jakims szkoleniu, zastanawiam sie czy nie pojsc do jakiegos innego zeby zobaczyl czy wszystko ok? Jak myslicie? A wiecie dzis cala droge do domu rozmawialam z moim dzieciatkiem w brzuszku,fajne uczucie...
-
zytka wrote:Hej dziewczynki,nie nadal boli podbrzusze - ciagnie mnie, czasem kluje a czasem taki okresowy ból mam, strasznie sie tym martwie ale nie plamie wiec chyba wszystko ok. A wizyta dopiero w sobote bo lekarz na jakims szkoleniu, zastanawiam sie czy nie pojsc do jakiegos innego zeby zobaczyl czy wszystko ok? Jak myslicie? A wiecie dzis cala droge do domu rozmawialam z moim dzieciatkiem w brzuszku,fajne uczucie...
Ale ja też tak mam, różnie mnie pobolewa. Czasami ciągnie, czasami kłują mnie jajniki, a czasem tak delikatnie jak na okres, a wszystko póki co ok więc nie musisz myślę się martwić -
Tez tak sobie powtarzam ale tak dlugo staralam sie o dziecko ze wszystkim sie bardzo martwie. Mam nadzieje ze w sobote po wizycie sie uspokoje, wolalabym na pierwsza ciazowa wizyte pojsc do swojego lekarza ale juz sama nie wiem bo mam wrazenie ze ten brzuch mnie ciagle boli
-
maia1991 wrote:zabierzcie odemnie te mdlosci dzis jadlam tylko troche zupy i kawalek loda a teraz umieram tak mi nie dobrze juz mam dosc