Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger84 wrote:Izulka tak czasami też mam tak ciasno nie wiem od czego to zależy. Przeważnie jest ok ale czasem jest problem z aplikacją. A szyjka do tej pory była ok i mam nadzieje ze nadal jest. Wizytę za 1.5 tyg mam
Ginger mi tez mój gin mowil ze póki wszystko jest ok z lozyskiem i ogólnie ale nie wiem czemu czasami mam taki problem.. -
Ginger ja aplikatora użylam kilka razy i za każdym miałam plamienie, także zorientowałam się, że mi nie służy. To na pewno od tego. Tak samo może być plamienie po cytologii, w ciąży wszystko bardziej ukrwione.
Mi lada moment eksploduje brzuch. Zaczął się powiększać zaraz pod żebrami. Skóra sobie radzi z tym rozciąganiem, ale wnętrzności średnio...
Piszecie wszystkie o ruchach a ja nic(((((( a niektóre z Was mają młodsze ciąże a też pierwsze...
-
No i znów jest coś nie tak. Na wkladce zauważyłam różowawa wydzielinę. Już napisałam do mojego gina i czekam na odpowiedz. Boję się bo mi to łożysko częściowo nachodzi na szyjkę. Czy zawsze musi być coś nie tak....?Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Micia na zatoki dobry jest chrzan. Trzeba utrzec korzeń na tarce, nakładasz papke na pergamin i to na zatoki. Musi być pergamin bo inaczej sok poparzy czoło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 16:59
Micia lubi tę wiadomość
-
Aga i Cebulka dzieki poki co byla inhalacja wspomagam sie teraz miksturą. Ginger i czekam na poprawe.Zreszta to potrzeba czasu na efekty.
Olcia co do ruchów malenstwa tez ich jeszcze nie odczuwam i czekam na ten dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 17:49
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dziewczyny krawienia i plamienia mogą się pojawiać w ciągu trwania całej ciąży, wiem ze to nic fajnego ale napewno z dzieciaczkami wszystko ok. Obserwujcie się i oszczedzajcie na pewno będzie dobrze.
Olcia moje narządy mimo wielkiego brzucha też średnio się mieszczą. Uciekły w okolice zeber i wkurza mnie to ze cycki dotykają mi brzucha. Jak ciebie dwójka zacznie kopać to będziesz odczuwać kopniaki bardziej niż my tu wszystkie
Ginger gratulacje dla syna my też właśnie wróciłyśmy z rowerku, ale niedzielny spacer przerwał nam deszcz.
Nie wiem co się dzieje ale moje samopoczucie dziś pozostawia wiele do życzenia. Jestem rozdrażniona i smutna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 17:38
-
Moja si uaktywniła po obiadku babci
Ola ja od niedawna czuje ruchy:) czytałam ze w pierwszej ciąży kolo 20 sa pierwsze.. Ja jakos wyjątkowo wcześnie czułam ale może dlatego ze lozysko miałam nisko albo po prostu tak byla ulozona..
No to chyba tez zacznę luteine normalnie a nie aplikatorem aplikować...
Tez mysle ze nie ma co panikować o kazda plamkę.. Wszędzie piszą ze kolo 20 tc szczególnie mogą pojawić się plemienia i nie są one groźne dla dziecka tylko właśnie z różnych fizjologicznych przyczyn... -
Izulka ja wiem ze nie ma co panikować ale wiesz przy tych wszystkich moich bolach i skurczach to jednak mnie to zmartwilo. Poza tym wychodzę z założenia że warto kilka razy sprawdzić za dużo niż raz za mało. Tak więc bez paniki sobie odpoczywam;)
-
Ginger wiadomo i nie dziwie sie , ale tak jak dziewczyny piszą ciemna krew to stara krew
dobrze ze nie leci więcej ;)wiadomo za kazda mama zwłaszcza przyszla się boi o swoje dziecko wiec absolutnie rozumiem, bo tez nie raz dzwonilam do mojego gin, ale tez nie ma co się stresować na zapas
idź odpoczywać
-
Chciałam Wam pokazać mój adapter do pasów
Nie chcę jeździć bez pasów bo nieswojo się czuję a też szkoda mi kasy na adapter, bo za pare dni zacznę jeździć co najwyżej do sklepu.
Mój skonstruowany jest z przypinek, poprostu odcina drogę dolnego pasa. Konstrukcji nie naruszyłam, w razie nagłego hamowania system i tak zblokuje górny pas. Poza tym nie przewiduję wypadku skoro od 8 lat nie miałam nawet stłuczki - tak tak,wiem, wszystko może się zdarzyć - ale przecież jestem optymistką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21ce302f38c7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 18:32
-
Uff zaaplikowalam luteine i w środku tez czysto:) mogę spokojnie spać. Chociaż u nas po burzy jest tak duszno ze nie ma czym oddychać aż mnie zaciska:/
Olcia pomysłowe;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 19:53