Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia Kraków wrote:Mam pytanie czy ktoras z Was slyszala o jakis prsesadach zwiazanych z uczestniczeniem kobiety w ciazy w pogrzebie?
Pytam poniewaz zmarla bliska mi osoba i niewyobrazam sobie nie pojsc a slyszalam rozne z tym zwiazane opinie.
Shibuya fajny ten wózek. Tylko nie widzę opinii o nim.
Adamex tez sie dobrze prezentuje ale opinie mnie przeraziłyhttp://f.kafeteria.pl/temat/f10/wozek-adamex-jogger-prosze-o-opinie-p_5864706Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 06:54
-
Madziu pewnie znów uraczyla cię jakimś wyszukanym komentarzem?
Ona o każdym wózku czytałam niepochlebne opinie. Niestety internet przestaje być wiarygodnym źródłem informacji, to rynsztok, gdzie konkurencja nie oszczędza, a i zwykli ludzie rzygaja gdzie popadnie.
Wspaniały humor z rana, nie ma co. Po godzinie idę spać dalej, inaczej będę beczec. -
Ona nie znajdziesz wózka który w 100% zadowoli każdego. Na temat każdego będą i dobre i złe opinie. Ja jeśli będę kupowała to właśnie ten. A zastanawiam się jeszcze bo wózek mam od przyjaciółki ale jest trochę poobijany co mnie denerwuje. Z drugiej strony ile tez w zimie będzie się jeździło wiec czy warto wywalac kasę na nowy wózek. No nie wiem jeszcze mam czas na podjęcie decyzji;)
-
Mała wstawaj nam tu z dobrym humorem;)
Ja dziś dentystę mam:/ Patryka nie dałam do przedszkola bo idzie ze mną. Kurcze on ma taki problem z zębami ze mu mleczaki nie wypadają a nowe juz wyrastają do buzi. I za każdym razem musi mieć wyrywane. Właśnie w piątek odkryłam nowego wiec idzie ze mną. Co chwile mu macam te dziąsła żeby szybko zareagować żeby te nowe zdążyły się wyprostować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 08:21
-
Ja jestem cholernie niewyspana przez tą pieprzoną burzę, a raczej przez maraton burz
mój oczywiście musiał mieć otwarte drzwi balkonowe całkowicie. On spał jak zabity, a ja leżałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Nie to, że się boję burzy czy coś, ale przy otwartych drzwiach wszystko było słychać tak, jakbym burzę miała we własnej sypialni.
Do tego brzuch mnie boli i chyba Mała Czarna mamy ten sam problem. Za bardzo się najadłam znowu wczoraj grilla, tez nie znam umiaru, a później cierpię, oczywiście do kibla iść nie potrafię, bo od kilku dni mam z tym problem. Muszę jakoś zmienić dietę, bo się wykoncze.
Co więcej, mam mdłości, wiec juz w ogóle poranek jest zajebisty. Mąż na szczęście z rana w domu, to właśnie robi mi śniadanie i herbatkę. Jak poleżę, to może będzie mi lepiej -
Kasia Kraków wrote:Postanowilam ze ide niech sie dzieje co chce zobaczymy przynajmniej na moim przykladzie czy przesady dzialaja
To juz twoja decyzja..i moje kondolencje..
A ja wymodliłam u babci, ktora wierze ze jest w niebie dzidziusia.. Bo zaraz po tym udalo się..
Ja nie wierze w przypadki..ale to kwestia wiaryWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 08:42
Kasia Kraków lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Dziewczyny zakochałam się w wózku Bebetto Torino S line cholercia normalnie zaraz go zamówię!
Postanowiliśmy z mężem, że jednak wózek kupujemy nowy - nie odmówimy sobie tej przyjemności
Ginger! Cieszę się, że wszystko w porządku!
Ślicznytez cos takiego chce kupic alr sama spacerówkę
-
Ginger-Lilka będzie miała pokój razem z Zu
Zu nie brała w ogóle innego ustawienia pod uwagęz tym że Zu ma sen twardy jak skała więc nie obawiam się że Lilka ją będzie budzić,a jeśli tak jakimś cudem się stanie to mamy w zapasie w pokoju gdzie my śpimy kosz mojżesza
-
Mala_czarna, Ginger:pewnie macie racje, bo faktycznie zawsze sie znajdzie ktoś komu coś nie będzie pasowało. Mnie zauroczyl dzisiaj wozek Shibuya.
Agnike: czyli w nocy będziesz biegać do drugiego pokoju jak sie Lilka w nocy obudzi? Mi by sie nie chciało :p Chyba ze wyjdzie tak ze Lilka zagości na początku w tym koszu mojżesza.
Ja tez dzis mialam nieciekawy poranek. Jak wracalam z pobierania krwi to na pasach prawie babka we mnie wjechałazagadala sie z kolezanka i zapomniala popatrzec czy ktos idzie. Wyhamowala z piskiem opon. Troche sie przestraszylam.
-
Miała któraś z was wózki firmy chicco albo nitro ?
Zastanawiam się nad tymi:
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-chicco-lite-way-complet-spacerowka-i5368631005.html
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-nitro-folia-moskitiera-gratis-i5261560079.html
Jeśli miałyście jakikolwiek kontakt z nimi to dajcie znac
-
Ja jeszcze nie wiem jak rozwiąże sytuacje z pokojem dla małego. Na początku łóżeczko będzie w sypialni. Patryk ma malutki pokój poza tym duża różnica między nimi wiec ciasno by im było. A nie mam jakiego pokoju wygospodarować dla Marcelka. Chyba ze zmienimy nasza sypialnie na ten mniejszy. Czas pokaże. Na początku u nas potem jakiś czas z Patrykiem a jak już będzie im źle to będę kombinować