Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnike, wypatrzyłam pokój starszej córci
Mój 5lat młodszy brat też od początku mieszkał ze mną, mieliśmy wtedy 2 pokoje, więc innego rozwiązania raczej nie było. Plusy tego takie, że sypialnia rodziców pozostaje sypialnią rodziców
, nie trzeba malucha uczyć, że się od nas "wyprowadza" i jakoś nie pamiętam, żeby młody mnie w nocy budził
Haen pewnie mój nastrój wynika ze wczorajszej "kłótni" z mężem, bardzo nasze relacje odbijają się na mnie, ale za Chiny nie chcę tego pokazać
A z wózkami to ja też mam problem. Pamiętam, że spacerówkę Laura miała dopiero na drugie urodziny, późno, ale mi się dobrze jeździło głębokim z opcją siadania. Wózek odstawiliśmy, gdy poszła do przedszkola, miała 3,5roku (jak mnie drażnią duuuże dzieci jeżdżące w wózkach, wrrr), więc w sumie ten głęboki posłużył nam dłużej, niż spacerówka. Nie chcę wywalić prawie 2000zł na rok. Głebokie są stabilniejsze, lepiej się nimi jeździ, więcej zakupoów wejdzie. Są też cięższe, to fakt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:15
-
Tak,u nas dwa pokoje,więc innego wyjścia nie ma
..dwa po ok 18m2,jeden to pokój Zu drugi 2w1 salon i sypialnia
..na upartego moglibyśmy z kuchni zrobić sobie sypialnię a w salonie aneks kuchenny,ale ja nie lubię aneksów kuchennych więc nic zmieniać nie będziemy
)..pewnie trudniej by było gdybyśmy mieli parkę bo później trzeba pokój jakoś dzielić,między moim eM i szwagrem też 5 lat różnicy i się w jednym pokoju wychowywali jeszcze mniejszym bo ok 7m2
więc my i tak mamy ciut więcej miejsca
-
Patryk na początku też spał z nami w pokoju i na szczęście nie było problemu żeby przeniósł się do siebie;) mam nadzieje ze i tym razem taj będzie bo jednak to wygodnie a ja bym musiała latać na półpiętro do małego wiec odpada.
-
Dwie dziewczyny Agnike, to też nie jest źle, mój m z siostrą (5lat młodszą) mieszkał, aż się nie wyprowadził .Mówił, że było ok, aż nie zaczęli wchodzić w okres dorastania- ani się przebrać, ani spać w luźnych bokserkach
Już nie mówiąc, jak przyjeżdżałam do niego, trzeba się było siostry jakoś pozbyć, a nie zawsze się dała
-
Hej dziewczyny
mam takie pytanko. Lekarka do której mam iść na usg połówkowe (pierwszy raz tam idę i na dodatek prywatnie) będzie na urlopie. Może mnie przyjąć dokładnie w 22 t. 5 d. ciąży (liczę od ostatniej miesiączki). Czy to nie będzie za późno na to badanie?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Hej dziewczyny
mam takie pytanko. Lekarka do której mam iść na usg połówkowe (pierwszy raz tam idę i na dodatek prywatnie) będzie na urlopie. Może mnie przyjąć dokładnie w 22 t. 5 d. ciąży (liczę od ostatniej miesiączki). Czy to nie będzie za późno na to badanie?
zapytaj jej
ja dzwoniłam i mówiłam który tydzień wtedy wypada i czy nie za późnoudzielili mi informacji więc też tak radzę zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:11
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Próbuje się właśnie dodzwonić do swojej lekarki prowadzącej ale jak narazie nie mogę, wiec zadałam pytanie tu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:43
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Hej dziewczyny. Zatoki wygrały ze mną dzwoniłam do swojego ginekologa mam iść do lekarza rodzinnego i brać to co mi przepisze również antybiotyk
i rutinoscorbin aż 3x2, bo z nosa na dodatek krew leci. Ech kiedyś muszą nadejść lepsze dni. Ciekawe, co mi rodzinny przepisze wizyta po 15. Miłego dnia Wam życzę
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Wrr rozsadzi mnie:/
Widzę na telefonie od męża ze gadal wczoraj z mama. I co zadzwoniła żeby powiedzieć ze spełniła swoje marzenie tzn pojechała nad polskie morze. Więc oni nie byli nad wodą tylko nad morzem. Pojechali na dwa dni. A maz oczywiście się nie odezwałszkoda mi słów:/
-
Shibuya ja wcześniej byłam zakochana w tako Extreme Ec. Ale odkąd zobaczyłam bennetto Torino s line to wiem że mój synek będzie się nim woził. Jest piękny i funkcjonalny;)
perelka89 lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
Mona90 wrote:Shibuya ja wcześniej byłam zakochana w tako Extreme Ec. Ale odkąd zobaczyłam bennetto Torino s line to wiem że mój synek będzie się nim woził. Jest piękny i funkcjonalny;)
aa edit: widzę że to jest opcja jednak - można sobie dokupić adapter do innego fotelika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:03
perelka89 lubi tę wiadomość