Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Molcia, obie sprawy tak naprawdę. Bo bardzo zależy mi na tym, by lekarz prowadzący mi tę ciążę rozwiązał
Dlatego zapytam ją o prowadzenie ciąży, cc i Ujastek
Bo ty idziesz do niej do jej gabinetu na Karmelickiej czy do Ujastka?a tak jak Ci mówiłam ona ma umowy tylko z rydygierem i siemiradzkim i za dodatkową niemałą opłatą
ja chodziłam na felińskiego (tzn. nadal chodzę) a po lipcowej wizycie się zobaczy co dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 14:53
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:na Karmelicką - na prywatną wizytę, pytam - bo ja jestem zadowolona z mojej obecnej lekarki i mi trochę głupio teraz zmieniać, no ale też wolałabym żeby ten sam lekarz mi prowadził ciążę i robił cc, nie wiem kompletnie jak to rozwiązać
a tak jak Ci mówiłam ona ma umowy tylko z rydygierem i siemiradzkim i za dodatkową niemałą opłatą
ja chodziłam na felińskiego (tzn. nadal chodzę) a po lipcowej wizycie się zobaczy co dalej
To tak jak ja, też na Karmelicką
Mnie też głpio, bo moja ginka fajna jest, ale jednak czułabym sie źle idąc do szpitala bez osoby, która zna moja ciążę. Więc decyzja trudna, ale jednak psychiczny komfort w szpitalu ważniejszy. -
Buffy wrote:To tak jak ja, też na Karmelicką
Mnie też głpio, bo moja ginka fajna jest, ale jednak czułabym sie źle idąc do szpitala bez osoby, która zna moja ciążę. Więc decyzja trudna, ale jednak psychiczny komfort w szpitalu ważniejszy.
izulkaa - ja na pewno będę miała cc, bo odkąd pamiętam wszyscy okuliści mi o tym mówili, a nie mam zamiaru ryzykować jako osoba de facto jednooczna że nigdy swojego dziecka nie zobaczę, co do cc - to się umawiasz na termin, a nie przychodzisz z ulicy - więc da się to na pewno tak rozwiązać żeby Twój lekarz byłWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 14:57
-
nick nieaktualnyIzulka, planowane cc jest ustalane z góry i wówczas wiadomo, że będzie odbierał to lekarz prowadzący
Ja chcę cc ze względów osobistych: nie wyobrażam sobie urodzić sn, boję się za bardzo o owinięcie pepowiny, zatrzymanie tętna dziecka, kleszczy, kilkugodzinnego bólu... Wszystko jest dla ludzi, cc wymyślono i uważam, że traktowanie je jako fanaberię nie jest fair w stosunku do kobiet - w końcu każda z nas ma prawo do godnego poroduA dla każdej oznacza to co innego
Fajnie będzie jak się spotkamy w jednym szpitalu -
Buffy wrote:Izulka, planowane cc jest ustalane z góry i wówczas wiadomo, że będzie odbierał to lekarz prowadzący
Ja chcę cc ze względów osobistych: nie wyobrażam sobie urodzić sn, boję się za bardzo o owinięcie pepowiny, zatrzymanie tętna dziecka, kleszczy, kilkugodzinnego bólu... Wszystko jest dla ludzi, cc wymyślono i uważam, że traktowanie je jako fanaberię nie jest fair w stosunku do kobiet - w końcu każda z nas ma prawo do godnego poroduA dla każdej oznacza to co innego
Fajnie będzie jak się spotkamy w jednym szpitalu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Molcia dam na pewno
Jako że mi termin wg usg wychodzi 29 października to rozwiązania spodziewam się w połowie października
-
natali101 wrote:Izulkaa pod koniec ciąży jest usg i określi lekarz plus, minus wagę i wzrost dziecka. Myślę, ze 56 to na max miesiąc wystarczy. Dziecko szybko rośnie,ale nie tak szybko aby na pół roku mieć 74 cm.