Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona Co za dupek jednym slowem mowiac bo inaczej tego nie ujme!!! Przypomina mi sie moja sytuacja jak mialam 15lat problemy z jajnikami i ginekolog ktory przyja mnie na oddzial i badal dobrzd ze mama ze mna byla i go cisnela ja nie moglam wylezec z bolu krecilam sie a ten na mnie z morda ze usg mi zrobic nie moze i od glupich mnie wyzywal a moja mama z nim rowno pojechala i tez skarge do ordynatora no a ze bylo na niego sporo skarg to wylecial i dobrze mu tak !!! Mam nadzieje ze ten pajac tez pozaluje za to co zrobil
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
wiecie co mamuski staram sie Was nadrobic chodz nie wiele od mojego wpisu wpisalyscie to nie moge sie skupic
Ona_89' : dziekuje :* na polowkowym na.pewno dostaniesz , chodz ja w 1 ciazy nie dostalam bo Roksanka glowke miala w lozysku czy jakos tak i nie zrobil mi - to bylo z niecaly rok temu :*
MW : najczesciej przeczucia matki sie najczesciej sprawdzaja :*
Ale najwazniejsze by dzieciatko zdrowiutkie bylo :*
Rozmarzona : ja tyle bylam po tych szpitalach ze o tych lekarzach i pielegniarkach duzo musialabym nagadac , tyle sie na plakalam przez skurw* , a jak mnie w Rzeszowie wystraszyli nakrzyczeli ze w ten sam dzien mialam akcje porodowa
Ale co bede opowiadac :*
Najwazniejesze zeby z Toba wszystko bylo dobrze i malutka :*
gratuluje ;*
Kochaniutka wracaj nam do zdrowka sciskam Cie mocno :*Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ech mojego dzis caly dzien zaladek bolal , brzuch i bylo mu nie dobrze wczoraj podobnie ale tak zle nie bylo jak dzis , teraz siedzi od ponad 2 godzin w lazience i wymiotuje
Jedlismy to samo i jakos ja sie niczym nie zatrulam nie wymiotuje ani nie boli mnie zaladek , co do mdlosci to od poczatku ciazy mam
No i moj do mnie tak 'teraz wiem jak Ty w ciazy sie czujesz' -
Skarb dziwne że Twój mąż się tak nagle źle poczuł. Skoro jedliscie to samo i Tobie nic nie jest to znaczy że to nie jest zatrucie. Może przebywał kolo kogos kto ma grupę żołądkowa. Uważaj żeby Ciebie nie dopadlo.
A w jakim szpitalu w Rzeszowie rodzilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 21:05
-
Mala : dziekuje :* :*
Ona : wlasnie nie wiem raz nie jadlam to co on sajgonek na miescie ale to bylo w piatek a to prawie juz tydz mina hmm nie wiem watpie czy dopadl sie czegos czego ja nie jadlam. Z tego co wiem to nikt ze znajomych nie mial grypy zaladkowej kurcze sama nie wiem i sie martwie
On do mnie ze to moze moze i glupio to zabrzmi ale przez moja tabletke dowcipna no ale zawsze bralam ja jak szlismy spac :/teraz nic tylko sie doszukiwac
Rodzilam na szopena
-
Rozmarzona tule mocno :-* odpoczywaj teraz jak najwiecej ! Brak slow,wobec takiego zachowania lekarza !!! Gratuluje coreczki
SKARB gratulacje teraz bedzie juz tylko dobrze,a coreczka to mala modeleczka
MICIA i HEAN slodkie brzuszki rosna maluchy
MALA CZARNA z Ciebie to perfekcyjna Pani domu ,chyba ja sie jutro tez wezme za moja kuchnie
skarb15, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala : wlasnie moj mowi ze to na pewno dlatego bo od tamtej pory jak wrocil z dnia na dzien no bo wiecie jak to jest ,boli go zaladek
myslisz ze to mojej tabletki wina ? hihi to bede siedziec cicho i wpierac ze to nie mozliwe
Biedactwo jeszcze mecza go wymioty
Kitaja : Dziekujemy bardzoTak nam ksiezniczka ladnie pozuje
Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Kitaja chyba jednak nie, dowiedziałam się wczoraj w kłótni z mężem ze nic nie robię i w domu jest syf ha pojechał po całości. Nie odzywam się do niego.
A jaskółki ćwierkają ze ty masz jutro wizytę a my tu nic nie wiemytrzymam kciuki!
Anitko nie mam pojęcia czy od tego mógłby się zatruć po prostu czytam twojego posta i po chwili zatrybilam w jaki sposób mógłby się zatrućoby mu szybko przeszło jeszcze tylko dwa dni macie co?
-
SKARB wygazuj cole i daj mu do picia.... Biedny duzo zdrowka dla niego.Ja przez pierwsze dwa dni jak lece do Polski tez mam rewolucje zoladkowe, takze nie zazdroszczeCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
MALA CZARNA w zlosci czesto mowi glupoty ktorych pozniej zaluje! To jest nie prawda jak dla mnie jestes zona idealna, moj o takiej teraz w ciazy moze tylko pomarzyc! Ty kochana zawsze masz pyszny obiadek, a w domu wszystko na blysk i oprucz tego jestes wspaniala mama dla Laury" najlepsza przyjaciolka" chyba kazda matka chcialaby uslyszec takie slowa Od swojego dziecka
mam nadzieje,ze moj synke tez mi kiedys tak powie:-) Wizyte mialam dzis usg wykonywala polozna wygladalo ono jak uboga wersja prenatalnego badania,najwazniejsze ze maluch ma sie dobrze jest o 4dni starszy i niby data porodu sie przesunela,ale to jeszcze moze sie zmienic
jestem zakochana w tym moim malym szczesciu
z tego wrazenia dzisjejszej wizyty dostalam mandat,bo czas na parkingu mi sie skonczyl 10 min i mandat 700kr( 350zl) wrrrrr a tyle rzeczy moglabym za to kupic malemu .....
Mala_Czarna_89, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja no to trzeba nam się chwalić takimi rzeczami! Lubię czytać takie nowiny
super ze synus zdrowy czyli płeć się potwierdziła?
Dziękuję ci za mile słowaale błysku to ja nie mam, bo u nas mieszkają trzy syfiarze i co się posprząta to znow bałagan
Kitaja a ty jeszcze pracujesz? Umknęło miKitaja lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: dlatego az zabawnie to bylo mi napisac
Tak juz w sobote az przykro mi jak sobie o tym pomysle ze dalej musimy sie rozstac
Aniu twoj Ci tak powiedzial komu jak komu ale Tobieprzeciez cb sie od roboty odpedzic nie da
Moze jak maz roboty w domu nie uznaje jako roboty ze sama sie robi to tez inna kwestia ;*
Kitaja: nie mamy coli w domu jak dalej tak jutro bedzie sie czul skorzystam z rady i sama po nia do sklepu mu pojde tylko by poczul sie lepiej :* Jak narazie udalo mu sie zasnac staram sie byc cicho jak tylko moge by go bron boze nie obudzic
Dlatego wykapie sie i pojde spac :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:58