Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarbek przestań Proszę tak mówić ja wiem ze ci ciężko bo twój daleko i jesteś tu sama ale pamiętaj masz cudownego męża wspaniała córcie pod sercem. No i nas oczywiście;) wasza ogromna miłość przezwyciezy wszystkie przeciwności. Jesteś dzielna:)
skarb15 lubi tę wiadomość
-
A mój łobuz zasnąl przy mnie tak bardzo płakał bo mu się przypomniało ze zostawił w przedszkolu laurke dla taty a jutro już nie będzie dzień ojca. Tak mi go szkoda było:( teraz śpi wtulony we mnie. Uwielbiam na niego patrzeć
czekam aż mój wróci z pracy żeby go przeniósł do pokoju.
izulkaa, haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
zorro biedactwo szybkiego powrotu do zdrowia,ja poczekam do jutra i chyba umowie się ze swoja polozna wizyte z moim gin mam dopiero za 12dni:/...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Natali, nieladnie tak smaka robic na kukurydze <nono>
Ginger, wcale sie nie dziwie,ze Ci sie Synka zal zrobilo w koncu dla dziecka to tak wiele znaczy
Skarb, za przeproszeniem lej na nich cieplym ten teges :)Popatrz ile jest zabobonow ciazowych,w ktore nie ma co wierzyc bo bysmy sie z domu nie ruszyly,a co dopiero w rzucanie urokow :* Musisz myslec pozytywnie by nie dac im satysfakcji
Bez kitu jakas epidemia z tymi szpitalami.. Nawet nie chce sobie o tym przypominac ciagle czuje stres, ze to a tfu moze wrocic
Shibuya, taaa.. dlatego wolalalm juz byc sama na sali niz z jakimis babsztylami.
Cebulka, gratulacje udanej wizytyJestes juz z nami -
Mam nadzieje, ze nie odbierzecie tego zle, ale jak czytam wage dziecka 200 czy 300 g to od razu widze wedline lub ser zolty..
zwlaszcza, ze kilka h temu bylam w sklepie bralam ser zolty i wlasnie wahalam sie pomiedzy opakowaniem 150 czy 300 g
Kitaja, Cebulka, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Szlag by trafil wiecznie mi zimno na tym mieszkaniu ;/ Niedlugo sie zaczne ubierac jak eskimos bo wiecznie mi zimno
Moj zadowolony bo przy upalach bedzie fajny chlod w domu i nie odczuwa,ze jest chlodno,a Mamusia musi dzielic cieplo na dwoje
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:Szlag by trafil wiecznie mi zimno na tym mieszkaniu ;/ Niedlugo sie zaczne ubierac jak eskimos bo wiecznie mi zimno
Moj zadowolony bo przy upalach bedzie fajny chlod w domu i nie odczuwa,ze jest chlodno,a Mamusia musi dzielic cieplo na dwoje
Rozmarzona mi dziś tak w domu zimno, że wyjęłam z szafy ciapki zimoweRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Haen też zauważyłam ta plagę szpitali i innych nieprzyjemności u listopadowek. Tym bardziej że przy poprzedniej ciąży siedziałam na podobnym wątku i nie pamiętam tylu przykrości. No nic, musimy się trzymać razem i przejdziemy przez wszystko
gdy ja byłam w szpitalu na podtrzymaniu w 11tc ten wątek był dla mnie prawdziwym wsparciem.
A co do wagi to.. Nie chce mówić z czym mi się centymetry kojarzyły
Przypominam ze dzieci w 21tc od główki do stop osiągają długość 27 centymetrów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:37
-
Hean uwielbiam Twoje wpisy
hehe jasno i na temat konkretnie
straszna plaga u nas na forum z tymi szpitalami naprawdę cały czas coś się dzieje, miejmy nadzieje ze pomimo tylu przygód w trakcie ciąży porody listopadowki bedą miały lekkie
spokojnej nocy
Micia, haen, Ginger84, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan