Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabije Meza za ten slonecznik z przyprawami
Wie,ze go uwielbiam, a nie powinnam zbytnio jesc,a go kupil i sie skusilam troszke :)Jak dziecko sie nie moglam powstrzymac.
Tak ogolnie to mam strasznego leniaskarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
A ja ciagle dalej tak mam nie dosc ze ciagnie mnie brzuch kregoslup a o ciagnieciu pochwy nie wpomne - z nia to najgorzej
-
ta jak uda sie mi zrobic drzemki to czuje sie jak nacpana jak wstaje... az boje sie uciac krotka drzemke :*
-
Haen i Ginger, bo on ma duzo przypraw strasznie i po nim mam nie dosc,ze zgage cholerna (wlasnie mnie nawiedzila
to jeszcze mam wyrzuty sumienia,ze bombarduje tymi przyprawami ostrymi Malutka
Wiadome jest jedno jak bedzie lubila ostre to po obojgu rodzicow hihi
Lubimy mocno doprawiane posilki i ostre tak samo. Mialabym ochote np na taka zupe pomidorowa a'la krem. Jest jednak ona mocno hardocorowa dla osob co lubia mega ostre i nietypowe . Ta przyjemnosc juz jednak musi poczekac
Jestes juz z nami -
Hej dziewczynki
Wpadłam się pochwalić że byłam po L4 u gina i z dzidziusiem wszystko dobrze brzuszek mięciutki dr.nachwalić się nie mógł serdunio bije
Miałam też usg dowcipneszyjka długa zamknięta wszystko super
No i nospę mogę brać wrazie potrzeby co mnie cieszyLuteina zmniejszona od dwóch tygodni także super
Teraz czekamy na połówkowe w poniedziałekAkurat mężuś ma imieninki
Molcia, Ginger84, haen, Rozmarzona, izulkaa, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona chyba że tak. Mnie już na szczęście zgaga nie męczy. Ja z kolei nie mogę jeść mocno pikantnych potraw bo mam refluks i potem żołądek strasznie boli. Wszyscy straszyli ze w ciąży będę miała zaostrzenia na szczęście i przy Patryku i teraz jest w miarę ok. Na początku trochę dokuczalo ale teraz już nie.
-
Masakra,ale mam kare zgaga pelna para, tak tez myslalam,ze tak bedzie po tych przyprawach
Haen, tez wlasnie przed ciaza nie miewalam tego cholerstwa,a teraz o
Takie tam objawy moge miec byleby nic powazniejszego czy bolacego
Nie moge z ta pogoda! Jak wyszlo przez chwile Slonko tak teraz taka chmura sina,ze tylko czekac jak w nocy da czadu. Eh,a mialysmy troche na upaly ponarzekacJestes juz z nami -
Ginger84 wrote:Kurcze Marta fajnie masz. Ja nadal na dupku i luteinie no i nospie. I raczej się nie zapowiada odstawianie:/
Cieszę się szczególnie że już tej nospy nie będę musiała łykać..A Luteinę biorę 50 2*2 tabl i pewnie jeszcze troszkę pobiorę..
A ty jutro masz połówkowe czy normalna wizyta ? -
Rozmarzona jeszcze zdarzymy sie na narzekać na upaly !
u nas teraz słonko świeci ale mega wieje i jest nieprzyjemnie zimno a w nocy ma nam spaść temp do 10st..
Takie fazy mam robię robię i leze dwie godziny potem znowu wstaje to cos zrobię i znowu sie poloze.. Poszlabym na spacer ale na to zimno mi sie nie chce nosa wystawiać.. Bylam tylko z psem w południe i tak leżymy ja pies i smyrajacy bobek w środkuRozmarzona lubi tę wiadomość