Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger, ja 168 cm no prosze
Jednak moja najnizsza waga to 59 bylo. Nie trwalo to dlugo bo udalo sie w koncu zajsc w ciaze
Wczesniej przy tarczycy mi sie tylo i wazylam 68 kg z czym sie zle czulam bo nigdy nie mialam problemow z waga, stad pomysl na diete bezglutenowa
Jestes juz z nami -
Ginter ciesz się ze mocz masz czysty:) ja niestety ma na jednej nerce piasek a n a drugiej kamień... Miałam przed ciąża a teraz tylko biorę urosept żeby cokolwiek wypłukać....
Jak mówicie o infekcjach to tez miałam juz dwie grzybice w ciąży i antybiotyk dopochwowe globulki..
Ktoras z was pytala czy ktos przechodził z dopochwowych na ustne, to właśnie ja wtedy musiałam przejac, a potem znowu luteina dopochwowa po wybraniu leku...
Teraz używam do higieny intymnej mydlo szare:) póki co odpukać jest ok -
Rozmarzona: kochana ta ja juz wczoraj to zauwazylam hihi
Aa ja z jednym bratem tak sie pralismy ze o matko Ty moja ale dzieki niemu to na roznych wyjsciach oczywiscie w slusznych sprawach bylam nie do pokonaniaza to jestem mu wdzieczna
Z tym kopniaczkiem jestes tak w 100% tego pewnajak tak to lece
Ale badziewie czytasz , raz juz z mala mowilismy ze bysmy ich pozadnych rzeczy nauczyly
Ginger : ale ty masz kochana przebojeprzykro mi z powodu siostry to takie nie sprawiedliwe
-
Ginger84: domyslam sie
jak mi wystawaly zebra i kosci biodrowe to mojemu dziwnie mnie dotykac bylo - a teraz za to jaki jest zadowolony haha
Wiesz kochana zadbaj o siebie bys nie wygladala nam jak szkielecior bo to nie zdrowe i tez nie smacznie wyglada :*
Wiec ja ci rozkazuje bys o siebie po porodzie dbala i bys o tym nie zapomniala :* !
A ja mam 176 cm-wiec luz ale w szpilkach to fajnie wygladalam zawsze nosilam najwyzsze
Rozmarzona otoz to ! zgadzam sie w zupelnosci az zazdroszcze -
Ginger : i za to trzymam kciuki :* na pewno bedzie dobrze :* !
co do infekcji w ciazy mialam 4 bakterie to w szpitalu bylam 5 dni pod kroplowkami z antybiotykiem pozniej nastepne 5 bralam antybiotyk doustnie w domu o globulki dopochwowo pozniej przy nastepnym pobycie w szpitalu wyszlo ze juz mam 1 bakterie no i dalej antybiotyk . A globulki dopochwowo na infekcje biore caly czas bo mam pessar zalozony -
Wczoraj obiecywałam ale nie miałam siły na zdjecia.
Moje zakupowe szaleństwo
haen, skarb15, Rozmarzona, Kitaja, Mala_Czarna_89, Molcia, MW26, Micia, Kasia Kraków, Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość
-
mikado wrote:A nie taniej bylo znalezc ebooka? Choc nir kazdy na lapku czy telefonie lubi czytać. A kindle dość drogie..
ja kindla (nazywany pieszczotliwie kundlem:)) kilka lat temu kupilam za ok. 300-350 zl, jest super;) na wyjazdy jak znalazl, w domu tez wygodnie, bo wystarczy trzymac 1 reka, takze moge polecic:)
ale moj maz tez lubi czytac i miec papierowe ksiazki i z kindle korzysta tylko wtedy, kiedy nie ma tradycyjnej ksiazki czyli rzadko -
Mala czarna ; ciekawe jak to bedzie przy tej jak myslisz ?
Bo flaka miec nie wyobrazam sobie :*
Kochana karm karm nie zaluj :*
Bo dla mnie jedzenie to droga przez meke w tej ciazy chodz czasami cos wchlone bo mam smaka
-
Aga jejku jakie cudowne ciuszki :* napatrzec sie nie moge
Widze ze bedziesz miala dziewuszke gratuluje :*
-
Aga, sliczne rzeczy widze poszalalas
! Masz racje trzeba powoli kompletowac ciuszki
Skarb, no to wysoka z Ciebie Kobieta
Obiad w polowie przyszykowany do gotowania,wiec chwile sie glebne na wyrko polezec,a pozniej pobudka dla MezusiaJestes juz z nami -
Skarb ja już pisałam kiedyś, że boję się, że skóra już nie ta co kiedyś
na razie smaruję codziennie, żeby ją uelastycznić. No i chcę ćwiczyć po ciąży, czego nie robiłam wcześniej.
Hej, a ty z czego chcesz się odchudzać, jak tylko lecisz z wagi?skarb15 lubi tę wiadomość
-
Kindla córka dostała w prezencie na urodziny od znajomych. Oczywiście ona uwielbia tradycyjne książki, za to mamusia korzysta z niego cały czas
Czekam na książki od koleżanki pisarki. Będę miała co czytać w lipcu, bo raczej zapowiada się w domu, w tym 2 tyg bez córki
skarb15, haen lubią tę wiadomość
-
No troszkę poszalałam z tymi zakupami w Londynie.
Różowy śpiworek i fioletowe body kupiłam za 1,50 funta.
Najdroższy był ten największy komplet 7funtów.
Reszta od 1-5funtów.
Mąż się uparł na myszkę miki i nie było przeproś żeby odłożyć więc wziełam w większym rozmiarze.
Kupiłam jeszcze ręczniczek do kapieli, a dzisiaj w Pepco kupiłam drugi za 20zł ale nie ma co porównywać jakości, ten pepkowy to szmatkaskarb15, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona : co Ty zdaje Ci sie
Ooo nasz kochany leniuszek robi obiadek
Mala : kochana robie to samo ale wiem ze i tak wszystkim nie doskonaloscia nie zapobiegne ale dzieki tej naszej pielegnacji na pewno bedzie lepiej niz powinno
Kochana poczekaj i ja zaczne jeszcze chwile na wadze przebierac- to by bylo zbyt piekne jak bym nic nie przytyla szybciej czy pozniej ;*
Mala_Czarna_89, Rozmarzona lubią tę wiadomość