Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja faktycznie jem więcej. W małych ilościach ale często. Pocieszam się, że dostarczam mnóstwo witamin dla małej. No i że kiedyś to zrzucę
Ale nie widzę na listopadówkach żadnej solidarności, wszystkie przybrały malutko lub nic
skarb15 lubi tę wiadomość
-
A u mnie 21 tydz i na minusie jestem wiec nie ma reguly
Mam nadzieje ze jak zaczne tyc to nie nagle jem podstawowo sniadanie obiad kolacje miedzy czasie jogurty owoce i takie tam jak mam :*
Kochane jak liczycie od kiedy sie zaczyna 6 miesiac ? Bo zglupialam od 22 tyg czy 23 - bo na stronach pisze przeroznie az zglupialam :* -
nick nieaktualnyMolcia, ja za to ogólnie raczej lekarzy-mężczyzn unikam, jak tak sobie pomyślę. Dlatego do ginekologów - niezależnie czy dopochwowo czy przez brzuch - chodzę na badania do kobiet
Ja też dziewczyny jestem fanem książek papierowych; w mieszkaniu mamy z mężem sporo już tych książek nagromadzonych przez lata. Mamy postanowienie, że jak wybudujemy w końcu dom to zrobimy sobie taki pokój gabinet-bibliotekę
Mnie waga zaczęła spadaćW tamtym tygodniu (staram się ważyć regularnie) było 56 na liczniku, a dziś już 54
Myślę, że to może być też kwestia zatrzymania/schodzenia wody w organizmie. Jako że mam 161 wzrostu a moja waga przed ciążą oscylowała wokół 50kg to nie jest źle. Ale co nie przybędzie, to zgubię i tyle
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieciaczki zaczną rosnąć , wody plodowe przybywać, lozysko rosnąć itd to i nasza waga bedzie inna..
Mysle ze 12 kg to minimum..nie mam parcia na to ile przytyje..przed ważyłam 56-58 przy 170 cm..z czego duza wage stanowia cyce a czy tyle bedzie po porodzie i w jakim czasie to juz mniej istotne dla mnie..
z samym porodem waga pojedzie w dol
najważniejsze żeby teraz dzidziuś miał wszystko co mu potrzebne a ile przy tym przytyje to Malo ważne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 15:03
-
Mała Czarna- ja się solidaryzuje +6 a wcale jakoś więcej nie jem. W pierwszym trymestrze przytyłam 4 kg, ale w ogóle nie wymiotowałam, a apetyt miałam jak koń, potrafiłam zjeść dwie zupy i dwa drugie dania. Później jakoś samo się wszystko uspokoiło i teraz jem już normalnie
ale kg zostały
skarb15, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Buffy : ale slodki malusi brzusio :*
Izulka: tak wlasnie myslalamBuffy, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Ooo matko,ale sie najadlysmy z Malutka
! Mialam taka ochote na mlode ziemniaczki ze smietanka i kalafiorkiem,ze szok
Mi tez waga jak nie szla do gory tak zaczyna bo juz 4 kg z groszami jestesmy do przoduMalutka dzisiaj mi sie tak wierci,ze az milo
Najlepsze jest to,ze dalej robie luzniejsze stolceJutro bede u swojej ogolnej (o ile sie wcisne jutro z rana) i zapytam co innego moge niz wegiel i probiotyki bo masakra. Moze dlatego,ze probiotyk bralam,a wegiel sobie darowalam wczoraj bo wydawalo mi sie,ze jest lepiej? Nie wiem skad to dziadostwo ;/
Jestes juz z nami -
Tak mnie boli brzuch ciagnie jeszcze ciagnie w pochwie ze ja zadzwonie do mojej gin jutro moze w czwartek wezmie mnie na wizyte i sprawdzi czy nic zlego sie nie dzieje
- bo w czwartki przejmuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 16:51
-
oczywiscie jezeli do jutra sie nie polepszy tylko dalej bedzie tak samo..
Z jednej strony nie chce sie zwariowac bylam w tamten czwartek na wizycie i bylo dobrze ..