Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety uroki szpitali
Nigdy nie wiesz z kim Cię położą , ale bądź dzielna
Ja dzisiaj na 12 mam usg połówkowe proszę trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 08:34
Agnike, Kitaja, Micia, skarb15, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Mw26 kciuki za wizytę
Ja też dziś na 11.30 ale chyba bez usg bo polowkowe jutro;)
Dziś rano poczęstowalam Marcelka cukierkami bo od wczoraj go nie czułam. Zasadzil 3 kopniaki i chyba poszedł dalej spaćta pogoda chyba też wpływa na aktywność naszych perełek.
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Kochane wczoraj miałam wizytę potwierdzone że córeczka waży 320g, narazie wszystko ok, mam nadzieję że tak będzie do końca. Co do imion to również nie mogę się ze swoim porozumieć, jak wcześniej pisałam chciałabym Amelke, a on inne chociaż jeszcze nie wie jakie. Będę uparta
Mala_Czarna_89, haen, Kitaja, Cebulka, izulkaa, Micia, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Agulla gratulacje:)
Sluchajcie jak uslyszycie w radiu lub tiwi informacje o 28 latce, ciezarnej z Warszawy (Bemowo), ktora golymi rekoma udusila meza, to bede to ja. Tak mnie wkurwil, ze moja anielska cierpliwosc sie skonczyla i mam ochote mu krzywde zrobic!!
Nawet nie stalo sie nic powaznego, tylko nalozylo sie tysiac pierdolek z jego strony, ze juz mi nerwy puscily.
A jak mnie wsadza do wiezienia nie zapomnijcie mi wyslac paczki ze slodyczami:)
No to juz mi lepiej:DMala_Czarna_89, justa1234, agulla03, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Haen nie wiem jak to z tymi paczkami będzie bo wiesz pis u władzy = więzienie za in vitro
tak więc możemy się spotkać
Ale jak mnie nie wsadza to możesz na mnie liczyć
A co ten zły mąż takiego zrobił?
Mała ja jadę do lekarza a po południu mam zamiar przejść przez ulicę usiąść na ławce w parku i patrzeć jak moje dziecię śmiga na rowerze;) teraz już nie trzeba za nim biegać wiec możemy iść. O ile nie zacznie laćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 10:52
-
A u nas świeci słońce i podobno ma nie padać. Ale 14 stopni na termometrze to jakiś zart o tej porze roku. Jakby na złość, mamy wolne lato, to pogoda będzie kiepska..
Ja się chyba wybiorę do kogoś na kawkę, mąż dopiero pojechał do pracy, w domu nie ma co robić.
Jejku, jak ja się cieszę tą ciążą!I wydaje się, że ludzie wokół mnie również
Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ginger jak synek ? Przeżył jakos ze nie dal tej laurki ?
No tak, wszystkie mamy in vitro bójcie sie
Wiecie co, umówiłam sie na szkole rodzenia ale dopiero na wrzesieńbo okres urlopowy:P
Chodzi juz ktos ? Jakie wrażenia ? Ciekawe czy się przyda..
Mój jakis nie chetnie się zgodził żeby w ogóle iść na kurs..nie wiem czego,on,się spodziewa ze zacznę mu rodzic tam? -
Hej dziewczyny
.
U nas też zimno, jakby jesień była. Ja dziś zabieram się za weki - ogórki kiszone. Wieczorkiem galeria i pierwsze zakupy dla maluszka. Od wczoraj mnie brzuch pobolewa trochę jak na @, chyba wszystko się rozrasta
mam nadzieję.
Shibuya ja jak na początku ciąży leżałam w szpitalu to ze mną dziewczyna, która nie mogła spać też w ciąży i co chwile mnie budziła w nocy i się pytała, czy śpię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 11:06
Kitaja, Shibuya lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ginger za Twoje towarzystwo w celi sie nie pogniewam;)
A co maz zrobil: jest:D a tak na serio od kilku msc ma muchy w nosie i nic mu nie pasuje, a ja staram sie byc cierpliwa i wyrozumiala, ale moja dobroc nie jest nieograniczona.
Mala czarna: ja dzis sobie odpoczywam, po poludniu mam usg i tyle.
Micia, Ginger84 lubią tę wiadomość