Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej, upał...
W lato doceniam mój parter, bo śpię wręcz pod kołdrą, ale teraz jest ciężko. Trzeba ogarnąć i lecę na ogródek. Laura od soboty śpi u teściów, dziś ją odbieramJeszcze sobie zażyczyła racuchy na obiadek.
Mimo cienia opaliłam się wczoraj mocno. Tzn wszystko tylko nie brzuch -
izulka : mocno mocno trzymam kciuki ! :*
Kochane mam maly dylemat i pisze do Was z zapytaniem co byscie zrobily na moim miejscu ? Jak wiecie ostatnio gin nie zapisal mi tabletek na infekcje wrecz nie chcial chodz nie bylo zadnych wynikow badan ze jej nie mam dodam ze ja mialam badz nadal mam, dopiero badania robie za tydz na nastepna wizyte z moczu. Od kad nie biore tych tabletek odczowam lekkie pieczenie swedzenie , mialam dzisiaj brata po tabletki wyslac ale mam dylemat bo nie bralam ich od piatku i czy nic sie by nie stalo jak dalej zaczela bym brac od dzis? czy lepiej poczekac do wizyty ktora mam 16 lipca ? hhmm .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 10:19
izulkaa lubi tę wiadomość
-
A ja mam dzisiaj ochotę na kluski na parze, ale gdzieś zgubiłam swój ulubiony przepis, wg którego robiło mi się najlepiej
nie potrafię go znaleźć, a wszystkie inne mi jakoś nie pasują, bo do tamtego się przyzwyczaiłam
Czy któraś z Was ma może jakiś fajny, sprawdzony przepis? -
A masz maść clotrimazolum? Bo jeśli chodzi o tabletki, to możesz zaleczyć jakąś infekcję, a nie wyleczyć (bo np będą zwalczać bakterie, a u ciebie przyczyna może być wirusowa, lub odwrotnie) i gin nie zauważy niczego, mimo, że infekcja nadal będzie się rozwijała
-
Kurczę, super! Jak znajdziesz ten przepis to wklej go tu,OK?
Dziewczyny, w ogóle jak macie jakieś fajne i nietrudne ulubione przepisy to podzielcie się. Włącza mi się faza na gotowanie, trzeba ją wykorzystać zanim bezpowrotnie minie
Ale u mnie ulewa! Ufff, jest czym oddychaćSynuś
-
Mala_Czarna_89; mam te masc a tabletki mialam takie zapisane na ta bakterie co mialam i wgl a poszlam do nowego i mam za swoje nie zna historii ni nic nawet nie pytal
debil jeden ;/ swedzi jak cholera
-
Czesc Robaczki
Izulka, opcja jest taka,ze jak Ty nawet bys nie uzywala poduchy to znajac podobienstwa pewne naszych Panow, Maz skorzysta haha
Podziwiam za tak wczesne pobieranie krwi bo ja nauczylam sie,ze z rana mega kolejki i ide tak nawet po 9 co sie przeciaga do 10 zanim wystoje swoje
Ladny brzuszek ;*
Galaretka, jelitowka?
Skarb, chodzzz dam Ci troche starczy i dla Ciebie tego humoru hihi
Modliszka, moja mama tez ma swietny przepis na buleczki i zawsze z niego korzystalysmy. Nie wiem tylko czy go znajde gdzies u siebie. Jesli tak to Ci napisze ;)Mmm smaka mam,ale roboty za duzo,a takie z polewa zimna truskawkowa bym zjadla
Mysl o badaniu na glukoze przeraza,ale dopiero za dwa tyg mam wizyte u lekarza i da skierowanie.Eh nie widzi mi sie tam siedziec i tyle czekac ;/
Noc ciezka nim usnelam, upaly poprostu nie do przeskoczenia
Ginger, lepiej dzisiaj?
skarb15, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
I nie wiem co zrobic czy dalej czekac do wizyty czy wyslac brata po tabletki i zaczac brac .. ale czy to dzidziusiowi nie zaszkodzi..
A co do masci to mam ja ale ona zalagodzi swedzenie a nie pieczenie w srodkunie wiem co zrobic
-
moim zdaniem skarb skoro przepisał ci lekarz tylko tyle, a nie więcej opakowań to nie bierz tego.. pójdziesz na wizyte i on oceni czy jeszcze masz coś brać czy nie..
pieczenie możesz mieć od różnych rzeczy..
też mnie nie raz piecze, swędzi.. nawet po braniu pemafucinu przez tydzień czasu..
ale sprawdzał potem i juz mi nic nie kazał brać..
za długo też nie można brać ...
zwłaszcza samej
-
Rozmarzona. : kochana to caly humor bym Ci odebrala
i energie hihi
Faktycznie mam wizyte w czwartek nie tyn tylko nastepny wtedy da mi skierowanie na glukoze i zrobie przed nastepnaczyli mam czas sie psychincznie nastawic
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona, to jak znajdziesz, to napisz, wykorzystam następnym razem
a jak nie znajdziesz, to poproś mamusię o przepis dla koleżanek
W ogóle, to podziwiam Cię, że tak późno wybierasz się na badanie krwiJa bym nie wytrzymała
zawsze jestem punkt 7, a i tak jestem gdzieś 10 w kolejce jak dobrze pójdzie
całe szczęście, że kolejka w miarę szybko się przesuwa i jak zaczną kobietki przyjmować ludzi, to po dziesięciu minutach wchodzę
później szybko do domku i coś muszę od razu zjeść. Dlatego podziwiam, że wytrzymujesz do tak późnej pory
Rozmarzona lubi tę wiadomość