Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zalatwiasz to indywidualnie z dana polozna. U nas to kosztuje 650 zl platne u ordynatora chyba a mala czesc z tego idzie tylko do poloznej a to taka cegielka na oddział.. Dlatego dla mnie to śmieszne brać oplate za cos co nam się należy!
Dziewczyny ciśnienie mierzylam 100/36 puls 103 kawa? Czy sobie darować jestem bardzo slaba i Glowa mnie boli ..
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie u mnie to nie pierwszy raz caly czas mam problem z brzuszkiem . Jak przeszlam sie do kuchni nic mnie nie boli polozylam sie i dalej to samo
wpasnie panikowalam i dzwonilam do swojej gin i pierwszy raz nie odebrala no ale coz pracuje tez w szpitalu wiec zadzwonie pozniej
-
Perełka teraz jest wszystko ok ale praktycznie nic nie robię. Nawet mieszkanie ogarniam na raty. Zapytam jeszcze gin co ona sądzi o takiej podróży. Ostatnio pozwoliła do max 2 godz w aucie.
Mnie dziś ból głowy obudził. Z godzinę się męczylam- Teraz już ok. -
Zadzwonilam do lekarza nie odbierala bo pewnie w szpitalu jest zadzwonilam do poloznej z wizyty na nastepny czwartek zmienila mi na ten czwartek , obpytala o wszystko i mowila ze jezeli cos niepokojacego jeszcze zaobserwuje mam pojechac odrazu na IP bym nie czekala ..
Zeby przez te dwa dni nic sie nie stalo
jutro z rana jade pobrac krew i mocz zeby miec na czwartkowa wizyte brat zobowiazal sie mnie zawiesc.
-
zrobiłam właśnie porządek w ciuszkach ale sie nazbierało tego hoho. Liste zrbilam co musze dokupic:)
Musze odsprzedac ciuszki chłopieńce a są takie sliczne:(
już płeć sie raczej nie zmieni więc musze sie z nimi porzegnać

-
Shibuya ja też malowałam z mężem pokój z założoną maseczką
uwielbiam to robić i nie mogłam sobie odpuścić 
Izulka tsh 3.6 to bardzo wysoko. Mi gin powiedział ze jak jest powyżej 2.5 to mam brac euthyrox 50.
Natali ja bym jechała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:29
natali101, Shibuya lubią tę wiadomość

-
mój mówił to samo, ja mam nawet mniej - 2,32 a kazała mi brać - bo nie szkodzi, a jest bardzo ważne dla rozwoju mózgu maluszkaOna_89' wrote:Shibuya ja też malowałam z mężem pokój z założoną maseczką
uwielbiam to robić i nie mogłam sobie odpuścić 
Izulka tsh 3.6 to bardzo wysoko. Mi gin powiedział ze jak jest powyżej 2.5 to mam brac euthyrox 50.
Natali ja bym jechała
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Zeby Nikolcia nie chciala pchac sie na swiat

Oddzwaniala do mnie gin i mowila ze do wizyty mam lezec plackiem i wstawac za potrzeba . -
skarb spokojnie wiesz przecież jak wyglądają skurcze porodowe macica się rozciąga a ty jesteś przewrazliwiona na tym punkcie co jest absolutnie normalne
Izulek skurcze po 20tc jeszcze nie bola
Uspokoilyscie mnie troche z tymi piersiami dziękuję
Rozlozylysmy u nas w ogródku basen, leżaki i popijając Bawarię czytamy sobie fajna ta moja mala przyjaciolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:47
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb to leż i nie wstawaj :-* dobrze ze sie dodzwonilas bo jednak ciaza ciąży nie jest równa..
Agulka a co tak idziesz na echo serca plodu? Ja na polowkowym miałam badane dosyć szczegółowo serce maluszka..
To mnie nastraszyłyście z tym tsh
ciekawe od kiedy mam takie wysokie i czy nie zaszkodziło to maluszkowi..
nie robiłam dawno tsh bo miałam w normie wczesniej a w sumie teraz zrobiłam sama od siebie po tych drgawkach co dostałam na glodnego..
skarb15 lubi tę wiadomość