Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zalatwiasz to indywidualnie z dana polozna. U nas to kosztuje 650 zl platne u ordynatora chyba a mala czesc z tego idzie tylko do poloznej a to taka cegielka na oddział.. Dlatego dla mnie to śmieszne brać oplate za cos co nam się należy!
Dziewczyny ciśnienie mierzylam 100/36 puls 103 kawa? Czy sobie darować jestem bardzo slaba i Glowa mnie boli ..perelka89 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie u mnie to nie pierwszy raz caly czas mam problem z brzuszkiem . Jak przeszlam sie do kuchni nic mnie nie boli polozylam sie i dalej to samo
wpasnie panikowalam i dzwonilam do swojej gin i pierwszy raz nie odebrala no ale coz pracuje tez w szpitalu wiec zadzwonie pozniej
-
Perełka teraz jest wszystko ok ale praktycznie nic nie robię. Nawet mieszkanie ogarniam na raty. Zapytam jeszcze gin co ona sądzi o takiej podróży. Ostatnio pozwoliła do max 2 godz w aucie.
Mnie dziś ból głowy obudził. Z godzinę się męczylam- Teraz już ok. -
Zadzwonilam do lekarza nie odbierala bo pewnie w szpitalu jest zadzwonilam do poloznej z wizyty na nastepny czwartek zmienila mi na ten czwartek , obpytala o wszystko i mowila ze jezeli cos niepokojacego jeszcze zaobserwuje mam pojechac odrazu na IP bym nie czekala ..
Zeby przez te dwa dni nic sie nie stalojutro z rana jade pobrac krew i mocz zeby miec na czwartkowa wizyte brat zobowiazal sie mnie zawiesc.
-
zrobiłam właśnie porządek w ciuszkach ale sie nazbierało tego hoho. Liste zrbilam co musze dokupic:)
Musze odsprzedac ciuszki chłopieńce a są takie sliczne:(już płeć sie raczej nie zmieni więc musze sie z nimi porzegnać
-
Shibuya ja też malowałam z mężem pokój z założoną maseczką
uwielbiam to robić i nie mogłam sobie odpuścić
Izulka tsh 3.6 to bardzo wysoko. Mi gin powiedział ze jak jest powyżej 2.5 to mam brac euthyrox 50.
Natali ja bym jechałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:29
natali101, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Shibuya ja też malowałam z mężem pokój z założoną maseczką
uwielbiam to robić i nie mogłam sobie odpuścić
Izulka tsh 3.6 to bardzo wysoko. Mi gin powiedział ze jak jest powyżej 2.5 to mam brac euthyrox 50.
Natali ja bym jechałaOna_89' lubi tę wiadomość
-
Zeby Nikolcia nie chciala pchac sie na swiat
Oddzwaniala do mnie gin i mowila ze do wizyty mam lezec plackiem i wstawac za potrzeba . -
skarb spokojnie wiesz przecież jak wyglądają skurcze porodowe macica się rozciąga a ty jesteś przewrazliwiona na tym punkcie co jest absolutnie normalne
Izulek skurcze po 20tc jeszcze nie bola
Uspokoilyscie mnie troche z tymi piersiami dziękuję
Rozlozylysmy u nas w ogródku basen, leżaki i popijając Bawarię czytamy sobie fajna ta moja mala przyjaciolkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:47
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb to leż i nie wstawaj :-* dobrze ze sie dodzwonilas bo jednak ciaza ciąży nie jest równa..
Agulka a co tak idziesz na echo serca plodu? Ja na polowkowym miałam badane dosyć szczegółowo serce maluszka..
To mnie nastraszyłyście z tym tshciekawe od kiedy mam takie wysokie i czy nie zaszkodziło to maluszkowi..
nie robiłam dawno tsh bo miałam w normie wczesniej a w sumie teraz zrobiłam sama od siebie po tych drgawkach co dostałam na glodnego..
skarb15 lubi tę wiadomość