Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya życzę powodzenia na wizycie, dla mnie to też jest zawsze wielki dzień
Skarbeńku trzymaj się, dobrze, że pojechałaś do szpitala, nawet jeśli nie jest to nic poważnego to niech Cię zbadają, żebyś miała pewność, że z dziecinką wszystko ok. A już na pewno nie jest to Twoja wina, tak czasem bywa, a przecież robiłaś co mogłaś. Aparatka faktycznie musisz uważać na siebie i dzieciątko, a ile Twoja córeczka ma latek? z tego co kojarzę to malutka jeszcze?
Shibuya, Mona90 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Śpiochy śpiochy ja czwarta noc nawet na siku nie wstawalam !
Kochana musi za małą oduczyć noszenia na rękach bo później bedzie jeszcze gorzej.. A skoro krwawisz to tym bardziej. Sa inne sposoby na bliskość z dzieckiem. Dasz rade! -
anet moja ma 8 miesiecy i waży 11 kg:)
MAla czarna staram sie nei nosic nawet chodzik kupilismy zeby sama sobie treptala albo zebym mogla ja przetransoprtowac do drugiego pokoju ale ona ma ostatnio takie dni ze nic innego jak rece i chodzenie nie dziala. Podejzewam ze zeby ida i dlatego. Bawie sie z nia na podlodze ale to tez nei to.
No nic dzieci czasami tak maja niestety -
haen wrote:Ja jeszcze szkole rodzenia akredytowana przez sw.zofie wybralam, lekarz u ktorego mam jutro usg tez jest stamtad, wiec podswiadomie i swiadomie
dzialam w kuerunku wyboru tego szpitala. .
Dr Makowski ?? -
Shibuya buuu
ale pociesz się, że to raptem jeden dzień (choć wiem, że potem już każda godzina się dłuży) ja też muszę zapytać swojej gin o to obciążenie glukozą, bo póki co nic takiego mi nie mówiła, a siostry chyba też tego nie miały, ciekawe jak to z tym jest, miałam już robioną glukozę na czczo, ale to taką zwykła
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Ginger mój kazał zrobić jak nie przejedzie mi, alr wizyta za 3 tyg.nie mowil gdzie mam zrobić posiew alr nie będę jechac do,niego specjalnie.. Zwłaszcza zr nie jestem z samego Krakowa.. Po za tym za wizytę pewnie tez by wziął wiec za dużo by to wyszlo ...
Zanieść do laboratorium to nie problem tylko ktos musi mi pobrać
-
no młoda poszła spac:)
siadam do zamawiania materiałów do szycia czas sie odprężyć
Muszę jeszcze wymyśleć jakąś nazwę dla swojej działalności a tu pomysłów brak narazie...
macie jakieś pomysły na obiadek??? U mnie dzisiaj brak weny ze zmęczenia chyba.
-
Dzień dobry
Mała, ja też miałam w dziś w nocy pobudkę co chwilę, bo Mały buszował po brzuchuale jak go tak czułam w tej nocy do tego stopnia, że mnie budził, to uśmiech się i tak pojawił na twarzy
Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj z mężem poserduszkowaliśmy. Nawet się wyluzowałam w miaręwiec było miło
Shibuya, szkoda, że dopiero jutro wizytaale minie szybko, na pewno ;*
Skarb, głowa do góry, na pewno wszystko będzie dobrze ;* nie ma opcji, żeby było inaczej!
Coś mi się spać chcewięc chyba zabiorę się za sprzątanie, będzie z głowy
Shibuya, izulkaa lubią tę wiadomość
-
a to domek mojej córci i ona z 20 tygodnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2f29d798252.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/393115a96667.jpg
Shibuya, izulkaa, Nymeria, MadaLena30, Zorro, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, moodliszka, Aga_502, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a to mój wczorajszy zakup.
Gołym okiem widać ze kombinezonik/becik jest duży
Idę dziś go wymienić.
Uważacie że taka forma kombinezonu będzie dobra?
Zorro, izulkaa, haen, Rozmarzona, Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Caly czas jak mowia o szyjce to ze trzyma ją pessar . Co do tej krwi na papierze nie wiiem skad i wgl . Moja gin oczywiscie sie wtraca i sie dowiedzialam ze po badaniu u niej nosz kurwa przeciez mialam to na papierze jeszcze przed wizyta !! kurwa nie sluchaja co ja mowie tylko ona .
Wiem ze z tymi plamieniami roznie w ciazy jest w pierwszej ciazy tez nie wiadomo z kad po co ze sobie cos ubzduralam i za 3 dni urodzilam .. Martwie sie i chce zeby wszystko bylo dobrze .
Tak leze w szpitalu brzuszek mi sie stawia na dodatek daja mi kroplowki i karza lezec plackiem .
A moja gin oczywiscie przychodzi i jak by mogla to by mi dala kopa w dupe bym wyszla z tego szpitala co za nie doswiadczona kurw* bylam najpierw na wizycie stwierdzila ze nic nie widzi ,ze dziecko sie dobrze rozwija a mama nie chce lezec nosz cholera leze caly czas czy ja pojeb* ,przytylam kilo to dostalam zjebe ze wpierniczam wszystko i nie dbam o dziecko normalnie nie wytrzymam z nia idzie z tym swoim smiesznym usmieszkiem i sie wtraca we wszystkoMam jej dosc .