Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze szkole rodzenia akredytowana przez sw.zofie wybralam, lekarz u ktorego mam jutro usg tez jest stamtad, wiec podswiadomie i swiadomie
dzialam w kuerunku wyboru tego szpitala. Musze ktoregos razu na spokojnie przesledzic strone rodzic po ludzku i poczytac, bo obecnie sprawy remontowe mnie zajmuja i nadac jakas kolejnosc swojemu dzialaniu:)
W ogole to ciesze sie, ze mamy wybor odnosnie szpitali, a z drugiej jakby byl 1-2 to nie byloby dumania gdzie i jak i byloby prosciej i nie trzeba by po miescie jezdzic i prosic sie czy Cie przyjma...moja siostre 10 lat temu nie pdeslali do Otwocka tylko dlatego, ze przyjechala z b.zaawansowana akcja porodowa, a podobno w calej Warszawie nie bylo miejsc (remonty i duzo porodow). -
Aniu wiem bo nic nie mowilam bo szlam do toalety i mialam jechac na wizyte podcieram sie a tam krew bylam w domu po wizycie dalej krew
i nie powiedzieli z kad to nawet zapchali palce, krwi nie bylo i wiecej nic sie nie dowiedzialam .
Pessar trzyma szyjke :* -
Skarb dobrze ze z małą wszystko dobrze a rodzinę olej nie warto się tym martwić. Masz swoje życie swoją rodzinę i koniec kropka. Oni się nie liczą.
A ty postaraj się nie nakręcac wiem ze ciężko ale zbadali cię i jest ok. Tak więc książka do ręki i nie myśl tyle żeby małej nie stresować. Dacie rade wytrwać do końca!
A szyjka się nie skraca rozumiem? -
Trzymamy:)
Skarb dobrze bedzie:) ja w 17 tc tez mialam krwawienie (myslalam, ze okres dostalam) niewiadomego pochodzenia, babeczka na IP zbadala ginekologicznie, potem usg, zeby potwierdzic ze dziecko zyje i odeslali do domu, takze zrobili co mogli i u Ciebie jest pewnie podobnie;) -
Skarb nie stresuj nas tak więcej
Bo my wiesz, hormonalnie wrażliwe jesteśmy
Napiszę to 5 raz: mój gin mówi "na różnych etapach ciąży mogą zdarzyć się krwawienia nieznanego pochodzenia".
Ja już po kawce z mężulkiem, muszę dziś wybrać się do mojego kochanego banku( pozdrawiam Ginger
)postać w kolejce, a potem chyba do kogoś na kawkę? Jak mnie dziś nie budził pęcherz, ani złe ułożenie, to kopniaki hahaha nieprzespane noce zacznę traktować jak coś normalnego
-
Wiesz, wszędzie jest inaczej, ale u mnie nawet nie kazali mi się wbijać w kolejkę. Podejdź i zapytaj w punkcie inf, na pewno Ci nie odmówią
Ja też się wstydziłam, uwierz
Ale jak zobaczyłam na blieciku,ze jestem 40(!!!) w kolejce to coś we mnie pękło.
W banku jest masa ludzi, kichają, smarkają, idz lepiej na spacerSynuś
-
Aparatka ty pewnie ciągle nosisz córcię co? Może to dlatego? Podobno w II trymestrze krwawienie/plamienie zdarza się najczęściej dlatego, że kobiety na dużo sobie pozwalają. Nie masz nikogo, kto mógłby się zaopiekować malutką trochę? Jakaś babcia, ciocia?
Dzięki mojej ciąży Laura nauczyła się sama wychodzić z wanny. Ale przyznaję, kilka razy ostatnio zdarzyło mi się wziąć ją na ręce, trzeba się opanować... -
nosze ja ostatnio po pare godzin dziennie od 5 rano do 16 pozniej moj przychodzi. Nie wiem co jej ostatnio sie stalo nie odstepuje mnie na krok a jak znikne do wc to jest ryk
Moja mama w pracy do 17 a tesciowa niech lepiej nie przyłazi bo ta to ma wiecznie jakies objekcje