Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MagdaLena30 za duzy i to o wiele ja tez bym wymieniła na mniejszy troszke. Z doświadczenia Wam napisze ze moje obie córcie urodziły się 55cm i rozmiar 56 poprostu na nich wisiał. Rozmiar 56 nosiły dobre 3-4 miesiace.
-
skarb15 nie martw się napewno będzie dobrze. Masz passar i nie spotkałam się z tym żeby puścił komuś. JA muszę przyznać że poprzednią ciążę od 30 tygodnia chodziłam bez szyjki a od 34 tygodnia z rozwarciem na dwa palce i uwaga donosiłam ciąże do 39tygodnia i 5dnia. Także spokojnie:)
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Skarb na Boga zmień lekarza bo ta baba jakas popaprana jest!! Jak mozna powiedziec kobiecie ktora przytyla 1 kg powiedziec ze nie dba o dziecko i za dużo je? To my tu się powinnysmy czuć jak slonice! Masakra jakas mnie lekarz uspokajal ze 7 kg to nie tak dużo i ze potrafią 15 przytuc do 5 miesiąca a ze to juz polowa ciąży i miałam prawo tak przytyć.. Mowi ze byśmy się martwili jakby mi waga spadala a tak dziecko sie rozwija badania dobre.. Ta Twoja to jakas glupia. Skoro każą Ci zostac w szpitalu to zostań leż odpoczywaj zadzown do brata żeby Ci przywiozl książkę gazetę cokolwiek żebyś się oderwala od złego myślenia. I myśl pozytywnie! Odpoczywaj i myśl o Nikoli.
wszystko będzie dobrze!
-
Aparatka, wyglądasz super! Brzuszek masz chyba największy z nas wszystkich
Madalena, śliczne te ubranka. Z rozmiarem faktycznie poszalałaśJaki to? No i jaki ma dol, bo na zdjęciu ucięło?
Skarb, spokojnie. Jestes w fachowych rękach. Najważniejsze,ze Nikola cala i zdrowaSynuś
-
Skarb najważniejsze ze jesteś w szpitalu pod opieką. Twoje zdenerwowanie i stres jest jak najbardziej zrozumiały, sama dobrze wiesz ze powinnaś zając głowę czymś innym-ale nam wszystkim łatwo Ci to mówić! Wierzę, że będzie dobrze - inaczej nie może być!!
Co do lekarz słuchaj jej uwag typu "1kg" z przymrużeniem oka, może baba ma zły dzień a my niestety musimy to przecierpieć - pamiętasz moją wizyte i probę zmiany lekarza - też była biedna zmęczona... Wiem że to nie upoważnia ich do takiego nas traktowania - ale prawda jest taka że tego nie zmienimy!
Głowa do góry i cycki do przodu- będzie dobrze! -
Zorro wrote:
Madalena, śliczne te ubranka. Z rozmiarem faktycznie poszalałaśJaki to? No i jaki ma dol, bo na zdjęciu ucięło?
Eh fakt poszalałam, rozmiar 70 cmzamienię na 0-3mc (50-60 cm), dół jest okrągły zapinany na zatrzaski. Wydaje mi się ze taki będzie wygodniejszy dla takiego szkraba małego
Ten pajacyk z koleji jest przecudowny ale rozmiar 52-56 cm a po zmierzeniu go centymetrem wydaje mi się ze jest mniejszy.. ciekawe czy w ogóle założę
-
Nati urodziła się 10 grudnia i miała 56 cm. W kwietniu miała 67 cm. Mam plan trzymania się jej rozmiaru i kupując wyprawkę Tym będę się kierować.
Właśnie obudziłam swoją gwiazdęjeszcze dwa dni i jedzie na obóz. Tam dwa tygodnie ciężkiej pracy ją czeka. Wróci i będzie mieć lenistwo
-
Byla bym spokojna gdyby ta gin nie wtracala sie i wgl a caly czas to robi ona jest nie kompetentna . Jak zmienie jak kazdy sie zna i tak dalej ta gin u kazdego lekarza wyrobila mi opinie. Ja mam jej dosc
chce by wzieli mnie na powaznie i zadbali o moja coreczke ale widze ze dzieki niej to sie nie da bo wszedzie sie wtryni.
Wlasnie nie wiem jak waga leciala do dolu nic nie gadala jak idzie do gory to mi takiej awantury narobila w gabinecie ze masakra az doprowadzila mnie do.placzu na koniec do mnie z tekstem ze mam lezec i sie modlic bo od Boga wszystko zalezy nie od niej ..
Wracam do domu brzuszek mi sie strasznie stawial poszlam do toalety dalej krew nie moglam zostawic tak tego to przyjechalam tu . Szczerze szkoda ze nie pomyslalam by pojechac do innego szpitala gdzie jej nie ma
Moge nawet wam podac jej imie i nazwisko byscie sobie opinie w necie o niej przeczytaly to wszystko prawda .. A te byly zadowolone co komplikacji zadnych w ciazy nie mialy ona umie tylko usg zrobic i do widzenia - M. Szternal .
Ona tylki miesza .ma mnie za nie dorozwinieta gowniare bierze moja matke nawet za drzwi jak u mnie jest i pierdo* na mnie .
Oni mnje jej zostawiaja jak jest w szpitalu a jesr praktycznie caly czas bo jest moja prowadzaca
Przepraszam ze sie tak zale ale nie wytrzymam dluzej
Brat juz przyjechal poprzywozil mi potrzebne rzeczy ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 12:09
-
natali101 wrote:Nati urodziła się 10 grudnia i miała 56 cm. W kwietniu miała 67 cm. Mam plan trzymania się jej rozmiaru i kupując wyprawkę Tym będę się kierować.
Natali jeśli będzie i u mnie tak jak mówisz to ten śpiworek będzie akurat do wiosny na cieplejsze dni zimowe
natali101 lubi tę wiadomość
-
Skarb postraaj sie uspokoic, bo stres sie udziela dziecku to raz. A dwa, ze moze jak spokojnie, ale stanowczo bedziesz z nia rozmawiac i z innymi lekarzamai to latwiej bedzie Ci sie z nimi komunikowac. Bo tak w emocjach to nic dobrego nie wychodzi, a lekarze chca dobrze na pewno, tylko w tym stresie i nerwach (oni tez sie pewnie Toba denerwuja) wychodza same zle emocje. Trzeba sie opanowac i na spokojnie podejsc do sprawy, zwlaszcza zeby im pokazac, ze mimo mlodego wieku jestes zrownowazona i odpowiedzialna osoba;) Wiem, ze to bardzo trudne, ale trzeba zawalczyc, a sama wiesz ze warto:)
Takze my tu trzymamy kciuki, jestes pod fachowa opieka i bedzie dobrze;) -
Ja caly czas mowie wszystko powaznie bo wiem ze inaczej nic z tego ale przyjdzie cudowna pani doktor i powie swoje i po gadaniu .
haen lubi tę wiadomość
-
haen wrote:MadaLena az sie usmiechnelam jak zestawilas te male spiochy z tym wielkim kombinezonem;) a ten wiekszy ma zakryte stopy? takie cieplejsze wlochate widzialam tez w sklepie KIK (za 50-60 zl)
Haen sama się uśmiałam jak zobaczyłam to połączenie
Tak kombinezon ma zakryte stopy- taki woreczek- becikzapinany na zatrzaski na dole.
Ale jak wymienie na 50-60 cm to chyba powinien być dobry, prawda?
Też dużo nie dałam bo 40 zł na przecenie w Kiabi.
Wydaje mi się że na takie cięzkie mrozy trzeba bedzie kupić inny ale ten jest polarkowy na misiu,wiec jak coś do tego kocyk i tez powinno być ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 12:14