Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
martus ; czemu ja o tym szybciej nie pomyslalam ? teraz mam za swoje i sie martw czy cos pomoga czy nie .
Tu robia tak jakas dziewczyna sie skarzy ze skurcze ma podchodza macaja brzuch miekki i z pyskiem ze nic jej nie jest ze zmysla sobie i tak do kazdej . a pacjentka dalej zwija sie z bolu -
No ale dziecko w trakcie wyjścia/spacerów itd i tak jest w wózeczku gdzie można przykryć kocykiem i jeszcze ochraniacz od wózka... wiec pytanie czy taki ortalionowy jak wstawiłam to bedzie przydatny odpowiedni czy taki właśnie bardziej misiowy/polarkowy?
Może doświadczone Mamuśki się wypowiedzą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 12:30
-
Izulka mam podobny do tego twojego niebieskiego po Laurce, taki a la kurtka z zewnątrz, w środku polarek, cieplutki na zimę, z odpinanymi skarpetkami i łapkami
Aparatka Jaki pokaźny brzusioA co do nazwy to nie myślałaś, żeby ująć w niej imiona dziewczynek?
Skarb, ja +9kg i mi mówią w przychodni, że super, bo wyjściowo miałam mało i teraz dopiero mi przybędzie i tak ma być..
A ty olej ich kup gazetkę i odpoczywaj
Kto mi dzisiaj zrobi obiad?????? -
No wlasnie kochana a niech sobiw gada najwazniejsza Nikolcia jak trzeba bedzie to do konca ciazy zostane w szpitalu dla niej wszystko ;*
Aniu z checia sie podziele z Toba szpitalnym obiadkiem -
Madalena, cos w tym stylu, tylko mój jest jakby bardziej dopasowany i na ekspres,a nie napki.
Nie mogłam się zdecydować który kupic, więc wzięłam obaBo ten futrzakowy tez jest śliczny.
Zdecydowałam się na rozmiar 56, wydaje mi się, ze będzie mi nawet wygodniej podnieść Małego. Dokupić zawsze zdążę większy jak zauważę, że zaczyna wyrastaćSynuś
-
Skarb,jak dobrze,ze wszystko z Wami w porzadku..
Kochana najwazniejsze,ze jestes pod stala opieka,a na nich musisz brac poprawke.
Wiem,ze to ciezka sprawa bo tez sie z takimi imbecylami zmagalam,ale to ich zasrany obowiazek by Ci pomoc.
Takze uzbroj sie w cierpliwosc i nie daj sie sprowokowac tylko sobie lez i o tym nie mysl.
W razie czego wolasz i musza sprawdzic co sie dzieje :*
Mala, to wiesz jaka traume przezylam
Narazie postaram sie o tym nie myslec, tak jak mowisz lepiej zajac sie przyjemnymi drobiazgami takimi jak wyprawka
Co do kolejek ze staruszkami to nie wygrasz hihi
Jak sie z takimi zadrze to nie popuszcza i jeszcze wiecej nerwow czlowiek sie naje
Tak to udaja,ze nie widza ciezarnej,a jak juz jej cos sie zaczyna dziac to zaraz wszystkie pary oczu na nia..
Chory geriatryk!
Magdalena, tez mysle o takim ortalionowym jak wkleilas przy koncu
Jak pracowalam w dzieciecym to byly takie i rewelacyjnie wszystkie schodzily,wiec tez tym sie kieruje
Mysle,ze cieplejszy zawsze sie przyda w zimie bo jeszcze nie wiadomo jaka ta bedzie.
W razie czego polarkowy tez chyba kupie, moze sie uda gdzies na promocji dorwac.
Aparatka, uwazaj na siebie bo to jednak spory ciezar do dzwigania teraz dla Ciebie..
Wiem,ze jestes Mama juz i musisz dbac o Szkraba,ale organizm wysyla Ci sygnaly bys zwolnila Kochana
Ostatnio jak bylam u lekarza i czekalam w kolejce to widzialam jak dziewczyna juz w zaasansowanej byla z Mama i dzieckiem takim juz 5 letnim gdzies.
Usnelo jej w kolejce i jak wychodzili z przychodzi to spiacego dzwigala go na rekach biedna z takim brzuszkiem.
Podziwiam takie Mamy silne.
Mam ostatnio spanie do 11 prawie,ze tak sie pochwale hihihWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 12:51
Jestes juz z nami -
izulkaa wrote:
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ja rodziłam w lutym i na wyjście miałam rozmiar 62 tylko odrobinę był duży ale do końca zimy wystarczyl. Teraz na wyjście mam polarowy cieplejszy bo termin mam przełom 10/11 wiec liczę ze jeszcze będzie w miarę ciepło. No a na chłodniejsze dni mam ten 62 taki jak mała opisuje.
Rozmarzona lubi tę wiadomość