Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My ze względów ekonomicznych chcemy pozostać przy dwójce. To przykre, że kasa jest wyznacznikiem ilości potomstwa.
Od 3 dziecka zaczyna się chyba tzw. rodzina wielodzietna? Chodzi mi o przywileje z tym związane? Dopłaty do czynszu, przedszkola, mniejsza opłata za śmieci (?)
Ciekawe co z tą ustawą 1000zł dla bezrobotnych na dzieci.. -
Masakra, mylam pieczarki do zupy i powiem Wam,ze nie nawidze czegos dluzej myc..
Zaraz mnie brzuch boli od trzymania z przodu rak i operowania nimi.
Tez tak macie,ze to dla Was katorga takie proste czynnosci jak trzymanie rak z przodu?Jestes juz z nami -
hehe my wynajmujemy mieszkanie bo nie dostalismy kredytu na swoje:( Mój wogóle chce wyjechać do szwecji albo norwegi zeby tam popracować i odłozyc na mieszkanie
U nas tez mialo sie skonczyc na dwójce a tu trzecie w drodze. -
Shibuya czekamy na fotki
Kurcze, facet powiedział mi wczoraj, że moja paczka też powinna być, ale już taka godzina, że wątpię
Chodzi ci nie o pościel a kołdrę? Wiesz, życie nas zmusi do prania jej jak dzidzia posiusia lub kupka przesiąknie
No i widzisz, a tak się martwiłaśShibuya lubi tę wiadomość
-
ja bardzo się nastawiałam na córeczkę, a nie planowałam nigdy więcej niż 1 dziecka, no i nie ukrywam jakoś mi tak przykro, że się nie udało, ale jak to mawiała moja pani od biologii w LO - "a jak się trafi chłopak, to cóż zrobić trzeba wychować.."
wiedziała co mówi - miała 3 synów
Micia lubi tę wiadomość
-
Shibuya jaaaaa zazdroszczę
szczególnie tych rożków i przewijaka takich gabarytów jeszcze chyba żadna nie ma
Facet dzwonił wczoraj po 15 i dopiero pakował ale twierdził ze dzis u mnie będzie czekam i czekam..
Co do kołdry to Laura ma taka na której jest napisane ze można prac może zobacz metkę?
Ginger dokładnie u nas robią miny na dwie dziewczynki. A co to musi być parka? Ja mam brata i zazdroscilam zawsze innym że maja rodzeństwo tej samej plci
Rozmarzona ale z tego co czytam to wiele listopadowej ma problemz bólem brzucha wiec to chyba normalne
Ja tymczasem się położyłam bo mnie glowa boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 15:56
-
E tam Aparatka nie przejmowalabym sie
To wylacznie Wasza sprawa, kochacie sie i to najwazniejsze.
Nie ma sie czego wstydzic bo dzieci to cos pieknego.
My z Mezem tez na dlugo przed slubem juz sie staralismy o dzidziusia,
ale niestety nie udawalo sie.
Tak to pewnie tez juz dawno Dzidzia by bylaJestes juz z nami -
Wlasnie takimi co mam za dnia to sie nie przejmuje bo wiem,ze normalne bole co zwykle.
Jednak martwi mnie, gdy przy myciu czegos dluzej boli jak trzymam rece wyzej.
Chyba sie wtedy nic nie odklei?
Mi to zaraz strach staje przed oczami,ze cos moglo by sie stac tak jak przy trzymaniu rak w gorze podczas wieszania firanek.
Nie wiem jakas przeczulona sie robie ostatnio,a przeciez obiady trzeba robic ;/Jestes juz z nami