Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka a moze masz uczulenie na jakis skladnik, ktory jest w antybiotykach?
Wydawalo mi sie standard, ze na samym poczatku lekarz zleca hormony tarczycy, ale jak widac nie kazdy to praktykuje:/ a czasami nawet czlowiek nie ma swiadomosci:( to tak jak z tym testem obciazenia glukoza...i wiecie co zlosci mnie, ze lekarze tegl nie zlecaja, bo takie proste badania moga pomoc wyeliminowac problemy (z ktorymi rodzice pozniej zostana sami oczywiscie) -
Shinuya nie próbowałam nigdy
tylko ze to zmniejszy opuchliznę ale nie zlikwiduje infekcji w środku
.. No nic poczekam do środy...
Haen nie wydaje mi się, bi przed wizytą nie brałam nic nowego.. Ale podejrzewam ze może tez byc,od luteiny bo,ona rozpulchnią wszystko a biorę ja od poczatku...
Haen dokladnie ! To powinien byc wymóg..
A pytali was wasi lekarze o grupę krwi ojców dziecka ? Tez jakos mam wrażenie nikt nie patrzy ze może byc konflikt serologiczny..Shibuya lubi tę wiadomość
-
Ja co chwile mam infekcje zarówno przed ciążą jak i teraz. Kilka razy już brałam globulki antybiotyk. Teraz myślę znowu zrobi mi wymaz żeby sprawdzić a coś czuję ze znowu się tam coś dzieje
Ale się paskudnie czuje. Brzuch mi napieprza mimo że leżę. Zwariować można:( -
Shibuya, samo bez lekow tsh nie spadnie,a moze wrecz wzrosnac..
Nie czekalabym tak na zbawienie tylko jutro zapytala lekarza i zapisala sie koniecznie do endo.
Czasem przez cala ciaze trzeba brac hormony,a w innym przypadku i do konca zycia jak i ja.
Najwazniejsze by szczegolnie przypilnowac tego w ciazy
Mala, zamawialam kosmetyki pielegnacyjne,pieluchy itp
Dokladnie to prawie cala liste,ktora kiedys wkleilas od LU-PI-LU
Niezla, gotowa sciagawka jak dla mnie bo ja zielona w tym temacie.
No to swietnie,ze takim poznym wieczorem,a jeszcze paczke dostalas
Ja pewnie dopiero we wtorek dostane.
Ile czekalas na paczke?
No wlasnie tez mnie zastanawia,ze nie zlecaja grupy krwi ojca, a moj jej nie zna np.Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami