Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
z badaniami to tak szyjke trzyma pessar , mam skurcze, boli mnie dzis cholernie
Daja kroplowke wiadomo biore leki kaza lezec nie wstawac i sie nie stresowac zeby dzieciatko w brzusiu siedzialoboze ..
Az mi ciezko przytoczyc.slowa bo po dzisiejszym obchodzie nie wiem co myslec wiem ze dobrze nie jest -
Powiem szczerze .. slysze to samo co przy Roksance nie wiem co myslec ..
Tfu tfu bym nie wywolala wilka z lasu ale tak sie boje ;( -
Skarb Kochana tym razem masz pessar, nic złego nie może się wydarzyć :*. Wszystkie jesteśmy z Tobą, więc masz duchowe wsparcie jakby co
. Staraj się myśleć pozytywnie, albo o czymś przyjemny, wiem, że to dla Ciebie nie jest łatwe, ale tylko tak może teraz sobie i dzidziusiowi pomóc. Ściskam
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
szyjka trzyma.sie na pessarze i jest krorka
Na poczatku mysleli ze sobie zmyslam ale jak rano przyszli i wieczorem to wylapali skurcze. . Nie bylo mojej calkiem inne podejscie .
Dziekuje mamusie jestescie moim wsparciemtam mi smutno
-
Skarb, najważniejsze,że jesteś w szpitalu pod stałą opieką. Wszystkie trzymamy za Was kciuki :-*
Ona89, a czy Twój lekarz tłumaczył dlaczego szybkie wypicie roztworu glukozy mogłoby zaburzyć wynik i w ogóle w jaki sposób? Wg wytycznych Ministra Zdrowia trzeba to wypić do 5min. Na chłopski rozum, wyrzut insuliny będzie dokładnie taki sam po spożyciu danej ilości glukozy w określonym czasie.
Dziwią mnie takie nadinterpretacje lekarzySynuś
-
Skarb nie wiem co powiedziec aby ukoic chodz troche Twoj strach...wiedz ze jestesmy z Toba!! Modle sie oto aby Nikola siedziala grzecznie w brzuszku!! Badz dobrej mysli teraz masz paser i jestes juz w szpitalu wiec sytuacja w brew pozorom jest bezpieczniejsza niz poprzednio! Tule mocno :*
-
Mala, a to nie wiedzialam,ktora z Was dokladnie wylapala LUpilu,ale bardzo przydatne
A wiec dziekuje Ginger hihi ;*
Dokladnie takie rzeczy zamawialam jak pisalas.
Moze na paragonie tak to okreslili bo maja ogolne kody, np jak w sklepach jest na czapeczki,rekawiczki itp- dodatki
Choc wydaje mi sie,ze od tego sie odchodzi i dokladnie zazwyczaj wpisuja rodzaj danej rzeczy.
Wlasnie tak sie zastanawialam do czego szare mydlo,a to do podmywania pozniej tak?
Skarb, trzymaj sie dzielnie!
Najwazniejsze,ze w koncu Cie wzieli na powaznie i teraz beda sie Toba wlasciwie zajmowac.
Jak tylko cos Cie bedzie niepokoilo to zaraz lec do poloznej i niech wzywa lekarza.
Najwazniejszy jest teraz spokoj i to bys lezala Kochana ;*Jestes juz z nami -
Mikado flanelowe super, tetrowe są dość cienkie ale one chyba takie maja być? Białe wzięłam głównie na bioderka, kolorowe do przecierania buzki jakby się ulalo wiec jak dla mnie wystarczające.
Ona córka wylądowała na oiomie gdy miała 1,5miesiaca. W ciągu doby straciła 20% masy ciała wiec zamiast piersi dostawała kroplówkę i mleko dla alergików. Potem ja przystawialam ale nie przybierała i nie wiedziałam czy coś pije czy tylko ssie wiec znow modyfikowane. I nie chcialam robić dziecka za blazna ze raz dostaje a raz nie więc odsrawilam całkiem
Skarb teraz masz pessar wtedy nie miałaś. Modlimy się tu za twoje dzieciątko :* -
Rozmarzona w szkole rodzenia nam mówiła położna żeby rane po nacięciu myc szarym mydłem. Pewnie są na to różne szkoły ale u mnie się sprawdzilo- noc nie szczypialo i super się goilo wiec wzięłam znów.
W szpitalu u nas dokarmiaja swoim mlekiem bo zwykle na początku mamy maja mało pokarmu. Choć takiemu maluszkowi podobno łyżka dziennie starczyRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mala, to nawet nie wiedzialam i tez w takim razie kupie szare mydlo.
Czlowiek nawet nie wie, ja bym pomyslala,ze moze jakies zakazenie czy cos sie od tego zrobic
Wlasnie,a ja nie wiem co w szpitalu zapewniaja,wiec bede musiala polozna wypytac przed wizyta u gina.
Tylko ta pewnie mi wyleci ze szkola rodzenia -.-Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami