Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka, trzymamy kciuki by wszystko bylo dobrze i wszystko sie z Wami unormowalo ;*
Mikado, tez bym sie stresowala jakbym szla do szkoly rodzenia
Ruchami sie nie przejmuj bo czasami Dzidzie maja leniwe dni w taka pogode
Jak tam ranki minely Kochane?
Ja wlasnie kawke pije i jem ciasto gotowe niestetyJestes juz z nami -
Rozmarzona podziel się
ja póki co kawę sobie odpuszczę bo wysokie ciśnienie mam o dziwo
Bylam teraz pochodzić za prezentem ale w sumie nie pomyślałam o tym żeby ciasto kupictak się zmachałam ze szok... Wróciłam z podwieszonym językiem
ale chociaż udalo mi się kupic cos
Zorro bylam w pepco ale u nas nie bylo niczego takiego.. Kupiłam model do składania w innym sklepienie mogłam sie oprzeć będąc w pepco żeby nie kupic czegos dla mojej malutkiej..
kupiłam bajeczki -będę czytać bo ponoc juz słyszy
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona spoko, teraz jem nutelle i nie ma dla mnie rzeczy za slodkich
Co będziecie kupować ?
Ja dzisiaj nie gole nóg.. Będę miec i tak długie spodnie.. Z reszta mój musi zrozumieć , albo sam mi ogolićpóki co wybieram to pierwsze
Wczoraj próbowałam ogolić moja pipcie ale jest tak opuchnięte ze zrezygnowałam po połowieale trudno, na wybieg nie idziemy
-
Dokladnie nie ciagnie nas do seksu to co za roznica haha
Mi sie udalo i z psioszka uporac bo kto wie co mnie dzisiaj bedzie czekalo
Moja ochota na seks jest minimalna,a strach Meza w sumie do pokonania jak zawsze,ale zalezy od moojego samopoczucia
Na szczescie znalazlam wygodna pozycje do golenia nog i jedynie w tym drugim miejscu zaczynam miec powoli problem i robie to pobieznie
Alez mamy ciekawe tematy o psiochach hihiizulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wiesz potrzebuje kupic sobie kosmetyki bo tych juz wieki nie kupowalam,ale mi sie sporo rzeczy pokonczylo.
Dla Malutkiej wczoraj zamowilismy sporo rzeczy,wiec limit wyczerpalam na ten miesiac .
Chociaz jak cos sie rzuci w oczy to znajde sposob na Mezusia
Tizulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
O ja cie Shibuya to masz zagwozdke z plcia...
to sie zmieniaja koncepcje lekarzowi:D
Ale na Twoim miejscu poszlabym do endokrynologa na konsultacje...zreszta Natalia napisala Ci co jej kolezanka uwaza, moim zdaniem to tsh jest za wysokie.
A co powiedzial na obciazenie glukoza?
Mi jeden z lekarzy powiedzial, ze szyjke uwaza sie za dluga, jesli ma powyzej 2.5 cm, a Ty masz jeszxze zapas 0.5 cm, wiec ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:21
-
Tez mi sie wydaje tak jak napisala haen, ze tsh za duze ..
Jakos to zbagatelizowal,a wedlug mnie powinien Cie odeslac na konsultacje do endokrynologa,a nie takie strzelanie
Tak samo wczoraj pisala Natali,a raczej rada jej kolezanki.
Ale nie wiem, nie znam sie az tak,wiec nie moge zagwarantowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:23
Jestes juz z nami -
Shibuya a ten lekarz ma specjalizacje z endokrynologii? Ja bym poszła na konsultację. Koleżanka Tym się zajmuje i zanim miałam wizytę to mi powiedziała, po wynikach co mi jest. Konsultowała też teściowej wyniki i usg tarczycy i wszystko się potwierdza. Nie starsze ale proszę skonsultuj to sobie.
Mój mąż stwierdził,ze skoro u Ciebie jest opcja córki, to u nas tym bardziej. Cały czas ma nadzieję. Super że z maleństwem wszystko dobrzeShibuya, Molcia lubią tę wiadomość
-
To mnie przeraża podejście tego lekarza. Z całym szacunkiem ale to, że jesteś szczupła nie daje gwarancji, że nie ma podstaw do obciążenia glukoza. To ja bym go poprosiła na piśmie o potwierdzenie braku przeciwwskazań. Po przejściach w pierwszej i drugiej ciąży nie ufam lekarzom. A tragedia w rodzinie Adama tylko mnie utwierdza
haen, Molcia lubią tę wiadomość
-
Dziwi mnie to podejscie do glukozy, ale rozumiem Cie, ze jestes rozdarta miedzy tym co lekarz mowi, a co my baby na forum
Ja sie ciesze, ze lekarz do ktorego chodze na usg podtrzymal wersje z prenatalnego, wcziraj to nawet wargi sromowe mi pokazal i dziurki od nosa od spodu -
Shibuya ja mam test na glukoze dopiero w sierpniu mi lekarz powiedzial ze wczesniej nie musze robic..ale wiesz co lekarz to inne opinia..fajnie jest robic badania czesto no ale ja poczekam do sierpnia
-
Rozmarzona no widzisz
ja nogi gole pod prysznicem.siadam na skraju ,wyciągam nogi i na siedząco sie staram
Twoj mezulek to tak jak mójtez miałam nie kupować nic alr nie da się oprzec:) zwłaszcza jak sir widzi takie słodkości dla dziewczynki
Shibuya to faktycznie masz hecęciekawe kto tam siedzi u ciebie
a kupowałaś juz cos ?ja na szczęście od poczatku mam dziewczynkę i tak zostało
3razy potwierdzona
Tez bym gdzies szła na twoim miejscu z tym tsh. Jak nie chcesz do Endo od razu to idź do rodzinnego z wynikami i zapytaj co z tym.. Będziesz spokojniejsza
-
Shibuya, idz do endo i zobaczysz co Ci powie.
Jezeli sie utwierdzi,ze masz brac leki to zglosisz lekarzowi,ze masz np niedoczynnosc wedlug endo i to jemu wtedy powinno byc glupio,ze to zbagatelizowal.
Nie powinnas myslec o lekarzu tylko o swoim i co wazniejsze Malenstwa zdrowiu
Powiesz wtedy mu,ze Cie to trapilo i chcialas sie poradzic specjalisty w tej dziedzinie albo wgl sie nie bedziesz tlumaczyla.
Izulka, a ja sie wtedy wykladam na wyrze na reczniku i jade z koksemShibuya, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Shibuya gratuluję wizyty
ja też ufam swoj gin, która narazie nie robi mi obciążenia, też powiedziała, że jeszcze jest za wcześniej
Skarb mam nadzieje, że u was wszystko ok ?
Widze, że aktywnie mamusie dziś spędzają sobotę, ja też od rana na zakupach i mężulek dziś serwuje obiadek, schab pieczony pod beszamelem z pieczarkami, mmm pycha
Muszę przystopować ze słodkim, ostatnio sobie pofolgowałam i od razu czuje się "większa"
Od pon znów na basen 3x w tyg, zejdzie zbędny tłuszczyk, zostanie tylko to, co wartościowe, mam nadziejeShibuya lubi tę wiadomość
-
Wlasnie zawsze myslalam,ze predzej sie moze zrobic z dziewczynki chlopczyk,a ostatnio kolezanka utwierdzila mnie w przekonaniu,ze czescie jest na odwrot
Niby u dziewczynek cos co na poczatku wystaje i wyglada na fifolka, czesto okazuje sie wargami sromowymi,ktore pozniej po czesci sie tak jakby wchaniaja i zostaje dziewczynka
Ja nie wiem co by to bylo jakby po ur sie okazal chlopiec hihih
Wszystko rozoweJestes juz z nami -
Obciążenie glukoza robi się między 24 a 28 tc
Mój mąż liczy, że jednak córeczka będzie. Zobaczymy 21.07 a 12.08 potwierdzimy.
Ja ogarniam ubrania, wczoraj Nati dostała dwa worki po koleżance ubrań i przeglądam z grubsza. Zaraz zabieram się za jagodzianki ale muszę odpocząć