Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
może jestem przewrażliwiona ale myślicie że nieleczona infekcja przez 3 tyg będzie nieszkodliwa dla dziecka?
zrobie w przyszłym tyg posiew, mocz.. i zobacze co mi to wyjdzie..
wiem, że do tego debila już nie pojde.. pojde najwyżej jeszcze do kogoś innego albo będe cierpliwie czekać do wizyty mojego gin... -
izulka : bo trafilas na takiego pajaca . ale on musi i tak najperw zrobic ci mocz czy cos wyjdze.. Jak nie wyjdzie bo jest infekcja ukryta no nie wiem jak to nazwac to mu ba reke wiem o czym mowie bo tez chodzilam na nfz to jakby nie pobyt w szpitalu to nie wykryli by infekcji i nawet nie wiem co by to bylo ach az strach pomyslec
wiec jak ci ten konowal nie zrobi to lepiej zrobic za pieniazki i wiedziec jaka terapie zastosowac .. -
Izulka : stosujesz chociaz jakies globulki.
No nie mozesz dostac gwarancji czy ta infekcja nie zaszkodzi przez te 3 tyg .Wiec jak najszybciej w miare mozliwosci zrob wszystkie badania -
Ja po wizycie. Dzisiaj mi zrobił szczegółowe usg dużo czasu poświęcił na sprawdzenie serduszka. Wszystko w porządku mały waży 695g;) moja waga od początku to 5,5kg na plusie i mój gin się śmieje ze jeszcze nie dobilam do swojej prawidłowej wagi jaka powinnam mieć przed ciążą. Z szyjka tez ok ma 3,4cm wiec trochę się skrócila ale na tym etapie jest ok. Lekarz ma nadzieję że dotrwamy do końca bez pessara. Moje bóle i skurcze nie powodują skracania szyjki wiec nie ma co panikować musze to jakoś przejść.
izulkaa, Aga_502, Micia, moodliszka, Shibuya, Rozmarzona, Molcia, Mala_Czarna_89, Ona_89', Zorro, haen lubią tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Izulka : stosujesz chociaz jakies globulki.
No nie mozesz dostac gwarancji czy ta infekcja nie zaszkodzi przez te 3 tyg .Wiec jak najszybciej w miare mozliwosci zrob wszystkie badania
skońćzyłam brać to co mi kazał.. więc od poniedziałku nie biore juz nic.. ;/
-
Mala_Czarna_89 wrote:Uff jednak da się posprzątać całe mieszkanie w ciąży
-
Izulka ty masz przechlapane z ta infekcja i lekarzami:/ jak mnie coś niepokoi to dzwonie do gin mówi co mam brać jakie badania zrobić. I wyniki konsultuje tel chyba że trzeba receptę to wtedy tylko po nią jadę. Nie masz możliwości żeby zadzwonić do swojego gina?
-
Izulka ja też dostałam pimafucin już dwa razy w ciąży brałam nie pomogło i czekałam do wizyty. Na następnej dostałam macmiror na mieszane zapalenie i pomogło mam spokój. Ten Pimafucin jest chyba tylko na grzybicze zapalenie i gówno pomaga.
Najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do swojego gina.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
no włąśnie zadzwoniłam , kazał zrobić posiew i jak wyjdzie zły to przyjechać wcześniej na wizyte.
micha też brałam 2 razy ;P za pierwszym razem pomogło ale teraz? ;/
no on jest łagodnym lekiem więc na pewno nie na wszystko..
tylko mój gin jest w sumie 50km ode mnie i w dodatku prywatnie więc co tydzień też nie będe jeździć..;/
-
Ginger, a ja sie tu zastanawialam gdzie ty sie podziewasz
A tu taki psikus,ze na wizycie, gdzies mi to umknelo
No to kawal chlopa juz tam rosnie i sie dziwic,ze tak brzuszek Cie ciagnie
Najwazniejsze,ze wszystko dobrze i lekarz Cie uspokoil,ze te bole nie szkodza w zaden sposob.
Super ciesze sie,ze wszystko u Was dobrze :*Ginger84 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Izulka, jak sie cos dzieje to bedziesz musiala podjechac..
Zrob,wiec badania jak kazal i potem sie okaze czy bedzie taka potrzeba.
Dal Ci instrukcje,wiec sie nia moze lepiej pokieruj i bedziesz spokojniejsza
Temu sie juz nic nie zaradzi jezeli trzeba bedzie jego konsultacji co do lekow.
izulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Izulka miał problem bo na nfzcie muszą rozliczać się z każdej pacjentki i pewnie twierdził, że skoro masz innego gina, to niepotrzebnie zawracasz mu gitarę. I pewnie osiągnął swój cel bo drugi raz do niego nie pójdziesz.
Spokojnie, stosuj się do rad swojego gina i na pewno nie zaszkodzisz maluszkowi. Infekcje w ciąży zdarzają się bardzo często, oczywiście trzeba je leczyć, ale przypadek Anity jest jednym na milion, nie denerwuj się
Madalena ja też sprzątałam dotąd mieszkanie na dwa razy, ale dzisiaj dałam czadu i jestem z siebie dumnaizulkaa lubi tę wiadomość