Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala jeden na milon .. badz co badz nie fajnie zabrzmialo bo kazda z nas moze byc ta jeda na milon. dlatego tak napieram na to by leczyc by nic sie zlego nie stalo bo leczona ok ale nie leczona to wielkie rryzyko . lepiej zaplacic za badania niz potem bic sie w glowe .Takie moje zdanie .
Tak przezylam swoje i tak przezywam te infekcje i wgl z Wami.
Duzo wczesniakow rodzilo sie wlasnie z powodu nie wykrytej nie leczonej infekcji . Wiedz radze kontrolowac i tyle .izulkaa lubi tę wiadomość
-
no spacer zaliczony , chata posprzatana, obiad zrobiony i kocyk skrojony:) Teraz chwilka przerwy i do szycia:)
Dobrze macie ja codziennie cale mieszkanie 3 pokojowe sprzatam bo moj nie ma czasu nigdy a wiadomo jak to przy dzieciach jest. A ostatnio mieszka z nami jeszcze mojego brat i mnie az trafia bo taki syf zostawia ze nie mam sily juz. Zje gary pierdzielnie w kuchni i idzie dalej.
Mój znajomy był w fundacji i wiecie co to wcale nie takie łatwe jest cos tam złąatwic. Zaczeli narazie działać na własną ręke. My jako znajomi tez hccemy pomóc postawilismy jzu u jednej w pracy puszke do wrzucania pieniazków. JAkies licytacje na allegro pójdą narazie na nasze konta bo nie ma jednego a potem sie da kase w kopercie rodzicom albo wplaci je na te z fundacji:) nie ma co czekac kazdy dzien sie liczy:) -
Nic wam nie mowie wiec opowiem Wam chociaz co dzis bylo na rannej wizycie no przyszli lekarze wyszlo ze mam infekcje wiec daja mi zastrzyki przeciwko niej od dzis czyli jeszcze z 4 dni beda mi go podawac . Co do brzuszka odstawili mi kroplowke chodz ciagnie mnie tak brzuszek ale lepiej niz bylo no i wiadomo biore te leki co zawsze i globulki.. Co do krwi nadal nie wiem skad i czy to zle czy nic groznego ...pewnie po antybiotyku wypisza by miec z glowy. Jaki szpital tacy lekarze .
-
Modliszka, a widzisz ja tez nie zamawialam,a jak zaczelam to o widzisz
Aparatka, to mialas powera
Wlasnie sie zwazylam i juz ponad 7 kg na plusie hihi Dzidzia rosnie ladnie
Maz wczoraj jak zapinal mi koszulke nocna profilowana taka na biuscie to stwierdzil,ze juz w biuscie nie dopnie jej i byl w szoku jak piersi jeszcze bardziej mi urosly
Jestes juz z nami -
Ginger, aż mnie wmurowało. Poważnie! Niezmiernie mi miło, że są na świecie takie dobre duszyczki
Dziękuję Ci z całego serduszka, że o mnie pomyślałaś
Tylko ja musiałam odstawić Luteinę, ponieważ się na nią uczuliłam. Pisałam Wam kiedyś, że najprawdopodobniej podłapałam coś w szpitalnej toalecie,bo mnie wszystko piecze, swędzi i mam zaognione. Lekarz dał mi Clotrimazol, który nie zadziałał. Wpadłam na pomysł,że to Luteina (jak się okazało miałam ulotkowe objawy uboczne), odstawiłam i na następny dzień wszystkie okropnej dolegliwości minęły.
W pon byłam u lekarki zastępującej mojego gin i przepisała mi podjęzykową. Wykupiłam ją,ale nie uzywam, bo mnie nastraszyła, że na tą też najprawdopodobniej dostanę uczulenie (wysypka, świąd, obrzęk twarzy). Jak dotąd skurcze się nie nasiliły na szczęście.
Ale raz jeszcze Ci dziękuję za chęci, jesteś wspaniałym człowiekiemGinger84 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Wlasnie, zajscie w ciaze do polowy stycznia to nie jest dobry pomysl
no nic zamiast robienia dzieci, bede musiala sie wziac do roboty
Odnosnie IP: jak ja pojechalam z krwawieniem, to nikt mi krwi nie ppobieral ani nie robil zadnych wymazow, ale moze dlatego ze to krwawienie bylo...od takich rzeczy jak infekcje powinnien byc lekarz prowadzCy, a nie IP, bo potem tak jak ja bylam naglym przypadkiem i sie stresowalam, tak siedzialy sobie panie, owszem ciezarne, zrelaksowane czekajace na badania, ktorych prawdopodobnie nie uzyskaly od swojego lekarza:/izulkaa lubi tę wiadomość
-
Skarb jestem tego samego zdania.. Lepiej leczyc takie rzeczy od razu to by nie chodzi tylko o mnie.. I brzuch moze zacząć twardniec i do dzidziusia sie dostać a wtedy jest nie wesoło.. Naczytalam sie o tym..nie panikuje ale po prostu wiem ze lepiej dmuchać na zimne.. Zwłaszcza ze tyle się starałam o dzidzie.. Jak by sie cos stalo to bym sobie nie darowała. Wiem ze inne nastawienie maja tez osoby ktoś przechodzą ciaze bezobjawowo badz po prostu bez staran ... A inaczej osoby które co miesisc maja jakies przygody badz staraly sie dlugo...
Rozmarzona cos tam zamowila znowu ?
Mi kombinezon przyszedł dla malejwstawie moze jutro
Moodliszka dostałaś ta poduchę od męża ? Kupujesz ja w końcu?
-
Skarb jak cie wypiszą nawet to będziesz musiała leżeć.. W szpitalu przynajmniej nic nie musisz robic.. Obiad ci dadzą itd..
Wiec lepiej żebyś byla w szpitalu juz do konca.. Ale jesli cie wypiszą to musisz sie przenieść chyba do mamy czy gdzies..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 17:04
-
Dziewczyny mysle, ze kazda sie denerwuje i nie ma co pisac, ze jak ktos przechodzi ciaze bezobjawowo (bo kazdy ma jakies objawy, tylko insczej sie je odczuwa) lub szybko zaszedl w ciaze, to tego nie zrozumie, bo to jest nie fair;)
Kazda sie denerwuje i chce, zeby bylo dobrze i nie piszmy takich rzeczy, bo mi np.zrobilo sie niefsjnie. Kazda ma jakas historie i doswiadczenia, ale nie kazda o tym pisze publicnie.
Peace (bron boze PiS) and love.
Mowilam to ja Haenmoodliszka lubi tę wiadomość
-
Izulka, nawet mnie nie denerwuj,ze znowu Ci cos przyszlo,a ja jak czekalam tak dalej nie ma kuriera
Chodzi caly czas o te same rzeczy pielegnacyjne itp.
No nie wiem jak dla mnie to ta firma kurierska pewnie jak zawsze cos.
Jeszcze sie nie zdziwie,ze siedze ciagle teraz w domu,a znowu bedzie tel,ze paczka wrocila i czy znowu maja wyslac bo kurier nikogo nie zastal -.-
To fakt,ze dziewczyny,ktore dlugo sie staraly, to ich pierwsze dsziecko i co chwile cos je spotyka przechodza to stresowo gorzej, zwyczajnie sie martwia.
Staralam sie 3 lata,moje pierwsze dziecko i od poczatku nie bylo kolorowo,a wiec w psychice gdzies tam ciagle strach jest i powtarzanie "Zeby bylo wszystko dobrze". Nie chodze oczywiscie nabuzowana stresowo i nie wyrywam sobie wlosow z glowy bo chce by Dzidzia byla jak najspokojniejsza i pomagaja mi jej ruchyStrach jednak gdzies siedzi gleboko wlasnie,ze tyle staran i naprawde upragnione dziecie,ze sie czeka z niecierpliwoscia i taka nadopiekunczoscia.
Jestes juz z nami