Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Obraz jajnikow mialam podobny jak przy pco i lekarz mowil, ze moze nie byc latwo itd. i ja chyba sobie wzielam to do serca, wlasnie nastawilam sie,ze to troche potrwa i jakos tak zaskoczylo. Jak poszlam do tej lekarki potwierdzic ciaze, to sama sie zdziwila...
i nie wiem czy to fuks czy jednak z jajnikami jest ok...nie wiem czy pecherzyki same pekaja, bo wtedy po raz pierwszy i ostatni bralam ovitrelle.
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ona Kochana, a zebys wiedziala,ze w koncu sie doczekalam hihi
!
Ile mozna czekac
Troche w pokoju staralam sie miejsca zrobic,ale pare czynnosci i juz brzuch boli,wiec ide polezakowac,a jutro dalsza czesc.
Wiecej rzeczy i tak musi czekac na Meza bo wysoko polki i musi mi pomoc to sciagac i wkladac,zamieniac miejscami.
Ahhh przyjemnie sie tak szykuje wszystko dla tego malutkiego Szkraba i robi sie tak Dzidziusiowo)))
Ona_89' lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona a pokoik juz opróżniłaś dla malej? U nas na poczatku bedzie chyba łóżeczko w salonie ( tutaj tez śpimy) a jak będzie trochę wieksza kolo 4miesiaca moze.. Chociaz nie wiem kiedy najlepszy moment żeby ja przenieść do osobnego pokoju
Tam ma juz komodę opróżnioną gdzie będą jej rzeczyale jest tam tez lóżko które trzeba będzie wynieść wtedy jak łóżeczko przeniesiemy
póki co wole miec zapasowe lóżko bo jak by tak dala nam popalić w nocy to żeby mój magl sie chociaz przespać do pracy w spokoju
Wtedy tez pewnie jak ja przeniesiemy to zrobi sie typowo pokoik dla niej. Teraz i tak nie bedzie takiego urokuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:43
-
Izulka to faktycznie sporo przeszlas. Ale widać że masz dobrego ginekologa, który o Ciebie dba:) takze mimo tych przejsc w listopadzie będziesz szczęśliwą mamusią
A córcia jak sama piszesz wybrała najlepszy moment żeby przyjść na świat
Shibuya nic się nie martw! Wszystko będzie dobrze. Nawet jak wynik będzie nadal wysoki to leki go obniżą! Ja też msm problem z tarczyca, biore leki i jest ok.Shibuya lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona pokarz co zamowilas
zrób fotę calosci
Jaki kontrahent? Polecasz ?
Shibuya nie Martw sie nic.. Wyjdzie ci wysokie to weźmiesz leki i nie myśl tyle bo stres bardziej szkodzi niż te leki :-*
Pisze na recepcie nawet ze to są naturalne hormony tarczycy, takie co my wytwarzamy tylko musimy wspomóc produkcje..
Tez sir balam alr wierze ze wiedza co robiąShibuya lubi tę wiadomość
-
Ona dokladnie ! Dlatego chociaz mogla bym zmienic na kogoś bliżej i tańszego ale stwierdziłam ze skoro doprowadził do ciąży to nie zmieniam chociaz wyjdzie mnie sporo kasy za to wszystko..
Wierze ze wie co robi..tez z przypadku trafiłam na swojego gin bo w desperacji szukalam kogos o dobrych opiniach na Internecie
Wierze ze się doczekamy w końcu i wycaluje każdy paluszek w listopadzieOna_89' lubi tę wiadomość
-
Izulka, lenia mam do wykladania tego by zrobic zdjecie <wstydzi sie> hihi
Ogolnie to Ci moge wymienic
Pieluszki tetrowe biale, kolorowe i flanelowe, kremy pielegnacyjne, na odparzenia itp,mydelka,waciki do pepuszka,paleczki do uszek,proszki do prania oraz plyn, myjka, szczotka do wloskow,podklady dla mnie poporodowe,butelki duze i male,smoczki.Mniej wiecej tyle
Jezeli chodzi o pokoik to bedziemy sie przenosili typowo do sypialni i tam tez bedzie lozeczko.
W razie jak Maz bedzie mial nocki to za dnia ma drugi pokoj.
Szafe mam tam duza,wiec musze tylko troche rzeczy poprzerzucac i beda poleczki dla Malej.
Wgl to Maz chce tam najpierw odmalowac,a pozniej lozko obrocic w poziomie bo za duzo tak miejsca zajmuje jak stoi na wprost.
Bedzie wtedy wiekszy dostep do lozeczka i w miare miejsca
Co do glodu to Maz przywiozl swieza dostawe mego zamowienia,wiec ide napadac na jadlo bo tez ciagle glodne!
Ona_89' lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Izulka, Kochana, przepraszam Cię najmocniej! Tak jakoś myślałam, że zapomniałam komuś ostatnio odpisać, bo przecież już pytałaś o tą poduchę!
chyba, że mam deja vu xD
Nie, nie kupił mi jej mąż, bo od jakiegoś czasu dobrze śpię i stwierdziłam, że póki co nie jest mi potrzebna
W ogóle to jestem załamanasiedzieliśmy nad kompem i oglądaliśmy mebelki dla małego, w sensie łóżeczko, komodę, jakieś półeczki... No i oczywiście nie doszliśmy do porozumienia
jemu podoba się całkiem co innego, mi też. I w rezultacie tylko się nawkurzałam i wyłączyłam to wszystko w pizdu za przeproszeniem
nie mam sił. No i teraz tak się boję, że nic mi się nie spodoba. Nie wiem gdzie szukać
-
dziewczyny moze mnie zainspirujecie:)
http://www.sklep.torelle.pl/amila-p1591.html kolor ciemnoniebieski
jakie dodatki do takiej sukienki? powiedzmy, ze kolczyki mam, ale czy jakis wisior do tego? czy lepiej bransoletke?
kopertowke w jakim kolorze?
na wszelki wypadek bede miec szary sweterek (aczkolwiek ma byc cieplo, wiec nie wiem czy w ogole go zaloze) i prawdopodobnie czarne baletki (lub czarne buty na obcasie) -
Modliszka a moze zrobcie własny projekt taki jaki sie wam obojgu spodoba. Ja wlasnie zamówiłam u stolarza i bede miala idealne wymiary takie jak mi pasuja i nawet cenowo 200zl mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 20:05
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Ona, jak mi wybrał takie kremowe, to mi ręce opadły. Licho wyglądają nawet na zdjęciach i jak dla mnie to nawet nie jest kremowy kolor, tylko jakby stary zżółkły od dymu papierosowego
To co nam się podoba razem, to takie naturalne, drewniane, ale gdy znowu znajdziemy takie, to są albo bardzo niewymiarowe, albo za drogie.
Ale mężuś już dzwoni do kolegi, który ma znajomego stolarza