X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smieje się tylko ze moja córcia jest mądrzejsza od nas :P bo pojawila sir jak kupiliśmy mieszkanie, obroniłam się i miałam zarezerwowany zabieg w szpitalu żeby pomoc jej przyjść na świat :)

haen lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obraz jajnikow mialam podobny jak przy pco i lekarz mowil, ze moze nie byc latwo itd. i ja chyba sobie wzielam to do serca, wlasnie nastawilam sie,ze to troche potrwa i jakos tak zaskoczylo. Jak poszlam do tej lekarki potwierdzic ciaze, to sama sie zdziwila...:D i nie wiem czy to fuks czy jednak z jajnikami jest ok...nie wiem czy pecherzyki same pekaja, bo wtedy po raz pierwszy i ostatni bralam ovitrelle.

izulkaa lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona Kochana, a zebys wiedziala,ze w koncu sie doczekalam hihi :D!
    Ile mozna czekac :O

Troche w pokoju staralam sie miejsca zrobic,ale pare czynnosci i juz brzuch boli,wiec ide polezakowac,a jutro dalsza czesc.
    Wiecej rzeczy i tak musi czekac na Meza bo wysoko polki i musi mi pomoc to sciagac i wkladac,zamieniac miejscami.

Ahhh przyjemnie sie tak szykuje wszystko dla tego malutkiego Szkraba i robi sie tak Dzidziusiowo :))))

Ona_89' lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona a pokoik juz opróżniłaś dla malej? U nas na poczatku bedzie chyba łóżeczko w salonie ( tutaj tez śpimy) a jak będzie trochę wieksza kolo 4miesiaca moze.. Chociaz nie wiem kiedy najlepszy moment żeby ja przenieść do osobnego pokoju :)
    Tam ma juz komodę opróżnioną gdzie będą jej rzeczy :) ale jest tam tez lóżko które trzeba będzie wynieść wtedy jak łóżeczko przeniesiemy :) póki co wole miec zapasowe lóżko bo jak by tak dala nam popalić w nocy to żeby mój magl sie chociaz przespać do pracy w spokoju :P
    Wtedy tez pewnie jak ja przeniesiemy to zrobi sie typowo pokoik dla niej. Teraz i tak nie bedzie takiego uroku :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:43

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka to faktycznie sporo przeszlas. Ale widać że masz dobrego ginekologa, który o Ciebie dba:) takze mimo tych przejsc w listopadzie będziesz szczęśliwą mamusią :)

A córcia jak sama piszesz wybrała najlepszy moment żeby przyjść na świat :)

Shibuya nic się nie martw! Wszystko będzie dobrze. Nawet jak wynik będzie nadal wysoki to leki go obniżą! Ja też msm problem z tarczyca, biore leki i jest ok.

Shibuya lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona pokarz co zamowilas :P zrób fotę calosci :P
    Jaki kontrahent? Polecasz ?

Shibuya nie Martw sie nic.. Wyjdzie ci wysokie to weźmiesz leki i nie myśl tyle bo stres bardziej szkodzi niż te leki :-*
    Pisze na recepcie nawet ze to są naturalne hormony tarczycy, takie co my wytwarzamy tylko musimy wspomóc produkcje..
    Tez sir balam alr wierze ze wiedza co robią :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka ma rację. To niepotrzebny stres dla was! Mikołaj/Julka nakop tam mamusie!

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona dokladnie ! Dlatego chociaz mogla bym zmienic na kogoś bliżej i tańszego ale stwierdziłam ze skoro doprowadził do ciąży to nie zmieniam chociaz wyjdzie mnie sporo kasy za to wszystko.. :P
    Wierze ze wie co robi..tez z przypadku trafiłam na swojego gin bo w desperacji szukalam kogos o dobrych opiniach na Internecie :P
    Wierze ze się doczekamy w końcu i wycaluje każdy paluszek w listopadzie :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya tez dzisiaj sporo zjadłam :P a potem,sie dziwić ze waga do góry tak skacze :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo... Ciągle jestem głodna!

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, lenia mam do wykladania tego by zrobic zdjecie <wstydzi sie> hihi :D
    Ogolnie to Ci moge wymienic ;)
    Pieluszki tetrowe biale, kolorowe i flanelowe, kremy pielegnacyjne, na odparzenia itp,mydelka,waciki do pepuszka,paleczki do uszek,proszki do prania oraz plyn, myjka, szczotka do wloskow,podklady dla mnie poporodowe,butelki duze i male,smoczki.Mniej wiecej tyle ;)

Jezeli chodzi o pokoik to bedziemy sie przenosili typowo do sypialni i tam tez bedzie lozeczko.
    W razie jak Maz bedzie mial nocki to za dnia ma drugi pokoj.
    Szafe mam tam duza,wiec musze tylko troche rzeczy poprzerzucac i beda poleczki dla Malej.
    Wgl to Maz chce tam najpierw odmalowac,a pozniej lozko obrocic w poziomie bo za duzo tak miejsca zajmuje jak stoi na wprost.
    Bedzie wtedy wiekszy dostep do lozeczka i w miare miejsca :)

Co do glodu to Maz przywiozl swieza dostawe mego zamowienia,wiec ide napadac na jadlo bo tez ciagle glodne :D!

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa noi pampersiaki jeszcze i wszystko razy kilka by bylo w zapasie zamawialam ;)
    Kurier nie byl zadowolony jak to wnosil na 3 pietro hihi :D

izulkaa lubi tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze wniosl :P bo nie raz maja z tym problem :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, Kochana, przepraszam Cię najmocniej! Tak jakoś myślałam, że zapomniałam komuś ostatnio odpisać, bo przecież już pytałaś o tą poduchę! :D chyba, że mam deja vu xD
    Nie, nie kupił mi jej mąż, bo od jakiegoś czasu dobrze śpię i stwierdziłam, że póki co nie jest mi potrzebna :)

W ogóle to jestem załamana :( siedzieliśmy nad kompem i oglądaliśmy mebelki dla małego, w sensie łóżeczko, komodę, jakieś półeczki... No i oczywiście nie doszliśmy do porozumienia :( jemu podoba się całkiem co innego, mi też. I w rezultacie tylko się nawkurzałam i wyłączyłam to wszystko w pizdu za przeproszeniem :P nie mam sił. No i teraz tak się boję, że nic mi się nie spodoba. Nie wiem gdzie szukać :(

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny moze mnie zainspirujecie:)
    http://www.sklep.torelle.pl/amila-p1591.html kolor ciemnoniebieski

jakie dodatki do takiej sukienki? powiedzmy, ze kolczyki mam, ale czy jakis wisior do tego? czy lepiej bransoletke?
    kopertowke w jakim kolorze?
    na wszelki wypadek bede miec szary sweterek (aczkolwiek ma byc cieplo, wiec nie wiem czy w ogole go zaloze) i prawdopodobnie czarne baletki (lub czarne buty na obcasie)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka a moze zrobcie własny projekt taki jaki sie wam obojgu spodoba. Ja wlasnie zamówiłam u stolarza i bede miala idealne wymiary takie jak mi pasuja i nawet cenowo 200zl mniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 20:05

moodliszka lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya, patrzałam. Podobają mi się, ale w większości są tam białe mebelki (dla mnie super), które w ogóle nie podobają się mojemu :/ wiem, że jest w stanie w tym przypadku pójść na kompromis, ale widzę tą jego niechęć i też mi się odechciewa. Ech :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, może to i faktycznie dobra myśl. Nie wpadłam na to wcześniej w ogóle! :) dzięki za podpowiedź!

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki on chce kolor?

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, jak mi wybrał takie kremowe, to mi ręce opadły. Licho wyglądają nawet na zdjęciach i jak dla mnie to nawet nie jest kremowy kolor, tylko jakby stary zżółkły od dymu papierosowego :P
    To co nam się podoba razem, to takie naturalne, drewniane, ale gdy znowu znajdziemy takie, to są albo bardzo niewymiarowe, albo za drogie.
    Ale mężuś już dzwoni do kolegi, który ma znajomego stolarza :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
‹‹ 817 818 819 820 821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ