Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ta moja dawna prowadzaca wziela mnie na usg by zobaczyc co u dzidziusia jak rosnie i wgl.
Wiec tak jak zobaczylam Nikolcie nie moglam sie nadziwic i ja odrazu powiedzialam z niedowiezania jejku ale ona juz duza hihiNormalnie cos cudownego jest przepiekna ! moja kochaniutka corcia strasznie jest ruchliwa no i chyba stwierdzila ze sada usg jej przeszkadza i mnie w nia co chwile kopala.
Moje sliczne cudowne szczescie ma 650 gramw tydz i 6 dni przebrala 200 gramow
MW26, moodliszka, perelka89, Micia, Zorro, MadaLena30, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Shibuya, Marta1986, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bakterie które wychodzą w wymazie mogą nie dawać objawów? Bo miałam raz posiew w 15tc i było ok. Myślę czy powórzyć. Jutro idę na glukozę i od razu do lekarza.
Nie wiem czy dodał się w końcu mój post koło południa. Obroniłam się dzisiaj na 4!Ciesze się jak nie wiem co, że mam to z głowy.
Mała Czarna, teksty Twojej córci mnie rozbrajająZorro, Mala_Czarna_89, perelka89, haen, Rozmarzona, Shibuya, izulkaa, moodliszka, agulla03, Molcia, natali101, Cebulka, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki
dziś miała połówkowe więc córcia dalej jest córcią
jest zdrowiusieńka i długonoga po mamusi
nasze szczęście waży 456 gram
lekarz powiedział że jest 22tydzień i termin porodu przesuwa się z 28listopada na 24
Zorro, Mala_Czarna_89, Izzy, perelka89, haen, Rozmarzona, Marta1986, Cebulka, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Kochane ja sie zastanawiam gdzie moja corunia sie miesci bo na razie od tamtej pory jakos nie bardzo urosl brzuchalek jak szybko zrobil sie wielki jak na swoj tydzien to teraz powolutku rosnie sobie
ona : dziekuje i nawzajem kochana :*
Tak sie ciesze ze Was mam i wzpieracie mnie w moich zalamaniach<3
cos cudownego jest taka slodka pieknajestem z niej taka dumna dostalam takich skrzydel ze do jednej babki podeszlam i z gracja zaczelam ja opierdalac glupio sie tlumaczyla wielka Pani mecenas.. zaraz ide
spac ale narazie malutka kopie i sie rozpycha porzadnie hihi
Justa : kochana gratuluje
Mala hihi wziela na chlopski rozum
Ale dzieciatko w suwaczku Ci uroslojusta1234, perelka89, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Skarb urosło, urosło, twoje też. Ile dokładnie miała twoja corcia jak poszlas do szpitala?
ciekawe która z nas pierwsza urodzi
co powiedziałaś tej babce?
U was też tak gorąco? Mieszkam na parterze a czuje ze to będzie ciezka noc..perelka89 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny za same dobre wiesci, w koncu pojawily sie na twarzach usmiechy
!
Mala, goraco choc dzisiaj i tak tego az tak o dziwo nie odczuwam za to Maz narzekal jak nie wiem.
Jak sie do mnie tulil to mowil,ze jeszcze ja grzeje jak piecyk hihi
Myslalam,ze doczytam ksiazke tak sie wciagnelam,ale za duzo stron zostalo i juz nie wiem jak sie ulozyc,wiec poloze sie spac.perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Jak poszlam do szpitala moja corunia miala 452 gramy a juz wczoraj w 1tydz i 6 dni 650 gramow
mala wiesz hihi to nie szly dwa slowa tylko konkretna wiazankaperelka89 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Gratuluje bobaskówi obrony
Ja w nocy spać nie mogłam w ogóle.. Snily mi się znowu koszmary ze z dzidziusiem,jest cos nie tak...ze ta infekcja i w ogóle.. Boziu oby przyszly te wyniki do środy bo,inaczej nie wiem juz co zrobić..jak co noc maja mi się takie zle rzeczy snic to nie wiem jak dotrwam...
Moj nawet sie obudził i pytal co sie dzieje bo mu spać nie daje i ciągle wstaje.,.
Jeszcze to zatykanie w płucach...
Jadę zaraz oddać mocz, nasiusialam juz to mogę nawet śniadanie zjeść i dopiero jechacdzisiaj sam mocz oddam...i może zarejestruje sue do rodzinnego....
Izzy, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Noc jak na takie ciepło nawet udana. Co prawda budziłam się co jakiś czas, ale w tym czasie Misiek tez się budził i troszkę się wiercił, więc były to miłe pobudki
Powiem Wam, że jestem w szoku i nie mogę wyjść z podziwu co do mojego męża :p dal się w końcu przekonać do białego łóżeczka i - uwaga - dzisiaj jedziemy kupićnormalnie szok, bo jeszcze kilka dni temu powiedział, że poczekamy do października
także już się nie mogę doczekać
co prawda nie będziemy go składać od razu, ale sama myśl, że będę miała coś większego dla Malucha jakoś napawa mnie taką energią, że szok
izulkaa, perelka89, Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
WITAM SIE W TEN DUSZNY PORANEK
normalnie słabo mi przez ta pogode. A jeszcze z młodą musze na szczepienie isc dzisiaj:(
Skarb super ze wkoncu sie rozpromienilas troszke. Bo juz sie balam ze w depreche wpadniesz nam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/311d4c6eeffc.jpg
haen, perelka89, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość