Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja z Lenka jak powachałam to mnie odrzucilo odrazu. Usiadlam i mysle matko jak ja mam ten tynk (bo tak smierdzialo mi) wypic no coz wezme to na raz. Udalo sie pół kubka i poszlo w smietnik wszystko mi sie cofnelo. Poszlam do pielęgniarki i mówie ups wyplułam zaczeła sie smiac i zrobila mi nowa i mowi smacznego i juz pilam po malym lyczku
-
Dlatego mam zamiar tego nie wąchać, tylko od razu jak to dostanę, to wziąć wdech i wypić duszkiem. Może nie będzie tak źle
bardziej przeraża mnie później to uczucie słodkości w ustach, którego nie znoszę
no ale tak jak Izzy piszesz, jak trzeba, to trzeba
dla Maluchów zrobimy przecież wszystko
Izzy, Ty odwlekałaś, a mnie niestety wcześniej nie ma w mieście, dlatego nie mogę wcześniejale znając siebie i swój zapał,to i tak bym poszła na ostatnią chwilę
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mnie zostało 30 minut do ostatniego pobrania. Samopoczucie bardzo dobre
Już myślę o sniadanku. Myślałam że dzidzia bedzie mocno skakac po takiej dawce slodyczy, delikatnie przypomina o swojej obecności.
-
Skarbek kurcze, ale różnica w wadze
moja ponad 3 tygodnie temu miała pół kg, nawet nie myślę, ile teraz waży, ale z tego co czuję, to sporo
Perełka zrobię fotkę za kilka dni, bo staram się robić raz na miesiąc, żeby było widać różnicę
Moodliszka, cieszę się, że pasy służą, ja jeżdżę tylko w ten sposób
Piszecie o łóżeczkach, a ja właśnie z rana myślałam, że jeszcze tyle czasu muszę czekać. Dziś idę kupić klej do tapet i mam nadzieję, że paczka z tapetami dojdzie. Tylko nie wiem, czy w taką pogodę da się tapetować.. A w przyszłym tygodniu odbieramy pieskai wtedy chciałabym mieć ściany gotowe
-
Wczoraj mój mąż rozmawia z Nati przez telefon.
Cześć Bobo
Cześć tata
Bobo wiesz, dziś oglądaliśmy nowe dziecko.
Na co Nati ; jak to? Chcecie mnie wymienić na inne dziecko?!
No cóż - poczucie humoru po tatusiu.
Dumny tatuś wczoraj cały wieczór ściskał brzuch i mówił - moja córeczka. Nawet pozwolił nam zmienić imię.
Izzy, Molcia, Mala_Czarna_89, moodliszka, Micia, perelka89, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość