Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja pewnie jeszcze ponarzekam, że mi pracy brakuje - choć w moim przypadku to raczej nie będzie mi ludzi z pracy brakowało, bo już nie ma tu takich osób, a za szefostwem po tym jak mnie chamsko potraktowali to tym bardziej nie będę tęskniła, zatem odliczam dni - jeszcze tylko 7 roboczych i wolne
Micia, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Molcia, w takim razie trzymam kciuki, by te 7 dni minęło migusiem
Mmmm, Mała, racuszkipychotka
choć też raczej rzadko robię obiady na słodko
Kurcze, coś mi chyba nie służy nowy podkładza każdym razem kiedy nałożę go na buzię, zaczynają piec mnie oczy i prawie łzawią
chyba będę musiała kupić swój stary, sprawdzony, bo inaczej się wykończę
Molcia lubi tę wiadomość
-
Modliszka, gdzieś czytalam ze nie wszystkie kosmetyki są tolerowane w ciąży i nie powinno się kupować nowych, tylko stosowac te co przed ciążą. Takze sobie odpuśc a jak urodzisz to użyj ponownie i zobaczysz czy ogólnie nie toletujesz tego podkładu czy tylko w okresie ciąży tak na Ciebie działał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:00
Mala_Czarna_89, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Cebulka oj piję.. przynajmniej 2l wody dziennie + kawa i herbatka. Ale byłam teraz siku i chwila leżenia a już lżej. ufff
Mąż mnie opierniczył, że za dużo robię. Więc planuję trochę się polenić.
Jako, że podstawą diety mojej córki są warzywa i owoce, to słodkie obiady robię ze 2 razy w tygodniu. Ale dotąd nawet tego nie kosztowałam, a teraz mi smakujemoodliszka lubi tę wiadomość
-
Ona, dzięki za informację
nie wyczytałam nigdzie takiej ciekawostki, więc spróbuję. Może faktycznie coś w tym jest
teraz i tak rzadko używam podkładu, ale dzisiaj jakoś tak znowu spróbowałam no i znowu to samo
Jeszcze dzisiaj kupię dawny podkład.
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
moodliszka ja dostałam uczulenia na proszek do prania persil, swędziały mnie ręce przez kilka dni. Potem sobie przypomniałam, że robiłam ręczne pranie. Persil ma chyba dużo mocnych składników chemicznych, teraz do prania daje mniej, bo ciało też mnie swędziało
. Przed ciążą tego nie miałam.
moodliszka lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
izulkaa wrote:Śluz juz mam normalny tzn zoto-bialy... Wczoraj tylko zauwazylamm toche jasnej zieleni...
zrobiłam badanie moczu i wyszło ok, zrobiłam tez test ph i wyszło że jest ok, jak byłam u lekarki to mówiła że no faktycznie mam jakieś takie upławy, ale nic mi ostatecznie nie dała - wizyta w poniedziałek, pozostaje mi czekać no ale jeśli coś mam to podejrzewam grzybka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:50