Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na jutrzejsza i wizyte i musze sie dowiedziec wszystkiego . :* wrocilam i leze jak cos tfu tfu sie bedzie dzialo bede szla do innego szpitala :*
Nawet moge miec 17 lat i co ? Nikt nie wie ani nie zna tej dziewczyny jaka jest i tak dalej ja nie osadzam po wieku.
-
Molcia, wiem właśnie dlatego czekam..ale to tyle trwa wszystko ze się boje...
nie wiem jakk dlugo mogę tego nieleczyc..
Sam wynik to tydzzien czasu..masakra
Ale musze czekać żeby z czymś do niego iść..
No ja mam tak zapuchnięte wargi ze jak siedzę to boli.. Na grubość to jak kciuk praktycznie są -
izulkaa wrote:Molcia, wiem właśnie dlatego czekam..ale to tyle trwa wszystko ze się boje...
nie wiem jakk dlugo mogę tego nieleczyc..
Sam wynik to tydzzien czasu..masakra
Ale musze czekać żeby z czymś do niego iść..
No ja mam tak zapuchnięte wargi ze jak siedzę to boli.. Na grubość to jak kciuk praktycznie sąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:59
-
Skarb, tylko właśnie ludzie bardzo osądzają po wieku. Gdy byłam w pierwszej ciąży patrzeli na nas jakby hmm.. z politowaniem? Bo Laura urodziła się 1,5 miesiąca przed naszą maturą. Tylko że my prawie od początku byliśmy na swoim mieszkaniu (wynajmowanym oczywiście) i na swoim garnuszku. A znam mnóstwo ludzi po 30stce żyjących w dużej mierze za pieniądze rodziców. A ile osób wróżyło nam szybkie rozstanie! Tylko że my jesteśmy razem już 10 lat i nie dalej jak kilka dni temu mąż szeptał mi do ucha, że chce ze mną spędzić całe życie
hajka, moremi, Ona_89', Cebulka, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
mala : i tak to jest osadzaj nie znajac kogos . Ja jestem taka ze nikogo nie osadzam ale ja to ja babsztyla nic na to nie poradzisz nie zyje dla nich przeciez i ukladam zycie sobie sama bez niczyjej pomocy :*
-
Na pocieszenie wcinam loda... Kolejnego dzis zjadlam koktajlowego w szpitalu jeszcze i teraz wrocilam i mam rolade i tak ukrailam wiekszy kawalek i chyba poczlapie po nastepny
moodliszka, MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Izulka, ja znalazlam takie cos jak czytalam o infekcjach
rzęsistkowe zapalenie pochwy – wywoływane przez pierwotniaka, rzęsistka pochwowego; infekcja rzęsistkowa objawia się szarawą lub żółtozielonkawą pienistą wydzieliną z pochwy o nieprzyjemnym zapachu, pieczeniem i świądem pochwy, podrażnieniem śluzówki pochwy i sromu, plamieniem, uczuciem dyskomfortu lub bólu podczas seksu.
Molcia, a wiec masz podobnie jak ja widze.
Tez mocz mi ok wyszedl,a czuje lekkie pieczenie i czulam lekkie swedzenie na dniach.
Stosowalam masci i troche zlagodzilo,ale i tak pewnie w piatek sie wepcham na wizyte by cos konkretnego dal i sprawdzil.
A Ty co stosowalas na to??
I ile czasu juz to masz?
Jestes juz z nami -
Rozmarzona juz przeczesałam caly interrnet
widzialamm to.. Ale to ani pieniste..ani nie swędzi ani nie piecze... Dlatego w głębi duszy mam nadzieje ze po prostu to uczulenie na cos i posiew wyjdzie dobrze...
Czytałam objawy wszystkich chorób alr właśnie mnie to nie swędzi ani nie piecze... -
dziewczyny nie nakręcajcie się, nie ma co za dużo szperać w necie, bo potem tylko korbę sobie człowiek wbija
Ja dziś od siostry wziełam dwa wory z ubrankami dla małej, są uroczechoć muszę troche dokupić na 56, siorka ma raczej większe i sama mówiła, że kilku jej brakowało, w tych córunia się topiła- hymmm rozczuliły mnie te szmatki
już nie mogę się doczekać, jak będziemy kupować mebelki
Gdzie kupujecie te płatki różane? i jak się w tym pierze?Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś kuzynka urodziła zdrowego synka. Antoś ma 58 cm i waży 4100 g.
W końcu mogą wszyscy odetchnąć ( pamiętacie pisałam o tragedii w kwietniu).
U mnie dziś leczo będzie na obiad. Właśnie pyrka na kuchni.
Jestem wykończona, a tu nawet połowy nie zrobiłam. 4 pranie i chyba odpuszcze dwa ostatnie. W pokoju nie ma jak się ruszyć, bo wszystko wyjęłam z szafy, a mąż musi to wynieść do schowka. Oczywiście zapomniałam kupić duże worki na śmieci.
Muszę chwile odpocząćOna_89', moodliszka, haen, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Kochane posiew wszystko powie spokojjnie same wiadomo skad mozecie wiedziec .. ewentualnie sie domyslac :*
Ja wyleczylam 4 baktrie zostala mi jedna i to z ukladu pokarmowego bakteria e- coli walcze z nia juz 10 tyg i dalej zaraza siedziCo do podcierania podcieram sie prawidlowa a i co z tego jak sie to trzyma i trzyma
a lecze ja 2 razy antybiotykami przy dwuch pobytach w szpitalu i 2 razy antybiotyki w domu i oprocz tego globulki dopochwowo na infekcje stosuje. .
-
Nie, tak tylko mi sie przypomnialo,ze wlasnie gdzies czytalam o tym
Te bakterie to faktycznie w ciazy czepiaja sie jak rzep psiego ogona hihi
Ja w trakcie robienia obiadu bo Mezus dopiero wstal tak sobie pofolgowal ze spaniem
Probowalam wczesniej go obudzic to stekal,ze go budze i dalej w kime.
U nas na obiad ziemniaczki,fasolka w buleczce tartej i kotlety drobiowe
Ufff jaka parowka jak sie gotuje na tym mieszkaniu to szokskarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami