Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam znowu wybierac miedzy moja "cudowna" rodzina wiecie co z nimi bylo a moim M wybralam mojego M bez wachania i odrazu .
Ja leze jak najwiecej na lewym boku ale jak ide spac to roznie bo zaspac ostatnio to ja wogole nie moge -
Napiszę to co napisałam na grupie.
Grupa nie będzie nigdy jak Belly, a Belly jak tamta grupa.
Każda ma wolny wybór gdzie chce być i gdzie chce się udzielać. Bardzo nie fair jest pisanie tak nie fajnie o nas, gdzie nikt nikomu nic nie zrobił... no ale za plecami łatwiej się pisze.
Osoby które zostały usunięte nie były aktywne WCALE. Więc skoro nie byłyście aktywne, a do tego "od razu mi się ta grupa nie spodobała" to szkoda było tracić nasz wzajemny czas.
Proszę osoby które należą tu i tu, o zachowywanie wiadomości pisanych w danym gronie. i nie wynoszenie ich poza forum/grupę. Zacznijmy wreszcie to oddzielać i zachowywać się jak dorosłe kobiety, a nie stado dzikich bab. Szanujmy siebie wzajenie.
Mala_Czarna - to że napisalas swoje zdanie nie znaczy ze zostaniesz wypieprzona, decyzja nalezy do Ciebie czy chcesz zostac czy nie, zreszta juz Ci to napisałam po Twoim "bez odbioru".
Pozdrawiam i życzę każdej z osobna jak najmniej nerwów zwłaszcza z takich "poważnych" powodów. -
wiecie co mój oczywiscie udaje ze nic sie nie stalo bo ona nic złego nei powiedziała ale mnei bola takie rzeczy znosze je juz 3 lata i mam poprostu dosc.
No na dzien dzisiejszy nei chce zeby miala jego nazwisko i Lence tez chce zmienic na moje moze to go cos nauczy.
Oliwka ma moje i zawsze mam wymówke ze chce aby miały wszystkie 3 takie samo.
Nie moge sie pozbyc tej jego rodzinki a on tez nei bardzo wykazuje sie tym zeby zwrocic im uwage na to jak mnie traktuja.
Po ostatniej rozmowie zmienil sie troszke dla mnie juz mnie przytula i zapyta jak sie czuje a to juz cos:) Jeszcze nei jest tak jakbyc powinno ale pomału do celu widze postepy u niego a to najwazniejsze dla mnie.
-
Mad. wrote:Napiszę to co napisałam na grupie.
Grupa nie będzie nigdy jak Belly, a Belly jak tamta grupa.
Każda ma wolny wybór gdzie chce być i gdzie chce się udzielać. Bardzo nie fair jest pisanie tak nie fajnie o nas, gdzie nikt nikomu nic nie zrobił... no ale za plecami łatwiej się pisze.
Osoby które zostały usunięte nie były aktywne WCALE. Więc skoro nie byłyście aktywne, a do tego "od razu mi się ta grupa nie spodobała" to szkoda było tracić nasz wzajemny czas.
Proszę osoby które należą tu i tu, o zachowywanie wiadomości pisanych w danym gronie. i nie wynoszenie ich poza forum/grupę. Zacznijmy wreszcie to oddzielać i zachowywać się jak dorosłe kobiety, a nie stado dzikich bab. Szanujmy siebie wzajenie.
Mala_Czarna - to że napisalas swoje zdanie nie znaczy ze zostaniesz wypieprzona, decyzja nalezy do Ciebie czy chcesz zostac czy nie, zreszta juz Ci to napisałam po Twoim "bez odbioru".
Pozdrawiam i życzę każdej z osobna jak najmniej nerwów zwłaszcza z takich "poważnych" powodów.
MAD, musze sie odniesc do Twojego posta: napisalam kilka komentarzy oraz polubilam czyjes zdjecie. Nie uwazam, ze to jest aktywnosc "wcale"
Chetnie napisalaym to samo na fb, ale jak mam to zrobic, skoro nie jestem juz w tej grupie?
Ja mam prosbe o usuniecie moich postow stamtad oraz danych, w tamtejszej tabelce, jesli nie zostalo to jeszce zrobione.
-
Mag nie kazdy ma czas siedziec na fb 24 na dobe. Kazdy ma swoje zajecia i np ja komentuje tylko to co tak naprawde przypadkiem dojze ze akurat mialam podobnie i moge sie wypowiedziec. A jesli czegos nie znam badz nie interesuje mnie dany temat to sie tam nie udzielam.
Ginger84, MW26 lubią tę wiadomość
-
Chory jest caly ten wątek a propos wyrzucania z fb. Odezwałam się tylko dlatego, że trwała dyskusja na temat "oburzenia dziewczyn na belly z powodu usunięcia z fb". Na temat osób, które nie mają możliwości wypowiedzenia się. To mnie wkurwia, że ktoś, kto w życiu u nas nie był daje sobie prawo do komentowania. Gdzie akurat u nas mimo niejednokrotnej różnicy poglądów panuje jakiś wzajemny szacunek i fajna atmosfera.
baaaaaabypierniczę to już, niech sobie żyje swoim życiem, odcinam się od niepotrzebnego wzbudzania sensacji.
Kobietki czy wasze brzuszki też tańczą?Nie mogę się napatrzeć
haen lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:
Mala : wlasnie myslalam ze zagubilas sie w akcji przy sprzataniu czy gotowaniu bo z Cb pracowita mamusia jestfajnie ze.milo czas spedzilas
Ale byla by niespodzianka jak bys jednak miala synusia a u Cb chyba cos bylo ze.jednak na 100% nie wiadomo nie ?
Mam 2 tydzień błogiego lenistwa. Podłogi myję pod wieczór zresztą jak wszystkie inne rzeczy, bo w dzień się nie da. Więc pracowita mama chwilowo jest nieaktualna
A powiedz jak długo się sterydy podaje?
-
Mala kochana a co sie stalo ze tak bardzo pracowita mamusia przystopowala
? Bo ja nie w temacie bo troche mnie nie bylo
czyzby mnie cos pominelo
Te sterydy sie podaje przez 2 dni w 4 dawkach , w jeden dzien rano i wieczorem i w drugi rano i wieczorem
A propo tanczacego brzuszka to u mnie tez tanczy hihi piekny widokmoja malutka mnie jeszcze boksuje w zebra
Aparatka : popieram to ze nie chcesz dac dziecku nazwiska i chcesz zmienic Lence . Masz zupelna racje niech sie zastanowi nad tym wszystkim . A ty po tym wszystkim na pewno potrzebujesz stabilnosci i spokoju . -
mała pokaźny masz ten brzusio
w którym dokładnie tyg jestes? ja chyba będę jedną z ostatnich, które się rozpakują bo termin mam na 24 list, to właściwie końcówka miesiąca będzie, a widze, że niektóre z was nawet na pazdziernik się załapią
mi brzusio jeszcze nie tancuje, wprawdzie mała dużo się rusza, ale nic nie widać, tylko czući też mam często wrażenie, że na dole ciągle siedzi
-
Skarb w zeszłym tygodniu Laura była z dziadkami w górach, więc nie miałam takiego ciśnienia, a upały tak mnie dobijają, że nie daję rady. Jestem słaba, mam mdłości i ciężko ruszyć mi się z pozycji leżącej.
Zastanawiam się dziewczyny nad zmianą taktyki i chyba dziś pod wieczór przygotuję obiad na jutro, żeby znów jutro nie narzekać, że nie ma co jeść.
Anita, to za kilka dni Nikola będzie gotowa na przyjście na światpsychicznie chyba u ciebie lepiej już?
Ginger84, skarb15 lubią tę wiadomość
-
anet wrote:mała pokaźny masz ten brzusio
w którym dokładnie tyg jestes? ja chyba będę jedną z ostatnich, które się rozpakują bo termin mam na 24 list, to właściwie końcówka miesiąca będzie, a widze, że niektóre z was nawet na pazdziernik się załapią
mi brzusio jeszcze nie tancuje, wprawdzie mała dużo się rusza, ale nic nie widać, tylko czući też mam często wrażenie, że na dole ciągle siedzi
W tej ciąży wszystko szybciej, nawet ruchy były juz w 14tc. Moja dzidzia intensywnie kopie miedzy dwoma żebrami. Boliale mimo to lubię to uczucie.
Anet to będziesz tu z nami porody odbierać, a jak przyjdzie twoja kolej, to teorię będziesz miała w małym paluszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 13:04
skarb15, moremi lubią tę wiadomość