Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moremi : to trzymam kciuki bys juz miala to odstawione
Nie ma co sie sugerowac innymi bo tak jak piszesz mozna sie przeliczyc
Ooo basen zazdroszcze -
O matko ile dziś napisałyście.
Dziś rano tak mi się spiął brzuch jak leżałam, że wciągneło go do środka i zostały 2 wypukłości po bokach, dokładnie tak jak leżą dzieci. Dziwnie to wyglądało i był maxymalnie twardy. Dziwny jest taki skurcz jak obiega powoli cały brzuch. Trochę się wystaszyłam.
Ja dziś przebojowo. Pojechałam dać korki z hiszpana a potem byłam umówiona z mamą i sąsiadkami na plaże. Niestety, moje autko odmówiło posłuszeństwa, zacięła się skrzynia biegów i wyłączył akumulator przy tym - jakieś zwarcie. Mokra ze złości i nieporadności pod domem tych ludzi. W głowie już zamawianie lawety i ogromne koszty. Mąż przyjechał po pół godziny, a tu nagle moje autko zmartwychwstało. Akumulator zadziałał i skrzynia też się odblokowała. Uff. No ale na plaże już nie pojechałam...(
Mi brzuszek troszke faluje, ciągle myślę o tym, że na tym etapie potrafiliby już uratować nasze dzieciątka. Niesamowite.
Podobno bliźniacze mamy powinny mieć torbę spakowaną do szpitala od 28 tyg! Wow, daleko mi do tego chociaż nie powiem, codziennie przychodzi jakaś paczka a ja się czuje jakbym miała dzień dziecka ! Kocham licytacje na allegro, czasem wygrywam rzeczy za śmieszne pieniądze
Lecę na spacer bo fajnie chłodno się zrobiło !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:59
Sajgonara, moremi, skarb15, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Olcia jak zwykle przebojowo i z przygodami
Ja dziś miałam echo serca maluszka i wszystko wyszło dobrze. Plamy na serduszku, które lekarz zobaczył na połówkowym nie są na szczęście niczym groźnym.
Aga502 czy Ty w tabelce na początku mogłabyś zaznaczyć że będę miała córeczkę.Mala_Czarna_89, haen, Aga_502, Kitaja, moremi, olcia88, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
No nie mówiłam ze lekomanki
przemysł farmaceutyczny zarobi na naszych ciazach.
Mój Kajtuś dostal posiłek: bobovitę z tartym jabłkiem a na dole zostało mi kilka kawałków karmy. Laura spojrzała i ze smutnymi oczami powiedziała "ja bym sobie też takie śniadanko zjadła tylko bez psich chrupkow". Aż mi się żal córeczki zrobiłoizulkaa, moremi, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Rocznicowo
A to te butki co przy zamknieciu sklepu za 15 zl kupilam
Nie moglam sie powstrzymac hihi
Probowalam wczesniej wstawic,ale cos str nie dzialala.Mala_Czarna_89, izulkaa, Sajgonara, Kitaja, Nymeria, moremi, perelka89, Micia, MadaLena30, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Hm ja to sie zastanawiam jak to bedzie przed porodem czy rozpoznam skurcze.
Jak ja teraz,gdy mnie nieraz brzuch boli nie potrafie rozroznic co to i z jakiej przyczyny
Olcia,tez widze nieciekawie dzien po czesci minal,ale dobrze,ze auto powstalo na nowo
Skarb, caly gar rosolku,wiec jest sie czym dzielic
Spokoj na jutro z gotowaniem bede miala.
Jedynie jakies swoje zachcianki czyli moze galaretka z bita smietana i czekolada?
Mmm pieknie mi galaretki wchodza takie orzezwiajace w te upaly hihi.
Ps. Nie moge sie napatrzec na te butki takie maciupcie hihiJestes juz z nami -
A macie tez tak,ze czasem czujecie pulsowanie takie jakby serduszko Maluszka pod reka?
Tak samo czuje nawet jak nie dotykam i mi sie tak Malutka ulozy.
Zastanawiam sie co to bo coraz czesciej to czuje i przez dlugi czas,ale czy to mozliwe,ze serduszko?
Slychac ponoc pod stetoskopem jak sie przylozy serduszko,ale zeby tak czuc?
Czkawka to na pewno nie jest bo juz mialam i wiem jak sie odbywa,ale to mi daje do myslenia
Dzisiaj Maluszek wariuje na calego po kilku dniach kompletnego lenistwa.
Z Mezem sie bawila non stop jak trzymal lapke az sie smialam,ze powera nabrala
Ps. Zauwazylam, ze na 8 listopada same coreczki na pierwszej strMicia, moremi, MW26, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Izulka, to nie na zime,a rozmiar to 19 wiec mam nadzieje,ze w ktoryms momencie ubiore
Maz wlasnie sie smial,ze pewnie nawet ich nie zaloze bo nie wiadomo w jakim momencie Mala bedzie miala taki rozmiar,ale musialam i kupilam
Wzajemnie dobrej nockimoremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
próba wklejenia dzisiejszej fotki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd34ff86c286.jpg
czy Wy widzicie moją Basie? Pytam bo nie jestem orłem w technice wklejania zdjęć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:11
Mala_Czarna_89, moremi, perelka89, MW26, olcia88, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona tez od paru dni miałam takie odczucie jakby serduszko dziecka pulsowalo pod skora na brzuchu. Jak przylozylam rękę w miejscu pulsowania to tam takie gorąco od brzuszka czuc w innym miejscu tego nie bylo. Przewaznie tak mam przy pepku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:26
Kitaja, Rozmarzona lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Moremi, tę heparynę drobnocząsteczkową możesz też podawać sobie w ramię. Technika taka sama jak przy brzuchu
Czuję się w te upały jak stara babka, serio serio...
Ja jedyne pulsowanie,a nawet bardziej "pukanie" odczuwam tylko przy czkawce Młodego
moremi lubi tę wiadomość
Synuś
-
Sajgonara widzimy
Buzka jak u dużego dziecka niesamowite ze dzieci są juz takie duże
Izulka poznasz te skurcze na pewnou mnie np obudził mnie niebolesny skurcz i zaczęłam się modlić żeby się zaczęło (gdybym tego dnia nie urodziła to zaciskalabym nogi kilka dni bo inaczej święta spedzilybysmy w szpitalu). Potem przyszedł kolejny skurcz i przy nim odeszły wody- czułam się jakbym siusiala i nie mogła tego zatrzymać
i później juz z gorki- skurcz co jakieś 5 minut. Prysznic, śniadanie i w szpitalu 8cm rozwarcia
moremi lubi tę wiadomość