Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zorro wrote:Moremi, tę heparynę drobnocząsteczkową możesz też podawać sobie w ramię. Technika taka sama jak przy brzuchu
Czuję się w te upały jak stara babka, serio serio...
Ja jedyne pulsowanie,a nawet bardziej "pukanie" odczuwam tylko przy czkawce Młodego-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Błagam nie mówmy jeszcze o porodach;)
Staram się jak najdłużej o tym nie myśleć
Powiem tylko ze u mnie to nie trwało tak krótko:/ i jakoś nie nastawiam się zbytnio ze tym razem będzie lżej..moremi, Micia lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Błagam nie mówmy jeszcze o porodach;)
Staram się jak najdłużej o tym nie myśleć
Powiem tylko ze u mnie to nie trwało tak krótko:/ i jakoś nie nastawiam się zbytnio ze tym razem będzie lżej..
Ja strasznie się bałam porodu i chciałam mieć cc. Teraz jednak nie jestem przekonana. Wysłuchałam wielu opowieści i mimo wszystko teraz chyba wolałabym sn. O ile mi pozwolą. Jestem raczej rozmiaru kieszonkowego i położna twierdzi, że jeżeli Ignaś będzie większy niż 3 kg, to raczej będzie cc. Tyle że po cc powinno się z rok odczekać z kolejnymi staraniami, a my tak chcieliśmy kolejnezobaczymy
Dobranoc-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moja mama miała same cesarki (bardzo przeżywała mój poród bo nie wiedziała jak to jest rodzic dziecko), ale zawsze mówiła ze dziwiło ja to ze przy naturalnym porodzie kobiety krzyczą w niebogłosy a minutę po juz same chodzą
Jejc ale kopie cały brzuch juz mam obolalyfajnie być mama
moremi lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie , od 3 spac nie moge jak tak dalej pojdzie to bede chodzic jak widmo
Chyba to uroki 3 trymestru.
Sajgonara: jak dobrze ze u Was wszystko w porzadku :* A jakie sliczne zdj corci gratulacje ! ;*
Rozmarzona : Jakie sliczne buciki *.*
Ty takie smaki mi robisz ze chyba sie do Ciebie sie wprowadze bo czuje sie taka wyglodzona tu .
A no faktycznie 8 listopada mamy same coreczki
Hihi ta tu koncem pazdziernika i w listopadzie zrobi sie wesola porodowka
Sprobuje pojsc spac ale to nie mozliwe bo mam oczy wytrzeszczone jak sowamoremi, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek mamuski
SKARB to jest nas dwie z tym spaniem, od tygodnia mecze sie strasznie w nocy w dzien odsypiam do tego z tego braku snu mam strasznego nerwa w ciagu dnia
GINGER wczoraj zrozumialam, co przechodzisz kazdego dnia tak mnie brzuch bolal w kazdej pozycji bylo mi zle lezec w koncu wzielam nospe i Bogu dzieki przeszlo, myslalam o Tobie ze biedna i dzielna mama z Ciebie, bo ja na dluzsza mete z takim bolem bym zwariowala.
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ale czlowiek jest wstanie wszystko zrobic i poswiecic dla tego malego cudu pod sercem
a jak wasi mezczyzni czy dotarlo, ze beda tatusiami? Moj mnie wczoraj zdenerwowal, a raczej sprawil przykrosc probujac byc szczery, powiedzial ja nadal nie dowierzam, ze bede ojcem nie dociera to do mnie .... Zrobilo mi sie przykro
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
kitaja do mnie też nie dociera ze będę podwójna mama
mój niby glaszcze brzuch, całuje na pożegnanie i przywitanie (Laura pilnuje, jak nam daje całusy to mówi "z Nadulka się pozegnaj"
) ale też ost powiedział : wiesz ze do mnie to dotrze jak urodzisz? Wiem. I to ze będzie super tata też wiem. Wiec wybaczam
A w nocy się wystraszylam- myślałam ze pies wlazł mi do łóżka i nasikal- plama na poduszce, plama na koszulce. A to siara się leje konkretnieKitaja, moremi, haen, Micia lubią tę wiadomość
-
Kitaja : to jest straszne jeszcze chwile bedziemy chodzic jak widmo
a myslalam ze przed urodzeniem dzidziusia bede spac ile wlezie
a tu padam jak mucha a co dopiero bedzie pozniej
Moj mezus bardzo szczesliwy ze spodziewamy sie malenstwa normalnie nas zaglaszcze jak wroci tylko mowi o naszej Nikolci i mowi tak jak i ja hihimoremi lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja. Też jakoś spać nie mogę, choć zawsze byłam śpiochem.
Mała Czarna moje dziecko waży KILOGRAM!!!Ale ja jestem z tych dużych kobiet. Takich baboch
Rozmarzona mnie też się buciki podobają,a 15 zł nie pieniądze. Założysz choćby dla szpanu hi hi!
Mój Nie Mąż jest bardzo czuły dla mnie i pomocny we wszystkim choć też potrafi mi podnieść ciśnienie oczywiście. On ma córkę z pierwszego małżeństwa więc mam nadzieję że na początku będzie lepiej wszystko ogarniał niż ja.
Kitaja ja się nie dziwie że faceci tak mają jak Twój. Sa nastawieni zadaniowo. On nie czuje ruchów dziecka i zmian jakie zachodzą w organiźmie kiedy jest w ciąży. Ty widzisz,czujesz, że jest inaczej on jeszcze nie. Zobaczy jak się dzidziuś urodzi.
Skarb! Oczy możesz mieć jak sowa tylko nóżki razem i do listopada Hej!Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Kurczę nooo, a ja chciałam poczytać historie Waszych porodów
Ale jak Ginger nie chce to OK
Z tym spaniem to chyba zalezy od organizmu,a nie trymestru. Ja się wysypiam w nocy,a w dzień mam jedną (około 2h) drzemkę jeszcze
Skarb, nawet nie wiesz jak miło widzieć,że jesteś z nami z powrotemNo i w dobrym nastroju
Edit- zaczynamy dziś z Młodym 30 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 07:47
moremi, Mala_Czarna_89, Kitaja, skarb15, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synuś
-
ja też melduję się dziś mega wyspana
a w dodatku w dobrym humorze, wczoraj na wieczór zrobilo się w końcu chłodniej, zaraz poszłam na basenik, a wieczorem oglądaliśmy z mężem dobry film- dzika droga- polecam jak się wam nudzi, niestety przy seansie zjadłam całe opakowanie crispello i całe ćwiczenia na basdenie poszły....
dziś z tą pogodą to wielkie niewiadomo a chciałam wybrać się na otwarty basen , poczekam troche może się coś wyklaruje
moremi lubi tę wiadomość
-
Laski spalam całą noc yupi w końcu;)
Nawet mój Patryk jeszcze śpi co się rzadko zdarza o tej godz;) spał u nas na materacu bo u niego w pokoju gorąco a u nas wiatrak. Wyrodni rodzice na łóżku a dziecko na ziemi na materacu ale miał radoche i dalej śpi a materac ma z łóżka
Zorro no ewentualnie się zgadzam na te wasze opowieści o porodach;) jak tak bardzo chcesz;)
Kitaja dobrze ze nospA ci pomogła mi niestety raczej nie pomaga. A dziś nawet spałam na boku i nic się nie działo. Nie mam pojęcia od czego to zależy.
Jej znowu juz jest gorąco.
Rozmarzona buciki słodkie tez bym brała;)Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Kitaja: tak to jest z facetami choć nie tylko chyba do większości z nas ostatecznie dotrze ze będziemy rodzicami jak weźmiemy maluszka na ręce.
Mój nic nie mówi na ten temat ale wiem ze on tez się stresuje tymi moimi dolegliwościami żebyśmy bezpiecznie dotrwali do końca po tak długich staraniach i przejściach. Zresztą on jest mało wylewny. Za to Patryk tuli całuje żegna się z bratem jak wychodzi.
-
Hej
Mnie obudził w nocy skurcz łydki, a jak mąż wstał, to obwiesilam balkon kocami, żeby słońce nie smaliło. Mamy siatkę na koty, to zadanie było łatwe - tylko o haczyki zaczepić.
Anet, a jakim stylem pływasz? Ja mam sprzeczne informacje. Ponoć wskazany jest grzbietowy, ale ciężko mi się nim w ciąży pływa. Kraul znowu jest bardzo wyczerpujący. Żabka niewskazana ze względu na wygięcie kręgosłupa (a ja ją uwielbiam). Sama już nie wiem.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!