Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, jak jest tu Was tyle to jeszcze raz wrzucę linki do darmowych warsztatów.
Warto
http://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
Na te nabór ruszy dopiero 15.08
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
To jest ankieta Chicco - można małą wyprawkę dostać. Trzeba wypełnić
ją do 17.08.
http://nadobrypoczatek.com.pl/haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi tak ja biorę luteine od początku ciąży i chyba do końca ze względu na skurcze i bóle brzucha.
Ja dziś mało pisze bo jakaś nabuzowana chodzę wszystko mnie drażni wrr. Pewnie upał, zmęczenie, niewyspanie robią swoje:/
A tematu fbe dla mnie jest to żałosne. Tutaj może każdy zaglądać itd a nas przyjęto zaledwie parę dni temu i juz usunęli bo się nie udzielamy. Widocznie mamy bardziej interesujące życie bo nie siedzimy wiecznie na fb ale jak ktoś tylko tym żyję to cóż pozostaje współczuć.
moremi, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
U nas taki oddział hipochondryczny
Ostatnio szykowałam sobie zestaw tabletek (2 x witaminy + dupek + żelazo + nospa) to się śmialiśmy, że przydałoby się takie pudełeczko na leki jak mają starsi ludzie- rano, popołudnie, wieczór
moremi, Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Haen haha padlam nie wstaje
. to Ty takie jacuzzi ( czy jak sie to pisze ) zrobilas swoim kurczaczkom
?
Rozmarzona ; jak mozesz mi robic takiego smaka bo jak wyjde Ci napadne te dobrocie to nic nie zostanie
Moremi ja biore luteine 2x2 od poczatku ciazy
Za to u mnie cały czas jest clexane w brzuch. Przed każdym zastrzykiem płaczę. Mąż narzeka, że ciężko mu fałdkę zebrać do wkłucia się, ale jakoś to leci.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziś mąż ma mi odebrać 300 fotek które dałam do wywolania. Od jutra zabawa w układanie w albumie.
W czwartek przyjeżdża do mnie koleżanka z gór i kochana przywiezie mi lasagne żebym nie musiała robić obiadu;)
Ja dziś wymylam wózek od koleżanki i zdecydowalam ze nie kupuje. Na wiosnę kupie lepsza spacerówke.
Mąż zniósł fotelik tez go wyczyścilam. Przewijak poszedł do śmietnika bo był pękniety ale przyjaciółka mi da nowy bo ma aż 3;)
Nie umiem znaleźć podgrzewacza:/ ale wiem na czym stoję co się nadaje a co nie;)
moremi, izulkaa, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:U nas taki oddział hipochondryczny
Ostatnio szykowałam sobie zestaw tabletek (2 x witaminy + dupek + żelazo + nospa) to się śmialiśmy, że przydałoby się takie pudełeczko na leki jak mają starsi ludzie- rano, popołudnie, wieczór
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi ; nie powiem po luteinie gorzej sie czuje ale wyjscia nie mam bo ta krotka szyjka , skurcze i wgl .A te zastrzyki to cos podobnego tak ? :*
Ta dziewczyny uznaly mnie tu za lekomanke w ciazy hihibo wlasnie jak mowilam biore 2x2 luteine 2x1 nospe 2x1 aspargin 1x1 probiotyk witaminki z DHA i crotlimazol na infekcje raz na dwa dni gin mi kazal brac .
i chyba tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:20
moremi lubi tę wiadomość
-
To ja biorę asparagin 3*1, asmag forte 3*1, feminion 2 tabl , na infekcje docipnie 1 tabl, eury cos tam na tsh, i brałam luteine do tej pory 2*1..ale teraz biorę docipnie takie klocki ze chyba bym,nawet nie zmiescila luteiny
Maść clotrimazol i chyba tyle chociaz pewna nie,jestem...
Dupka tez brałam i od niego mega mdlosci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:24
moremi lubi tę wiadomość
-
Haen, tez jak mialam kota i to tylko jednego,a jaki robil syf.
O tym,ze sobie sikac w przedpokoju lubil to juz druga sprawa,ale mial wedlug wszystkich adhd.
Jak ktos przychodzil to on biegal z pokoju do kuchni po kolanach wszystkich i glowach w te i z powrotem
Skarb, smaka to ja tylko na nalesniki cholernie mialam,wiec sobie zrobilam,a rosol dla Mezusia bo lubi.
Tylko jak na zlosc skonczyl sie zapas nitek i zostala resztka makaronu,a moj nie nawidzi do zup zadnych innych hihi
Ginger,ale czad tak sie dopasc i ogladac takie wywolane zdjecia, sama radocha
Izulka, tak dzidziusia wzielam bo tanszy,a na pewno tez sie nada
Te smoczki tez mnie intrygowaly,ale czytalam opinie mam i ponoc one nie daja wiarygodnego pomiaru.
Czyli dziecko jak placze to juz moze zaklocic wynik,koncowka ponoc w nich jest twarda i dziecko nie chce trzymac go w buzce przez odpowiedni czas.
Tak wiec szarpnelam sie i zamowilam elektroniczny zeby bylo wygodnie i szybko.
Choc wiem jak w szpitalu mi tym mierzyly temp to roznila sie z tym elektrycznym pod pache, minimalnie ale jednak.
No nie wiem zobaczymy co z tego bedzie,ale kosztowal sporo,wiec lepiej by byl ok..izulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Tak mowicie o tych lekach to zaraz mi sie przypomina moja babcia (jajcara taka zawsze byla i w sumie to u nas rodzinne
).
Zawsze za dnia siedziala i mowila "o cos czuje,ze chyba bedzie mnie dzisiaj bolala glowa" i lykala zaraz tabletki
Czy trzeba bylo, czy nie to sie zabezpieczala hehe
Zawsze sie z tego smialismy i nie moglismy jej tego oduczycmoremi, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
moremi wrote:Dziękuję
Jak się czujesz?
Przyjmujesz nadal jakieś leki?
Ostatnio się zdziwiłam, że dziewczyna w 34 tygodniu przyjmowała luteinę. U nas ktoś jeszcze to łyka?
Samopoczucie super, wole cieplejsze dniLeki(czyt. luteina)już dawno odstawiłam, przyjmuje tylko witaminy z DHA i hormony tarczycowe. W Naszym gronie są jeszcze dziewczyny które też jeszcze przyjmują luteine.
moremi lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Moremi ; nie powiem po luteinie gorzej sie czuje ale wyjscia nie mam bo ta krotka szyjka , skurcze i wgl .A te zastrzyki to cos podobnego tak ? :*
Ta dziewczyny uznaly mnie tu za lekomanke w ciazy hihibo wlasnie jak mowilam biore 2x2 luteine 2x1 nospe 2x1 aspargin 1x1 probiotyk witaminki z DHA i crotlimazol na infekcje raz na dwa dni gin mi kazal brac .
i chyba tyle
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Izulka : ja luteine biore pod jezykowa wlasnie ze wzgledu na globulki dowcipne.
Haen : hihi jak tylko zobaczylam to myslalam ze padneja to samo mi sie taki porzadny rosolek marzy od miesiaca
Rozmarzona : a bys sie podzielila bo ja mam prawie na wszystko ochote bo tu nic nie dostane dobrego
Ta godzina a ja zasypiamstaram sie nie zaspac bo w nocy nie bede i bede siedziec a o 21 ostatnia dawka sterydow.
-
Moremi : Nie wiedzialam nawet . Ale to pomaga i warto . To najwazniejsze zeby z Wami bylo wszystko dobrze :*
moremi lubi tę wiadomość
-
haen wrote:Moremi wyczuwam dzisiaj telepatie, rano sie zapisalam na warsztaty Bezpieczny maluch
Te drugie warsztaty też podobno ciekawe.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
skarb15 wrote:Moremi : Nie wiedzialam nawet . Ale to pomaga i warto . To najwazniejsze zeby z Wami bylo wszystko dobrze :*
Dobra, lecę na basen-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!